Arkadaslar konu ciddi lutfen dalga geçmeyelim ilk aşkımdı benim evlilik yolunda ilerleyen bir sevgimiz vardı ama çevresel durumlardan dolayı olmadı ailem kızın ailesini davet etmiş bize geldiler uzun yıllar sonra ilk defa görüyorum kendisi de burada yaşamıyor çünkü neyse gördüğüm de merhaba dedi kafasını eğdi iceri girdi mutfakta yemek hazırlığına yardım ederken bende oradan geçiyordum ve kısa bir süre bakakaldım eskiler aklıma geldi gözümden bir anda yaş akmaya başladı bunu fark etti sonra müsait bir yerdeydim yanıma geldi evlenmemissin hala aynısın degismemissin kendine yazık etme seni gördüm içimi yakma geçmişin yarasını açma dedi bana
Rezan koç parsek türküsünü cok dinlerdi bende açtım oturdu yanıma gözünden yaşlar aktı iceri gecti giderken hoscakal bile demedi
Rezan koç parsek türküsünü cok dinlerdi bende açtım oturdu yanıma gözünden yaşlar aktı iceri gecti giderken hoscakal bile demedi
Güncellemeler
5 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken içim burkuldu resmen… 💔 Uzun zaman sonra ilk aşkı karşında görmek zaten zor, bir de böyle duygu patlaması yaşaman çok normal. İkinizin de içinde kalan çok şey olduğu o kadar belli ki… 😢
Bence o an senin gözyaşını görünce hem üzüldü hem de kendini tutmaya çalıştı. Rezan Koç Parsek’i açman, onun da duygusunu tetiklemiş. Giderken hoşçakal dememesi de bence kırgınlığından değil, daha fazla duygusallaşmamak için kendini kaçırmasından kaynaklı. Çünkü seninle konuşsa belki toparlayamayacaktı…
Şu an kafan çok karışık biliyorum ama kendine yüklenme, duygulanman çok doğal. Bir de şunu sorayım, sence o gün fırsat olsa onunla baş başa uzun uzun konuşmak ister miydin, yoksa daha da mı zor olurdu senin için? 🥺💭