narsisist olan ben miydim ya da neden böyle oldu ilk önce itiraf etmeliyim ki toksik bir insandım evet güven problemlerim vardı hem önceki ilişkimde aldatıldım için hem de bu ilişkimde bana yeterli güveni vermediği için ilişkinin en başında yani ilişkiye başlamadan birbirimizi tanırken bir tartışma oldu ve beni engelledi hayatımda ilk defa bunu yaşadım ve yine kötü hissettim kendimi sonra bir anda engeli açtı ve konuşmaya başladık her şey ciddiydi bence yani ailesiyle tanıştığım ailemle tanıştığı çevredeki herkes biliyordu ilk başlarda benimle fotoğraf atmaya çekiniyordu oysaki ortak arkadaşlarımız ortak bir sürü insan vardı güven problemim başladı birilerine alev attı arkadaşım dedi ben sporla uğraşıyorum herkesin gözü önündeyim dedi benimle fotoğrafları yakın arkadaşları atıyordu yakın arkadaşlarla bir tek ben varmış ya onu gördüm yine de affettim gayet güzeldik ama bir süreden sonra kavga ettiğimizde ki kabul ediyorum kavga çıkartan toksik bir tip olduğumu, sen hastasın senin sorunların var deyip duruyordu ve ben de hani gerçekten benim hastalığım var mı diye düşünmeye başlamıştım ama bir sonra bir sürü daha şey gördüm aldatmak olur mu bilmiyorum ama hep bir güvensizliğim vardı çünkü instagram'dan takip ettiği insanlar o kızlar bile yeterliydi o kızları çıkart dedim çıkartmam kapı orada dedi bir sürü şey dedi ama bana iyi de davranıyordu hediyeler alıyordu istediğimde istediğimi evime yolluyordu ama bazen de çok şımarıksın diyordu ama güzel zamanlarım da vardı hani çok güldüğüm eğlendiğim hep yanımda gibi hissettiriyordu , beni yalnız bıraktığı çok zaman oldu kavga ettik diye sınavlarıma gelmeyişi oldu oysa ben o sınavlarda da onu beklemiştim sözleştik diye ama sonra diyorum ki ama beni ailesiyle tanıştırdı sonra gitti bir buçuk yılın sonunda engelledi küfürler hakaretler ben de tabii küfürler hakaretler tek taraflı değil sonuçta sonra bir anda engeli açtı sonra cevap vermedim yine laf söyledi ve yine engelledi sonra artık o bana değil ben ona ulaşmak istedim beni engellediği için yediremedim herhalde ve şu an asla o engeli açmıyor çünkü en sonki kavgada çok büyük bir kavga ettik ve herkes buna şahit oldu çevresindeki herkes ilk defa bunu canlı canlı duydu anneme küfür etti bana küfür etti ve küfür etmenin sebebi de onun istediği yere değil onu benim yanıma çağırıyor olmamdı 10 dakikalık mesafeyi yürümek istemedi beni oraya getirmek istedi ve ben de dedim ki zaten ayrıyız zaten benden bir eşyanı almaya geliyorsun gel 10 dakika da olsa yürü de gel ve küfürler etti ve o eşyayı da almadı beni engelli ve bir daha engeli açmadı o şu an çok mutlu gözüküyor instagram'da görüyorum hesabı herkese açık çok mutlu çok özgür gözüküyor sporcu fiziğine her yere atıyor kızlara ekliyor belki sevgilisi ya da flörtü bile vardır ama ben ama çok özlüyorum başkasıyla konuşamıyorum başkasıyla konuştuğunu kendime ve ona ihanet ediyor gibi hissediyorum içten içe dua ediyorum ne olursa olsun gelsin ve benden o özrü dilesin diye sonra diyorum ki acaba narsist olan ben miydim toksiktim ama narsisist miydim ama gerçekten gönlüm çok rahat çok çok saf sevdim hayatımda ilk defa birini bu kadar koşulsuz sevdim ve ne dediyse yapmaya çalıştım bi arkadaşıma görüşme hiç iyi bir tip değil dedi görüşmedim o kadar yakınım değildir zaten dedim günün sonunda yine o yanımda olur dedim sınırlarımı onun için çizdim en büyük sınırımı onun için çizdim hiçbir şeyden pişman değilim çok şükür ama hakkımı da helal etmiyorum
Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler