ՏҽӀɑʍՏ ☃️
Dikkat etmeli Aşk bu kadar da kör etmemeli hani.

🫠🫠
ՏҽӀɑʍՏ ☃️
Dikkat etmeli Aşk bu kadar da kör etmemeli hani.

🫠🫠
Elbette pekala yasaklayabilir zira ben onu
85 milyonun içinden ( 42.5 milyonu kadın olsun )
Seçmiş isem şayet bu onun özel bir kişi olduğunun çok net göstergesidir tüm bunların haricinde sevgililik çok ciddi bir ön evlilik provasıdir ve toplumsal bir statü olan evliliğin hazırlayıcısıdır bu doğrultuda sevgililiğin iki kişi arasında olduğunu da göz önünde bulundurarak rahatlıkla söyleyebiliriz ki hayatımızda birisi yokken yaptığımız birçok şeyi hayatımıza birisini aldığımızda yapamayız bunu yapmak kesinlikle özgürlük değil bilakis sevgilimize haksızlıktır buradan hareketle hayatımızda olan kişiyle tek vücut olduğumuzu ve dolayısıyla da onu üzecek onu herhangi bir şekilde en ufak rahatsız edecek eylem ya da eylemler yapma hakkımızın bulunmadığını görüyoruz
Tamam
Gerçek sevgide yasaklama yoktur çünkü sevgi paylaşıldığı için taraflar zaten birbirlerinin hislerini anlar, birbirlerini üzecek, kıracak bir şey doğal olarak yapmaz. Çoğu şeyi beraber yapmak ister ve bu onların kalplerinde çiçek açtırır. Yasaklamak günümüzdeki sevgisiz sevgililere has bir şey çünkü herkes kafasına göre yaşıyor bir kalpte birleşemediklerinden.
Ben şöyle düşünüyorum: Sevgilinin bir şeyi
yasaklaması bana doğru gelmiyor. İlişkide sevgi kadar saygı ve özgürlük de önemli. Elbette karşılıklı konuşulur, rahatsız olunan şeyler dile getirilir ama bu yasak koymak şeklinde olmamalı. Ben kısıtlanarak değil, anlaşarak yürüyen bir ilişkiye inanıyorum.
Çok güzel açıklama 👏👏👏🙏
Teşekkür ederim
Rica Ederim
Yasaklamak kulağa hoş gelmiyor... Sevgili olmak onun kuklası olacağımız anlamına gelmiyor. İnadına inadına yaparım yapma dediğini hadi bakalım 😅ağlayarak günlüğüne yazar. Ben ancak istemezsem yapmam. kurallar emirler bana göre değil. Beğenmiyorsa değiştirmeye çalışıyorsa kapı orada. ne de olsa yönetebilecek bir s*ğ*r bulur 😄
He güzel dedin, istemezsek yapmayız
Sevgilinin sana bir şey “yasaklaması” bence direkt kırmızı bayrak 🚩 Aşk demek sahiplenmek değil, saygı ve karşılıklı konuşarak sınır belirlemek demek 😌 İstediğini yaparsın, ama partnerine saygı duyarak. O sadece rahatsızlığını söyler, karar yine sende olmalı. Kontrolcü tavırlar zamanla çok yorar insanı. Sana böyle bir yasak geldi mi hiç, ne konuda oldu peki? 🫠💬
Bana hep yasak geliyor sjdj
Ayyy canım ya senin sevgili değil müfettiş tutmuşlar resmen 😂🚨 Çok bunaltıyorsa ciddi konuş bence 💔✨
🥹 sövüyorum kahkaha atılıyordu hey yavrum hey
Cevap
64Cevap
Rahatsız olduğu şeyleri bana söyler, bende ona orta yol buluruz🙂
Uyarabilir ama yasaklayamaz...
