5 ayÇünkü toplum bunu normal görüyor, o yüzden kadınlar doğru bir şey yaptığını sanıyor. Eskiden metresler suçlanırdı ama şimdi masum görülüyorlar. Tüm suç ve sorumluluk aldatan erkekte görülüyor ama aslında öyle değil. Sadece dul kadınlar değil, bekar kadınlar da evli erkekle oluyorlar. “Kızlar barlarda, pavyonlarda yüzüklü erkek ararlardı” diyen birini duymuştum. Evli erkek istiyorlar çünkü heyecan arıyorlar, gururları yok, paragözler.
Ahlaksızlık kadınlarda daha fazla, yuva yıkmada, aldatmada kadınlarda daha yaygın. Bir erkek evli kadınla kolay kolay beraber olmaz ama kadınlar evli erkek ararlar. Bugüne kadar bir sürü evli erkek en çok sekreteriyle karısını aldatıp karısını bıraktı. Kadınlar yuva yıkana kadar uğraşıyor ve erkekler de eşlerini bırakıyorlar ama kadınların aldatması duygusal ve ciddi ilişki değil, cinsel olarak ve tek gecelik aldatıyorlar. Kadınlar kadınlıklarını kullanıp hep iradesiz erkeklerin yuvasını yıktılar. Boşanmışlarda metresliğin daha fazla olması, boşanmış oldukları için istenmemekten kaynaklı. Bana anca evli erkek bakar diye düşünüyor olabilirler.
Sorumluluk tamamen metreste. Erkeğin aldatmaması için metresin kabul etmemesi lazım. Metres aldatmaya sebep olduğu için aldatandan daha suçludur. Feministlik yapmayın; kadınlar kadınlığını kullanarak bugüne kadar karısıyla mutlu erkekleri bile ayartıp yuva yıktılar. Erkeğin evliliğe verdiği sözü bozmasına metres sebep olur. Metres, metres olmamaya söz verse yuvalar yıkılmaz. Metres olmadan, yani üçüncü kişi olmadan aldatma olmayacağı için asıl suçlu metrestir. Erkek metrese yalvarsa bile onun kabul etmemesi gerekir. Yuvalar metresler yüzünden yıkılır. Metres kabul etmeseydi erkek aldatamayacaktı. Metres yuva yıkmamaya söz verseydi erkeğin evliliğe verdiği söz bozulmazdı. Sebep olduğu için asıl suçlu metrestir. Bir kadının yuvası başka bir kadın yüzünden yıkılır çünkü o kadın erkeği ayartır, erkek kabul eder, aldatmasına sebebiyet verir. Aldatan kadınlar önce metreslere, sonra eşlerine kızmalı. Paragöz, gurursuz, arsız, saygısız kadınlar olduğu müddetçe yuvalar hep yıkılacak maalesef; kadınlar ahlaklı olmalı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayBiriyle tanışmıştım buradan. Hayat ona çok kötü davranmış. Ailesi berbat insanlardı, eş seçimi de korkunçtu. Neyseki boşanmayı başarmış, benim güçlü kadın olarak gördüğüm bir insandı. Ben ona kurtarıcı erkek rolünde olmak istemedim. Çünkü bu yanlış. O da kurban rolünde olmamalıydı. Diliyordum ki kendi ayaklarının üstünde, kendi dengesini bulmuş biri olarak beni sıfırdan tanıyor olsun ve öyle birbirimizi tanıyalım. Ama pek öyle olmadı. Bir süre sonra bana, ben seni üzerim diyerek gitti. Onda hangi duyguyu tetikleyerek bunu düşündüğünü bilemiyorum. Hayat inişli çıkışlı bir yol. Kötü tercihler yapabilir ve kötü şeyler yaşamış olabiliriz. Ama bu bizim kötü biri olmamıza bir neden değil. İlişkiler birbirimizi sürekli mutlu etsin diyede değil. Çünkü bu bir yol ve biz birlikte beraberiz. Ama tek bir şey biliyorum. Biri size ben seni üzerim diyorsa, gerçekten üzeceğini bildiği ve hayat akışını, sizinle ortak bir yönde değiştirmeyeceği içindir. Biri size ben seni üzerim diye söylüyorsa, o kişiden uzaklaşmanız gerçekten doğru olandır.
