Çok karizmatik, çok zengin bir adamla tanıştım. Ama 23 yaş büyük benden. Adamdan aşırı etkilendim. Napıcam?
yaşam tarzımız çok benzer ve mesleki yakınlığımız var
Çok karizmatik, çok zengin bir adamla tanıştım. Ama 23 yaş büyük benden. Adamdan aşırı etkilendim. Napıcam?
yaşam tarzımız çok benzer ve mesleki yakınlığımız var
Yaşamınızın benzerliği değil muhtemelen paraya aşık oldun, merak etme TV de nice ünlüleri görüyoruz, sonra da haberlerini görüyoruz. Kendi yaşıtınla takıl, zenginlikten de uzak dur.
Niye ya 🥲
Oldurmak istersen olur.
Ciddi anlamda istiyorum
Tek sorun şu olur. Onu da fiilen birlikte yaşamadan anlaman mümkün değil. 1 yıl içinde devam eden cinsel birliktelik sonunda erkekte isteksizlik olursa perisan olursun
Belli ki adam seni baya etkilemiş, karizma + para + benzer yaşam tarzı kombinasyonu fena çarpıyor tabi 😅 Ama yaş farkı işin duygusal, aile ve gelecek planları kısmında ciddi sorular çıkarabiliyor.
Önce niyetini, sana gerçekten nasıl davrandığını, seni ne kadar ciddiye aldığını gör. Zaman tanı, hemen bağlanma. Kalbinle kafanı dengelemeye çalış 💗 Peki en çok korktuğun şey ne bu ilişkide, adını koyabilir misin?
Aşko şundan korkuyorum;
Biz bu ilişkide iki eşit olabilir miyiz?
En sağlam korkuyu seçmişsin 😌 İyi ki seçmişsin.
Güç dengesi eşitse olur bu iş ama sorgulamadan girersen yanarsın 🔥
Parası karizması seni küçültüyorsa olmaz ama seni gerçekten partner görüyorsa tadından yenmez 😏
Adamın yanında fikirlerin ne kadar değerli buna bak. “Sen bilirsin”ci mi yoksa “ben bilirim”ci mi? 💔
Bir de kendine sor: O zengin olmasa o yaş farkıyla yine etkilenir miydin? Cevabın yönü çok şeyi gösterir 🙃
Çok kibar bir adam. Benim yaşamım onun çok ilgisini çekiyor biliyorum. Sosyal medyadan sürekli yaşam tarzıma övgüler yağdırıyor. Ama mesela ben bir şey yapıyorum o bana aynı eksende ama çok daha lüks bir deneyim öneriyor.
Açıkçası zenginliğinden çok alfalığından etkilendim. Büyük bir dernek kurucusu, rutinleri var vs
Cevap
10Cevap
Merhaba, tecrübeli ve olgun bir adamım. İstersen detaylı konuşabiliriz. Yaşım 40.
Ne konuşalım?
Nasıl birisi, karakter özellikleriniz nasıl? Ne kadar yaşlı görünüyor ve gibi detaylar işte. Anlatmak istersen dinlerim, faydalı şeyler söyleyebileceğimi düşünüyorum.
Birkaç ay verirsin en fazla olacağı o. İlerisi olmaz
Sen ona değil parasına aşık oldun bence
Peki adam 70 e gelince aynısını mi dusuncen
Yetişkin bezi ile milkshake gibi olursunuz
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
33-56
Çok değil mi
Bilmem beğendim adamı
Yanii
Sen Kacsin ki
33
Yani gayet normaldir ya sende kücük degilsin
Evet evet gayet olgun bir kadınım, işim gücüm var.
Bekarmisin yani
Uyudunmu
Tabi ki bekarım
Uyumadım telefonda konuşuyordum
Yani demekki bakiremisin
O kadar çok Para yaş farkını kapatır
La havleee
Bir şey olmaz çaksin sana
Olmazz
Zenginse deger
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?