BENİ ÇOK SEVEN NİŞANLIMDAN NASIL AYRILABİLİRİM?

Merhaba ben 27 yaşında makina mühendisi bir gencim güncel olarak özel sektörde çalışıyor ve yalnız yaşıyorum. Karşılıklı olarak birbirimizi çok sevdiğimiz kız arkadaşım ile 1 sene önce nişanlandık ve halen bu sürecin içerisindeyiz.
Bir kaç ay öncede tüm aile fertlerim ile iletişimim tekrar düzelemeyecek şekilde koptu akabinde geride kalan hayatıma tek devam ediyorum ve ne yazıkki maalesef kendi evimde değil kirada oturuyorum İstanbul'da kiralarda malum bilginiz üzere ve bu doğrultuda hem kira hem gerek kendi aylık kişisel masraflarım olduğu için ne yazıkki ay sonu elime kalan miktar ile hiç bir şekilde ne düğün ne ev ne kâyda değer bir yatırım yapabilirim. Tüm bu süreçler gerçekleşirkende psikolojik olarak zaten çöküş durumundayım bir ilişki içerisinde olmak bile beni şu an derinden baskılıyor ve tek derdim şu an o kızın gönlünü kırmadan ahını almadan onun için hayırlısını dilemek ve yolları ayırmak bunu kendisine ve ailesine nasıl açıklayabilirim destek olursanız sevinirim tekrardan sağlıklı günler.
BENİ ÇOK SEVEN NİŞANLIMDAN NASIL AYRILABİLİRİM?