En önemli diğer bir konuda saygı. Açıkça bilin isterim ki ilişkiler birer deneyim değildir. Herkesle farklıdır ve farklı dinamiklerle yaşanır. Biriyle olan ve sizin deneyim olarak tanımladığınız bir duygu, durum ya da düşünce diğeri için hiçtir ve anlamsızdır. Mesela önceki bir ilişkinizde birlikte dizi ve fimleri beraber takip edebiliyor olabilirsiniz, burada kazandığınız deneyim bir başka insanla hiçbir şey değildir. İlişkiniz farklı motive ve dengelerle kurulmuştur. Şu an ki ilişkiniz için o denge belki de birlikte sadece gezmektir. Sadece doğa yürüyüşü veya sadece müzik yapmak ya da sadece birlite resim çizmektir. Ya da birlikte sadece şarkı söylemek veya dans etmek ya da beraber çalışmaktır. Bazıları insanların seks konusunda ki deneyimlerine saplanmış. Evet bazısı için hayat sadece sextir. Bazı için uzay fotoğrafçılığı bazısı için matematik bazısı için sanat ve tarihtir. Ve hepsinin de derinliği, insanı tatmin edeceği niteliği apayrıdır. Yani deneyim olarak gördüğünüz her şey sadece size özeldir ve karşınızda ki insanla pek az ortak yanı olabilir. Bu nedenle ilişkiler birer deneyim değildir. Onunla olan ve baslayan bir şey gerçekten onunla yaşanır veya onunla biter. Başkası işe, bambaşkadır. Ve inanın düşündüğünüz hiç ve öncesinde öğrendiğiniz hiç bir şey onun ilgisini çekmez veya çekmeyebilir. Her insanın hayat motivesi, amaçları hedeflediği yollar ve kendisine kazandırdıkları farklıdır. Benzersizdir. Yani ilişkilerinizle başkalarının istek motive ve ilişki beklentisini birbirine karıştırmayın. Yeniden tanımak zorunda kalacağınızı bilin ve bunu göze alarak ilerleyin. Hiç bir ilişkiniz bir öncekinin devamı değildir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bekar erkekler de genelde daha az yükle geliyor Geçmişten gelen evlilik travması, eski eşle devam eden problemler gibi durumlar olmuyor Bu da ilişkiyi daha rahat ve akışta hissettiriyor Boşanmış kadınlar için bu özgürlük ve hafiflik çekici olabiliyor
30 Yorumla
5 ayBu aralar değil hep böyleydi)) nedenine gelirsek boşanmış ya da dul kadınlar cinsel ilişki bakımından işini biliyor erkeğe gereken istediğini hemen verir (her şeyde kadın anne gibi erkeğe öğretmek zorunda) erkekler de bilir bu kadınlar bir kere cinsel ilişkiye girdi mi yine isterler doğal olarak cinsel dürtü bu. O sebeple bu iki taraf bir birini bulur hep her ne kadar aman canım cicim böyle değil deseler de bu hep böyle. Ben önceden de dediğim sözün arkasındayım: erkekler cinsel ilişkiyi ve seks yapmayı "genelevi kadınlarından" (bunlar da çoğu zaman boşanmış ve ya dul kadınlar olur) ve ya bu tip kadınlardan öğrenir. Sonuçta psikoloji bu, erkekler hep "anne" figürlü kadından öğrenir. Öyle erkekler de bildiğiniz gibi üzerlerine aldıkları "sekste iyiyiz" kelimesine tam uymuyor. Sadece öğrendikleri neyse onu uygular. Ergen çocukların seks yapmak ve öğrenmek için ilk gittiği yer böyle kadınlar. Nerede nasıl bulacaklarını bilirler, etrafı yardım eder bu konuda ya da kendisi bulur. Her ülkede böyle. Ben bunun normal kabul edilmesini anlamıyorum. Daha önceden anne ya da baba cinsel konuda erkek