Çekingen ve içine kapanan kız?

Ben enerjik bana samimi olana samimi olan aşırı zekasal esprili renkli birisiyim sosyalim yani. Bu sevdiğim kızda içine kapanık konuşıyır ama duygularını direkt söyleyemeyen birisi. Herhangi kırıcı olayda içine kapanan birisi. Ben buna açıldım ama ne red ne kabul anlamadım. İkinci kez açıldım korktu heralde kaçamak cevaplar verdi arkadaş görüyorum dedi (ne bu). Ben uzaklaştım bana tatlı tatlı yakınlaştı falan. Arkadaş gbimi davranıypr desem tatlı dvaranmaz. bişide demedi. Bi kez öyşesine dedim yüzyğze görüşelim diye. Buna bi gün sonra cevap verdi. Mesajı görmedim diye (yalan). Bunu kendşmden uzaklaştırdım baya sosyal medyadan takipten çıktım. Üzülmüş buna baya. Sonra ben aşığımya kıza özledim bunu özür diledim geri geldim. Ben yine uzak davrandım ama bu yine sosyal medyadan aşkla ilgili şeyler beğendi beni iğneleyen. Adımda atmadı. En son benden nefret etmeye başladı galiba çünkü küçük düşürdü kendince aşkımı. En son engelledim bitti. Ama benim hatamda var ben samimi olamadım daha. Aşık adam nasıl arkadaş kalsınki dimi yapamadım. O kızda sevmiş ama niye hiç söylemedikii. Ben eskisi gibi olamayınca bi arkadaşıma şunu demiş-bişey yapamıyorum zaman veriyorum bende. Ne bu aq. Duygularını öldür gel mi demek oluyor. Yoksa adım atmı.

Çekingen ve içine kapanan kız?