Sadece 1 ilişki yaşamak istiyorsan doğru insanı bulacan eğer mutlu bir ilişki yaşamak istiyorsan önce doğru bir insan olmalısın sonra bunu düşünmelisin..
Bence ikisi de önemli ama sıralama çok belirleyici: Önce doğru insan olabilmek, sonra doğru insanı bulmak. Çünkü insan genelde olduğu hâlin aynısını ya da ona yakın olanı çeker. Kendini tanımayan, ne istediğini bilmeyen ya da duygusal olarak hazır olmayan biri, “doğru insanı” bulsa bile o ilişkiyi sağlıklı şekilde sürdüremez. Doğru insan olmak; sınırlarını bilmek, saygı göstermek, iletişim kurabilmek ve sorumluluk alabilmek demektir. Doğru insanı bulmak ise biraz şans, biraz zaman, biraz da seçim meselesidir. Ama doğru insan olabilmek kişinin kendi elindedir. Bu sağlandığında, karşısına çıkan insanları daha doğru değerlendirebilir ve yanlış ilişkilerde ısrar etmez.
ikisi de önemli, benim eksiğim doğru insanı bulmak, yanlış bir insan değilim çünkü, içki sigara yok, aldatma meyilim yok, ev geçindirebilirim, daha ne kaldı :D
Bence önce doğru insan olabilmek, sonra doğru insanı bulmak daha anlamlı aşkım 💫 Çünkü kendini tanımadan, sınırlarını bilmeden gelen kim olursa olsun seni ya yorar ya da eksik bırakır.
Ben geçmişte kendimi çok kaptırıp resmen kaybettiğim ilişkiler yaşadım, sonra kendimi toparlayınca gerçek anlamda “ben gibi sevildiğimi” hissettim 💕 Sen hiç kendini kaybettiğin bir ilişki yaşadın mı?