çocuklarına bilgi verirdi gizli de olsa, kız çocuklarına sadece düğünden önce izah olunursa bilirdi. İnsanlar bu konuda aciz olduklarını düşündüğü için, korktukları için o zamandan beri por*no, "genel evleri" ve. s gibi şeyler ortaya çıkardılar. Çünkü insan korktuğu ve aciz olduğu her şeyde hep yanılgıya düşer ve yanlış yapar. "Nefsi mübarek" insanlar da bunu kullanmayı iyi bilir. Olay bu. Bütün insanlık biliyor ama kendilerini a"tal yerine koyuyor. Sanki cinsel ilişki yaşamak çok büyük bir şey bunu sürekli çocuklardan gizlediler, travma haline getirdiler ki o zaman olan genç nesil de bu zaman olan genç nesil de bu konuda gergin ve suçluluk duyduğu için saçm* sapan şeyler yapıyorlar. Sonuçta cinsel dürtü bakımından hayvanlardan bir farkımız yok ne bu tantana anlamıyorum. Bizi bu konuda insan yapan şey zaten kendimizi ve bedenimizi tanımamız, hayvani dürtüleri idare edebilmemiz. İnsan günah dediği ve nefsinden korktuğu her şeyi gizlemek isteği duyar. Cinsel dürtü ile ilgili konuda da günah yaptıkları ve nefsine yenildiği için gizledi ve hep gizleyecek. Ta ki "insan" olana kadar. Bi yürüyün gidin bee, düşünün ne yapıyorsunuz diye (genel)
522 Yorumla- 5 ay
Her boşanmış kadın genelevine gitmiyo yalniz
Soran5 ay@Betiiiiiii Çoğu zaman demiş her mi demiş. Genelleme yapılmamış ki tespit var sadece
- 5 ay
Bazıları o yolu seçiyor veya küçüklükten ailesi onu yetiştirmeye evden. kaçan ya da anne. babasi bakmayan kızlar da gidebiliyo
- 5 ay
@Betiiiiiii evet, zorla götürülenler, mağdur olanlar, tecavüzden sonra bu yolu seçenler ve. s bunlar başka konu, mevzu boşanmış ve dul kadınlar o yüzden onlardan izah ettim. Ama evli olup bu haltı yiyenler de var o da ayrı konu. Genel olarak zaten ben erkek kadın psikolojisi üzerinden mevcut durumu anlattım. Dünyanın neresine giderseniz bu böyle. Zaten istisnalar her zaman var. Önemli olan benim anlattığım bu iyi olmayan durumun düzeltilmesi ve normal kabul görülmemesi ama sanırım bu mümkün değil battı balık yan gidiyor🤦🏻♀️
- 5 ay
@Betiiiiiii bir de "genel evi" yazdığım anlam eskiden daha anlaşılırdı bu konuda artık bu anlamı po*no siteler, normal sosyal medya hesapları (tiktok, telegram, Instagram ve. s) ve diğerleri de kapsıyor. Devir değişti zina ve ya fuhuş için illa oralara gitmeye gerek yok. Bu site de neredeyse böyle. İnsanlar bu konuda hayvan gibi davranıyor artık hatta daha beter oldu
- 5 ay
Ne kadar saçma sapan örnekler boşanmış kadınlara bok damgası vuran kısımlar her boşanmış kadını kolay yem gören erkekleri savunan taraflar, boşanmış kadının kötü yola düşeceğini söyleyen kısımlar upuzun bir yorum fakat içi bomboş.
- 5 ay
Genelevi kadınların parantezi boyanması veye dul kadinlar diye genellemek gerçekten büyük yanlış ve kul hakkı. Bekar olup o yola düşüp bekarligini orada kaybeden bekar kizlar da var. dul veya boşanmış kadın namussuz ya da namussuzluk yapma ihtimali yüksek kategoride olmuyor. aksine bekar olup arkaadan ilişki yapan evlenirken de bekarım diyen bazı kızlar var. bu hayatta genelevinde çalışan birini dahi yargılayamazsiniz çünkü kınadığınız şeyler başınıza bir gün gelir.
