Keyifli vakitler diliyorum 🥰 bazı parçaları yerine oturtmak neden bu kadar zor?

Hayat bana puzzle parçalarıdan oluşan bir hikâye gibi geliyor. Dokunduğunda iz bırakan, baktıkça derinleşen, tam anlamıyla çözülmesi zaman alan bir hikâye… Her yaşanmışlık, her his, her kırılma o parçaların biri oluyor. Zamanla, sabırla ve biraz da cesaretle insan o parçaları bir araya getirmeyi öğreniyor.
İkili ilişkilerde de her şey böyle başlıyor. Yeni biriyle tanıştığında, ilk bakışta fark etmeden kalbine küçük bir parça düşüyor. Konuştukça, sustukça, birlikte güldükçe o parça yerini arıyor. Tanıdıkça, alıştıkça, kalbin o kişiye yavaş yavaş alan açıyor. Bazı şeyler kendiliğinden oluyor; hiç zorlamadan, hiç açıklamaya gerek kalmadan.

Ama duygular… Onlar en nazlı olanı. Aceleye gelmiyorlar. Bazen bir bakışta yerini buluyorlar, bazen ise zaman istiyorlar. Beklemeyi, anlamayı, hissetmeyi… Ve ne kadar istesen de bazı parçalar bir türlü yerine oturmuyor. İşte o an kalp gerçeği fısıldıyor. Çünkü sevgi zorlandığında büyümüyor.
Ya kalbine yumuşak bir şekilde yerleşiyor, seni sakinleştiriyor, tamamlıyor… Ya da sessizce ait olmadığı yere dokunduğunu hissettiriyor.
Ve insan anlıyor ki aşk, parçaları zorla birleştirmek değil; zaten birbirine ait olanların kendiliğinden birleşmesiymiş.

Güzel bir hafta sonu diliyorum 😊☕🦋💐

#aşk ilişkileri olsun konu lütfen #