En yakın arkadaşım arkamdan iş çeviriyor?

Arkamdan cevirdigi dolapları bilmediğimi zannediyor ama hepsi kulağıma geliyor eski sevgilisinin kardeşini sözde bana ayarlayacak günler sonra da kendisi O çocukla çıkıyor fotoğralflar cekiniyolar bu fotoğraf banada geliyo bu arada sarılmalar öpmeler vs vs eski sevgilimle irtibata geciyo konusuyo beni eski sevgilime acındırıyo seni çok sevmişti sen onu çok kırdın çok üzüldü diye halbuki hiç üzülmemisim göz yaşı Bile dokmemisim arkama farklı yüzüme farklı davranıyor (çocuğa neler atlattıysa çocuğun gotu çok havalarda uçuyor resmen ona aşığım zannediyo öyle de rahat davranıyor ki kız beni baya acindirmis belli yani) geçen wp da o çocuğun numarasını gördüm ne alaka ne işi var numarasının sende dedim bide msjlasmalar en üstte daha yeni konusmuslar yani bana demesin mi eski sevgilim rahatsız ediyo abisine sahip çıksın diye yazdım dedim muhattabin o mu sence ses etmedim bise demedim fazla ama yeter yani aptl yerne koyulmaktan gına geldi sessizce çıkaracam onu hayatımdan insan yakın arkadaşına da guvenmicekse kime guvenicek yılan cikiyo hepsi tek tek
En yakın arkadaşım arkamdan iş çeviriyor?