Benim gibi olan var mı aranızda?

Arkadaşlar iyi aksamlar.

Benim iki yıl önce bitirdiğim 8 yıllık bir ilişkim vardı. Suanda hayatımda 2 aydır birisi var.

Uzun ilişkimde yaşamadıgım ihanet kötülük kavga gürültü yalan dolan travma kalmadı. Koca 8 yılım yalanmış. Evlilik teklifi almıştım aileler tanısmıştı ama görünüşte göründüğü gibi güzel değilmiş gercekler, bir şekilde bitirdim ayrıldık ve Şu an kendisinin bir bucuk yıldır ilişkisi var ve zTen muhabbetimiz de hiç olmadı son bir yıldır. Onun hayatında biri varken bile sahte hesaplardan bana bakıyordu arkadaslarıma yazıyodu onun kadar kimseyi sevemiyorum diye.

Herneyse ben tüm heyecan tutku midede kelebekler uçusma hissini herseyi tüm ilkleri onunla yasadım. Suanki ilişkimdeki insan da cok iyi birisi ama ilk ilişkimdeki hisleri hissedemiyorum, sanki kimseye de hissedemeyecek gibiyim

Bu normal midir. Hayatımda kimse yokken gecmiş ilişkim aklıma gelmiyor ama birisi bar diye Şu an bir haftadır aklımdan cıkmıyor hrp yasadıgım kötü seyler aklıma geliyor, ne olurdUu adam olsaydı da bunca yıl boşa gitmeseydi hayatımızı kursaydık hissi hiç gitmiyor, yasadıgım ilişki beni kötü hissettiriyor, ben neden böyle oluyorum lütfen bana akıl verin

Eski hislerimi özlüyorum, yasadıklarımı sanırım hala hazmedemiyorum, okdr kötülük bana yapıp Şu an baskasını mutlu etmesi zoruma gidiyor, kötüler neden mutlu, ve ben neden hayatımda iyi bir insan varken eskiyi düşünüp üzülüyorum. Yardımcı olur musunuz

Benim gibi olan var mı aranızda?