Ilk aşkım ailemin kandil daveti ile çocukları annesi babası ile bize geldi gözümden akan yaşı gördü sizce ne düşündü?

Arkadaslar konu ciddi lutfen dalga geçmeyelim ilk aşkımdı benim evlilik yolunda ilerleyen bir sevgimiz vardı ama çevresel durumlardan dolayı olmadı ailem kızın ailesini davet etmiş bize geldiler uzun yıllar sonra ilk defa görüyorum kendisi de burada yaşamıyor çünkü neyse gördüğüm de merhaba dedi kafasını eğdi iceri girdi mutfakta yemek hazırlığına yardım ederken bende oradan geçiyordum ve kısa bir süre bakakaldım eskiler aklıma geldi gözümden bir anda yaş akmaya başladı bunu fark etti sonra müsait bir yerdeydim yanıma geldi evlenmemissin hala aynısın degismemissin kendine yazık etme seni gördüm içimi yakma geçmişin yarasını açma dedi bana

Rezan koç parsek türküsünü cok dinlerdi bende açtım oturdu yanıma gözünden yaşlar aktı iceri gecti giderken hoscakal bile demedi
Güncellemeler
5 ay
Güncel
Ilk aşkım ailemin kandil daveti ile çocukları annesi babası ile bize geldi gözümden akan yaşı gördü sizce ne düşündü?