- 5 ay
@sibelhh Senin örneğinde berbat! Ablacım siz iyi misiniz neden birinin normal olduğunu söylemek için başka kadınları örnek gösteriyorsunuz lan bekar evli boşanmış fark etmez her çeşit insan var erkeklerde de o durum öyle böyle şeylerin kadını erkeği olmaz bu bir ikincisi de örnek vermek için bekarları hedef almayı da kesin bu kendini zeki sanan bağnaz yorum sahibi de ayrı hasta. Her kız 4/4lük olmak zorunda değil travestiyle bile beraber olmuş erkekler zaten 4/4lük birini hak etmiyor kızların yaptığını suçlayacak tarzda konuşmadan önce evleneceğiniz erkeğin zina sayısına bakın kadın görünümlü hemcisiyle kaç defa birlikte olmuş ona bakın 😹. Ben bugüne kadar hiçbir şey yapmadım hiçbir şey yapmamış olmak beni yapmış kızlardan daha değerli kılmıyor eninde sonunda aynı bok ağır hasarlıya gideceğiz diyecektim ki hayır ben buna dikkat edeceğim ama maalesef ki eninde sonunda bakire ve bakire olmayan kızlar ağır hasarlı erkeğe yem oluyor, umarım dediğimi anlayabilmişsinizdir.
- 5 ay
@sibelhh bu yazımın altına Sizin teki yazan kadınların sadece mesaj kutusuna "balıklar" daha çok düşer onun bilincinde olursunuz umarım)) Her insanın duyguları ve kendi hayat hikayesi var ben bunu çok iyi biliyorum ve farkındayım ama umursamıyorum, ben genel gerçekleri söyledim sadece bunu herkes de biliyor. Çünkü nefis her insanda var ben insan nefsini bilirim ve ondan yola çıkarak insanları insanların kendisine anlatıyorum. Her halde kendilerini çok iyi gördükleri için nefisleri haykırmaya ve onları susturmaya geçiyor. İyi okumanızı öneririm, düşünmenizi de. Ben sadece fikrimi bildirdim, Sizlerin de beğenip beğenmemeye hakkınız var ama bütün bunlar gerçeği değiştirmez. Yanlış olan şeyi de kınarım, yanlış diye söylerim ben yaparsam da en başta vicdanım olmakla kınanırım o benim çöküşüm olur. Farklı olduğumu ya da birilerinden üstün olduğumu düşünmüyorum öyle olmaya çalışıyorum ve öyleyim. Benim bencil görünene davranışım küstah olmamdan ya da kibirden değil Allah korkusundan gelir. Her insana da tavsiye ederim. Sizin mesajınızda çok fazla duygu ve yaşanmışlık gördüğüm için Size cevap yazma gereği duydum. Diğer insanlara da numune olur. Hakkınız ise eğer Allah karşınıza hep iyi şeyler çıkarsın
- 5 ay
Şu Allah korkusu diyenlerinde zaten hep böyle tuhaf fikirleri düşünceleri olur ve nedense hep "kadını suçlamak" üzerine.. 🤣🤣 şaşmazzzz bir kerede şaşırtın.
Soran5 ayNolur uzatmayalım. Nefret ettim sorduğum sorudan bir yerlere çekilmesinden yanlış anlaşılmasından burada boşanan kadınlari aşağılayanlardan bekar kadınlara ilişki geçmişi çoktur onların diyenlerden. Kısa ve öz sitede neden bu kadar boşandım ama sevgilim bekar hiç evlenmemiş ama ilişkim ilerlemiyor diyen kadınlar neden devam ediyorlar ilişkilerine.. bırakıp gitsinler amaç belli o adamın dedim diye gelen cevaplara bakın. Ön yargı hat safhada yapmayın. Birbirimize düşmek için sormadım ben bu soruyu buna fırsat vermek istemiyorum.