Hayır tabi ki de bana kimse bir şeyi yasaklayamaz. ama uyarabilir mesela rahatsız olduğu bir konu vardır ya da benim için kötü olduğunu düşündüğü bir şey vardır gerçekten haklıysa yapmam. ama sevdiğim bir şeyse ve ona zararı yoksa devam ederim.
Yasaklamak, emir, komuta ilişkilerine uygun bir yaklaşımdır. Medeni ilişkilerde bu tarz davranışlar ilişkiye zarar verebilir.
Herkesin ilişkilerinde hassasiyetleri, kırmızı çizgileri olabilir. Bunu karşı tarafa uygun şekilde ifade edip, bir uzlaşma yolu bulmak, sağlıklı bir yöntem olur.
Ve tabi herkes, ilişki içinde olduğu kişinin hassasiyetlerine gereken saygı ve önemi göstermesi, ilişkinin kalite ve ömrünü doğrudan etkiler.
Yasak gözüyle bakılınca, yasaklamış oluyor. Bu da nefse ağır geliyor.
Oysa doğru olan, anlayış. Şahsi keyifle zaten ilişki yürümez.
O yüzden aşk fedakarlık ister. Yapamayan yol alır, ömür boyu ağlar. Ama hırsından.
Ağlamaz belki 😒
O mahalle maçına gideceğim gün, 1.50 boylarımdayken, bir ilkokul çocuğuyken bana yasaklandı top oynamam. O havai fişekli maça katılamadım. O gün kendime dedim ki: Bir daha kimsenin bana karışmasına asla müsaade etmeyeceğim! Asla!
Yanii.. 🤌
Annem ya da babam değil ya bana yasak koyacak beğenmiyorsa kapı orada geldiği gibi gider dünya da başka kadın mı kalmadı Allaha aşkına.. Hem neyi yasaklayacak ki bana sigaram yok, içkim yok, kumarim yok abur cubur yok hazır yemek yok hayatımda daha neyi yasaklayabilirki zaten
Kör güdük aşıksa her şeyi yapar ula evinde temizler camda siler paspas da atar yemekte yapar imkani olsa çoçuk da doğurur bunlar
Her şeyin bi sınırı olmalı öylede saf saf peki canım tamam aşkım sen bilirsin hayatım ula dur neye tamam vur o elini masaya her neyse ula bana ne ne yapıyorsa yapsun beni tutamaz hele yasak asla ne biçim aşk ya soğudum ula 😂
Yalnız başıma uyumamı yasaklayabilir … gelip beraber uyuyabiliriz.. ya da yalnız başına duş almamı da yasaklayabilir 🤦🏻 söyleyeceklerim bu kadar
🙄 çıkarcı
Tabii onu kötü hissettirecek üzecek şeyleri istememesi gayet normal ona karşı daha hassas olmak gerekir. Ama sana bunu yasakladım artık unut filan gibi kelimelerle söylenmez
Hayır öyle diyecek yasak diyecek
Rahatsız olduğu bir konu varsa mantıklı bulursam ve karşılıklı tabi ki de uyarım yapıcı olmak isterim yıkıcı değil
O yapıcı olmak isteseydi 'yasak' getirmeye çalışmazdı mesela
Yasaktan kastım yapmayacaksın ben ne dersem o değil ki mesela örneğin bir insandan ve onun ortamından rahatsız olur onun ortamına bulunmamanı ve aynı şekilde sebebi açıklayarak söyler mantıklı ise ortak bir kararda yapıcı oluruz. Çünkü ben kişiye bunu yapmayacaksın dediğimde o yapmıyorsa aynı yapıcılığı karşılıklı gösteririm.
