Ne oluyor la yani 😅 bu ne ara popüler oldu erkek istemeler gibi durumlar sözlüden geldi kahkaha attım sana gelicem böyle ansızın yazmış y nereye gitti böylede ki 😂 bu tür kısaltma sanılan yazılar ayrı konu tabi böyle şöle diyom ediyom gibi okurken kafam yanıyor bazen 😅
Kadın da bir ilişkiyi ciddiye almak ve niyetini göstermek için istemeye gidebilir Önemli olan karşı tarafın bunu saygıyla karşılaması ve niyetin samimi olması Gelenek sadece erkeklere ait değil Karşılıklı anlayış ve saygıyla her iki taraf da adım atabilir 🙄
Kadın neden istemeye gidemesin ki, gayet de gider 😅 Gelenek diye diye hâlâ her şeyi erkek yapsın kafasındayız biraz. Önemli olan iki tarafın da gönlünün olması bence 💖 Ama 10 kilo altın + son model araba + 4+1 ev isteyene de “kardeşim siz damat mı satıyosunuz” derim 😆 Sen böyle bir durumda olsan kız istemeye gelen kadına ne hissederdin, tuhaf mı gelirdi hoşuna mı giderdi?
Benım olay ona donme ıhtımalı var cunkı ben geçen hafta iş yerinın eğlencesine bir çocuk gördüm ilk defa 1000 kişilik ınsan çalışıyor bir kaç kişiye sordum tanımıyoruz dediler yanına gidip konuşmadığımı çok pişmanım iş yerinde de bulamıyorum ne yapacağım bilmiyorum☹️ belki birisi çalıştığı bölümü söyledi ya bizim fabrikada bir tek prodüksiyon yok muhasebecisi mühendisi falan öyle yanı o yüzden dedim sana 😊
Yani annelik iç güdüsü olduğu için pişmanlık duyuyorsun o çocuk muhtemelen anne baba veya bir aile üyesi alıp götürmüştür bundan dolayı bulamıyor olabilirsin
Eskiden tarif ve vücut değişimi üstüne sorular hazırlardım fit tarif özel pişirme yöntemi vücut aydan aya değişim ki çoğu silindi tarafımca ilgilenirdim tek tek kişilerle güncel form yaptıklarım şınav plank vs
İş normal giderken d. t. nü yerim ısırım olunca 1-2 hafta içinde engellerdim 😅 kamera sohbete dönünce ve anlatım yapınca sapıtıyordu iş bir süre sonra hocam
Direk istemeye alacaklı gibi kadın giderse adam korkar bence diye düşünürüm 🤣
Öyle olursa haber et sırf meraktan izlemeye gelirim 🤣 mesafe fark etmez uçakla kiralar vs gelirim net görmeye yemin ederim 😅 adam korkulumu bakacak yoksa ne olacak yüz ifadesini meraktan sırf 🤣
Şaka bir yana dayak yemeden inceden kaçtım efem sevgiler ☺️🌸