Bazen özlem olur, bazen sabır. Bazen kavga, bazen sessiz bir barış. Aşk; her şeye rağmen “buradayım” diyebilmektir. Ve belki de en gerçek haliyle, iki insanın birlikte büyümeyi kabul etmesidir. ❤️
Çok güzel söylemişsin aşk bazen iki kişinin birbirini büyütmesidir. Fakat her şeyin sonu olduğu gibi aşkın da sonu yok ne mutlu ki aşk bittiğinde dahi birbirini seven iki insana
Tam olarak böyle bir şey yastiga başını koyup sabaha çıkacağı kesin değil kimsenin o yüzden uyumadan gülerek gönül alarak uyumak en güzeli ben yaşadım yaşattım gerçekten çok çok güzel birsey
Bence tam olarak böyle bir şey işte 😍 Özlem, kavga, suskunluk, sarılıp susarak barışmak… Ama en çok da “kırgın uyutmam seni, halledelim uyuruz birlikte” diyebilmek. Gerçek aşk biraz emek, biraz inat, biraz da yan yana büyümeyi göze almak 💫 Sen kendi hayatında böyle “birlikte büyüdüğün” bir aşk yaşadın mı, yoksa hâlâ beklemede misin? 🥰💕
Evet aslında tam o olmasada bu söylediklerin den de daha fazlası aslında aşk sevdiğin bir kadının hatalı olduğunu bierek bile onun haklı olduğunu düşünmen dir ya da onu hala şaşırta bilmen