Sevdiğin kızın sevgilisi olduğunu öğrenmek?

Hayatım boyunca birçok kızla sevgili oldum, birçoğu gençliğin getirdiği sadece doluluk yaratmak için, ilerisi olmayan ilişkilerdi. Yeri geldi kadınlardan teklif aldım, yeri geldi elimle reddettim birbirinden güzel kızları. Kalpler ve ruhlar uyuşmadığı sürece güzellik neye yarar? dedim hep kendime. Bir ilişki yaşadım çok uzun süren bir ilişki fakat karşımdaki kadın duygusal olarak dengesiz ve vefasız birisiydi sonlandırdık. Acısını çok zor sığdırdım içime, dersimi aldım ve geçmişten beri gelen acılarında etkisiyle duygusal olgunlukta en üst çıtaya kadar çıktım. Bir kadınla tanıştım annemi tanıdığı, annemin onu tanıdığı birbirlerini sevdiği konuştuğu fakat bu kız yavru bir karaca gibi çok utangaç, sessiz, güzel hanım hanımcık bir kadındı. Gördüm konuştuk vs. derken internette yaptığım araştırmalarda böyle kadınların ya hiç sevgilisi olmadığı ya da erkeklerin itici/sıkıcı bulduğunu gördüm. %1 ihtimaldi hayatında birisi olması...

Bugün annemden telefon geldi "olmuyor" hayatında biri var akşam konuşuruz dedi yüzüme kapattı... Yıllarca aradığım kadının o %1 dilimde olduğunu görünce tek kişilik rus ruleti içerisinde olduğumu anladım...

Bırakın benim teklif etmemi kadınların bana ilişki isteyeceği tip var, para var, kişilik var ancak olmayınca olmuyor bazı şeyler... İçimi dökmek istedim, saygılar.

Sevdiğin kızın sevgilisi olduğunu öğrenmek?