Hoşlandığım erkekle yüz yüze tanıştık, 7 aydır her gün yazışıyoruz ve haftada 1 2 defa arıyor, aradığında 2 3 saat sürüyor konuşmamız. Ben ona tatlılar yapıp götürdüm, o da bana birkaç hediye aldı ama mecbur mu hissetti bilmiyorum. Gün içinde ben yazamazsam mutlaka o yazıyor. Günümü detaylı anlatmamı istiyor, ne yediğimi önemsiyor ve aç kalma diyor, sen iyi ol yeter diyor
Beni yakın arkadaşı veya dostu olarak mı görüyor? Bir erkek bir kıza neden bu kadar yakın davranır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çocuk sana baya yatırım yapmış gibi duruyor aslında 😄 Gününü merak etmesi, arayıp saatlerce konuşması, aç kalma demesi, tatlı–hediye alışverişi falan… Bunlar düz “kanka” hareketi gibi gelmedi bana 💘
Bence en olası ihtimal şu: Senden hoşlanıyor ama adı konmamış bir yerde kalmışsınız. Ona minik minik nabız yoklayan şeyler söyledin mi hiç? Mesela “Biz nasıl bir noktadayız sence?” gibi. Sen ne hissediyorsun, açık açık sorar mısın ona, yoksa çekiniyor musun? 🥺✨
Çekiniyorum yaa
Çekinmen çok normal ama içinden içini yiyor belli 😅💕 Ufak ufak açıl bence canım 🥺✨