Tabii ama ona yasak demeyiz ya, rica falan olur ancak 🤪
Yani yasaklarla uğraşacağına insan gibi konuşsun ben de güzellikle uyarım sjjfd
Uymak istersek 🙄
Uysal biriyimdir ben ya uyarım erkegiimmeeee sjjfx
Konuşsun, anlaşmaya çalışsın. Direkt yasak derse zıttına iş yaparım
Zıttına iş yapmak mı? Tanıdık geldi sjdj
😂😂 tarzımız bu
O ne ya oldu olacak kötü bir kelime kullandığımızda ağzıma biber de sürsün bari
Mantıklı ama acıyı seviyorsunuzdur
hayır, burada yasakları ben koyarım
hoşuna gitmiyorsa da çok ta tın keza ben bekarlıktan mutluyum zaten bana bekar hayatımdan daha güzelini vermeyecek biriyle niye vaktimi boşa harcayayım?
Yasaklayamaz, hayır. Ben neyi yapıp yapmayacağıma kendim karar verebilirim ve bilirim. Bir konuda rahatsızlığını elbette ki belirtebilir, uyaradabilir. Ama bunun dışında yasaklanmaya izin vermem.
Yasaklayabilir yoksa niye sevgilim boş bırakmamak lazım 😅
🤦🏼♀️
Sağlıklı ilişkide kimse kimsenin hayatını daraltmaz. Yan yana durursun, üstüne çıkmazsın.
Helal be
Neyse, sosyal medya hesabındaki bütün erkekleri engelle bu arada. Hoşuma kaçmıyor asjkl
Hooydaa :D haram zıqqım jxfk
Onu rahatsız eden şeyleri bana yasaklasın, sonuçta kim sevdiğinin üzülmesini ister ki ama yasakladığı şeylerde beni üzmez umarım 😅
Ne hakla yasaklıyor çok saçma neyse
Ya ben izin veriyorum sana ne oluyor acaba 😒
Genel konuşuyoruz 🤦🏼♀️
Ama iyide ben kendi adıma cevap verdim, bana ne ki millettin genelinden ilişkisinden 🙄
Tamam sensin, bb
Öfff bb
Ahaha gizlenmiş tripcan
İşine bak
Bakıyorum :D
İşin ben miyim kfkfk
Noo 😒
Hıhı tabi kesinlikle öyle 🙃😂
Mesela sevgilim varsa ve sağlığıma etki edecek bir şeyin olması hâlinde yasaklayabilir.
Değer veren ve seven insan, karşısındaki kişiyi düşünür.
Konu sağlık değil sfj
🤣😅😂
Söylem olarak yasaklama doğru değil. Fakat saygı duymamı beklediği şeyleri belirtmesi de yasaklama olmaz.
Unutmamalı ki ilişki, karşılıklı saygı ve anlayış gerektirir.
Yok. En fazla ricada bulunabilir. Kişiliğime uymayan herhangi bir durumu kabul edemem. Bazı konularda orta noktada buluşabilirken, bazı konularda da mümkünatı yoktur
Yasaklayamaz çünkü ben neyi ne kadar yapmasını sınırlarımi bilen bir kadınım buna ihtiyaç duymasına bile izin vermem.
Yasak kelimesini kullanmayı sevmem, ikimiz de birbirimizin rahatsızlık duyabileceği şeyleri yapmıyoruz. Hiçbir şey tek taraflı gitmiyor.
Erkek arkadaş yapmayı yasaklayabilir. Kıyafet konusunda yasaklamaları katiyen kabul etmiyorum. Kıyafetler kırmızı çizgim.
Sevgilim olmadan önce birbirimizin hoşuna gitmeyen konuları konuşuruz ve hallederiz. Yasaklama gibi bir durum olmaz
Hayatımın genelini ilgilendiren bir şeyse hayur ama ufak tefek gönlü olsun diye bişelere olabilir
Sevgilim yok. Olsa da yasaklayamazdı. Çünkü ben nerede ne yapmam gerektiğini bilir ona göre davranırım zaten.
