Sürekli gel git yapan cocuk?

Üniversitede tiyatro topluluğunda tanıştığım bir beyefendi var kendisi bana baya uzun bir süre baktı başlarda sonea bir bahane ile yazdı kojustuk birkaç gün sonra ortadan kayboldu hiçbir şey olmamış gibi toplantılarda gayet rahat davrandı sonra 1 ay falan geçti ve bana makyaj yapar mısın dedi tiyatro için yaptım baya yakındık sonra yeniden konusmaya basladık ama yeniden yok oldu bu bende dedim ne istiyosun sen bi soğuk bi sıcak amacın ne dedim dedi ben senden cok hoşlanıyorum ama iliski zor benim için falan dedi bende dedim tamam arkadas olalım e arkadas olduk ama hala flört gibi tavırları vardı kimseden gocundugu falanda yok gizli yaşamıyor yani benimle yaşadıklarını bir gün yine yazdı kampüwteyim konusalım biraz dedi gittim konusmaya iyi güzel konustuk en son sarıldık tam geri çekilcem tuttu öptü beni sok oldum dedim ne alaka bu seferde sarıldı sımsıkı saçlarımı koklayarak ben seni seviyorum dedi inanmam dedim güldüm inan dedi bundan sonra konusalım dedi e 2 gün sonea yine yoktu 3 4 gün geçti üzerinden yine bugün yazmıs napıyosunn diye üstüne bide 2 kere aramış aralıklı saatlerle napayım ben hic cevap vermedim görmezden geldim şu an ama bolver gibi şeyler yazmayın yani
Sürekli gel git yapan cocuk?