Arkadaşlar ne fark ettim biliyor musunuz?

Çok çok herkesin düşündüğünün, tahmin ettiğinin, zan ettiğinin aksine arkadaşlar. Hatta benim de kendim hakkımda zan ettiğimin aksine ben evlenmek mevlenmek istemiyormuşum. Evlenmeyeyim gayrimeşru şeyler yaşayayım da asla demiyorum bakın. Anladım ki ben direkt bir erkekle konuşmak, görüşmek, anlaşmak istemiyormuşum. Neden bilmiyorum. Ama "sorun sende değil bende" sözünün vücud bulmuş haliyim. Sorun gerçekten bende karşıma çıkan erkeklerde hiçbir sıkıntı yok (birkaç tanesi hariç tabii ki) ben kimseyi hayatımda istemiyorum ve çıkartmanın bir yolunu da buluyorum zaten.. Hastalığım çok ilerlemiş ve ben yeni fark ettim. Taa lisede "keşke kocalarımızı sims karakteri gibi kendimiz yapsaydık" diyen ergen münâfiden belliydi bu işin buralara geleceği! Yapayanlış yaşanmış bir hayat! Gel de bu noktadan sonra birini sev. Nasıl seveyim ya hu kalmamış ki

Güncellemeler
5 ay
Arkadaşlar kişisel gelişim melişim ben yanlışlıkla çok zeki olmuşum şimdi tiktok indiriyorum reels izleyerek dengeleyeceğim o farkı inşallah normale dönmeye çalışacağım
Arkadaşlar ne fark ettim biliyor musunuz?