Hayır yasaklayamaz ama yapmamamı rica edebilir insan gibi
Sakıncalı gördüğü bir şey hakkında uyarı da bulunabilir ama asla bir şeyi yasaklayamaz
Aynı yasaklara kendiside uyarsa olur
Bazı şeyler olabilir ama sınırlı aksi halde tersini yaparim ve asla dinlemem
Asla onu rahatsiz eden birseyi ben soker atarkm o daha konusmadan
Yasaklayamaz uyarabilir yaparım ya da yapmam. Onun yasakladığı şeyi onun yapıp yapmayacağı ne malum
Hayır yasakla olmaz. Birbirini seven saygı duyan insanlar zaten bir şekilde uyum sağlar
Bırak yasaklamayı şakasını bile yapamaz, yasak ne demek ya askerlik mi yapıyoruz asjfjsfjk
Hayır yasaklayamaz olduğum gibi kabul etmeli
Neyi yasaklamak istediğine ve nededine bağlı bir durum
cidden sevdiğim biriyse yasaklamasına gerek kalmaz hoslanmadığını belirtirse yapmam
Haklı olduğu konularda yasaklar koyabilir. Ama her konuda değil
Yasaklayamaz sevgiliyiz diye de köle değiliz
Özgürlüğümü kısıtlayıcı bir şey izin vermem sevgili de olsa..
Yasaklayamaz hayır benim aklım yok mu yani bunu yapmaya çalıştı, başaramadi
Tabi komutlarda verebilir çiş eğitimi falan 😂😂😂
Margotum bebeğim bitanem keşke benim olsa hastayım bu kadına
Sevgilime kurban olurum rahatsız olduğu şeyleri ortak payda da bulusup yasak koyabiliriz her ikimizde
Eğer iyiliğimi istiyorsa sağlığım riskdeyse vs. gibi durumlarda yasaklayabilir ama onun dışında keyfi olarak, intikam alma vs. gibi durumlarda ise yasaklayamaz diye düşünüyorum 🙂 Fazla dominantı da sevmem açıkçası, kibar nazik severim
Hayır, yasaklayamaz..
Mutsuzluğu yasaklayabilir
Vay ormantik jddj
Hahshsdhdhh
Deneyebilir tabi
Başarılı olur mu shd
Bundan haz alırsam olur, ben sıkılana kadar tabi fjf
Yahu niye uğraştırıyorsun insanları 😒
Bana kimse yasak koyamaz.
+1
Hayırdır kölesi miyim
Evet dkfk
Köleliğe karşıyım 😕
Aferin djd
Sjsd sende karşı ol
Ben zaten karşıyım djd
Sjdd iyi bari iyi yapıyon sıkıntı kölelelik
Ney ama bu da önemli
Her şey olabilir oraya gidemezsin yasak onu giyemezsin yasak veya onunla konuşamazsın yasak
Öyle sorunlar yaşayacağım ilişkiye başlamam ki
Spoiler mı veriyorlar sanki 😒
Sonradan değişiyorsa aaaha gapi urdaa
Dizinin etkisiyle dolanıyor değil mi ahahs
Sorarlar sonra 😅
Ne gibi şeyler mesala 😅😅 Yasaklara bağlı
Her şey olabilir
Avucunu yalar 😅😅Anca nikahlı eşimse yasaklarını uygularım 😅
Yasakları duymam lazım 😂
Genel düşünmek lazım
Hani hoşuma gidecek yataklar mı yoksa hayatımı kısıtlamak falan mı anlamında dedim. Özgürlüğümün kısıtlanmasını kim yaparsa yapsın sevmem çünkü
Neler djjf
Sus burada çözme beni ulu orta shdkfjk
Biz bizeyiz dkfk
Görüyorlar sjdkfkj
Yasakladığı şeye bağlı 😂
Yasak getirebilir yani
Tabi ki yasaklar burası yasaklae ülkesi. ama yasaklara uymama ülkesi aynı zamanda
Bana zarar veren birseyse düsünülür, diger türlü istemem
sevgili olduğun kişiyle aranızda kurallar olmalı beraber belirlediğiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?