Sevgilimle görüşmüyoruz?

3 yıldır birlikteyiz çiftçilik yapıyor babasıyla bin dönüm araziye bakıyorlar sadece ikisi çalışıyor. Ayda bir kere 1 saatliğine görüşüyoruz çalıştığında toplasanız 2 saat konuşup vakit geçiremiyoruz zaten bazen o gelemediğinde ben yanına gidiyorum tarlaya şimdi kış vakti işleri çok seyrek şimdi ise maddi sıkıntıları var ben herşeyine anlayış gösteriyorum beni bir yere götürsün demiyorum hediye alsın bişey alsın yemek yiyelim de demiyorum maddi durumu varkende isteyen biri değilim şimdi işleri yok ben merkezde o ilçede ben geleyim 10 dakika görür geri giderim dedim o da öyle içim rahat etmez dedi bende e hani işin yokken görülecektik dedim şimdide banka işleri oluyor ya da ufak tefek işler çıkıyor diyo aramızds sadece 45 dakikalık yol var halini tabiki anlıyorum bi erkek için zor ama zaten sadece kış vakti 2 ay görüşmek fırsatım oluyor o da 2 ayın hepsi değil zaten geri kalan tüm yıl boyu zaten ne görüyom ne telefonla konuşabiliyoruz hiç görmemektense 10 dakikaya bile razıyım ben yanlış mı düşünüyorum

Güncellemeler
6 ay
Cebimden paramı harcamamı istemiyor yol gel git sadece 300 lira niye boş yere harcıyorsun diyor maddi sıkıntısı olduğundan şu ara tabiki rahatsız ama hergün 95 100 lira s+gara parası veriyor bende ona vereceğin parayı bana ver yol parası yapayım madem dedim vallaha bakın 5dakikaya bile razıyım ben artık çok üzülüyorum ben ondan hiçbir zaman bişey istemedim o işlerini bırakıp gelemiyor işleri aksamasın babasıyla kötü olmasın diye yanına tarlaya gitmiş biriyim ben yanlış mı düşünüyorum
Sevgilimle görüşmüyoruz?