- 5 ay
@Herkesböyle Ben kimseyi aşağılamam hakaret etmem diye yoruma yazıp bize köpek diyorsun yok havladı bilmem ne falan diyorsun sana hiçbir şekilde Hakkımı Helal Etmiyorum hiçbir şekilde böyle ithamlarda bulunmaya ve hakaret etmeye köpek demeye ya da havladı demeye hakkın yok zaten dini doğru düzgün öğrenseydiniz kibrin ne kadar yanlış ve günah bir şey olduğunu Hiç tanımadığınız insanlar hakkında köpek demenin de ne kadar kalp kırıcı ve günah olduğunu bilirdiniz Umarım kınadığın bütün şeyler başına gelir asıl köpek sensin asıl havlayan da sensin kimseye burada köpek demeye hakkın yok havluya falan demeye de hakkın yok Bunları yapıyorsanız Dindar kisvesi altında yapmayın Yatacak yeriniz yok gerçekten Sen bu kınadığın bütün şeyleri yaşayacaksın ya da bunları yaşamış birine düşeceksin buraya gelip millete köpek deyip farklı ithamlarda bulunup sonra Allah korkusundan bahsediyorsunuz ya Yani Gerçekten yazıklar olsun kadının düşmanı gerçekten kadındır erkeğe gerek yok ihtiyaç yok yani düşmanlık için erkeğe ihtiyaç yok Bir kadın bir kadına çok azılı bir düşman olabilir Bunu da sizde gördük ve zaten Genelde dindar geçinen kadınlar farklı kadınlara karşı böyle düşmanlık besliyorlar kininizde boğulun kırdığınız kalpler ahindada.
Soran5 aySoru doğru anlaşılsa arkasında dururum ama savunmadağım bir durumu bana empoze ederlerse orada cevaplarını vermek durumundayım. Kaldı ki sizin yorumunuzu da ben anladım eğer artniyet sezseydim zaten en iyi görüş seçmezdim ama insanlar cımbızla bir kelimeyi alıp genele yayıp sen busun diyorlar. Hoş değil. Haklısınız 🙏🏻
- 5 ay
@sibelhh 😂😂 genel söyledim üzerine alınana mükellef değilim yazdım ne ara kendinize götürdünüz 🤦🏻♀️ çok saf ve masumsunuz ay kıyamam herkes sözü almamak için susar Siz konuştunuz, taktir ediyorum Sizi. Benim sözlerimi sakın şakadan ya da goygoydan sanmayın her sözüm gerçek, teşekkürler güzel kadın🤝
- 5 ay
- 5 ay
Allah korusun Sizi😘
- 5 ay
Haklısın Allah bizi sizin gibi insanlardan korusun 😂 aminnn.
- 5 ay
@M3rovha3lss ben dindar'a muhafazakarım diye geçinmiyorum ona anladığı dilden konuştum sadece o dini kullanarak böyle kalp kırıyor Ben de anladığı dilden konuştum inandığı dinde Kalp kırmak da günah Ama tabii ki yine anlamadı gerçekten insanlar dini sizden öğrenecek olsalardı dinsiz olurlardı o kadar yanlış bir karakteriniz var ki bu Sözümde herkes böyle ye
Soran5 ayBu soru burada her daim kalacak arkadaşlar silinmiyor. Gereksiz polemiğe girmeyin diyorum. Kimse kırılmasın diyorum yine devam ediyorsunuz. İşi dini boyuta getirecek kadar devam ediliyor. Moderatörlere ilettim soruyuda yorumları da haberiniz olsun.
- 5 ay
Üfff bu ancak zihniyetiyle kendisinden bir şey olunmayacağını gösteriyor bunun yorumunu kalbiniz kırılacak kadar ciddiye almayın belki boşanmış kadınlar bunu okuyup dışarıdan acaba böyle mi görünüyorum bana bu gözle bakan var mı diye düşünmüş ve üzülmüş olabilir o ayrı fakat böylelerinin kendisiyle sorunları var yaptıklarını gizleyip başka insanların yaptıklarına kötü anlamlar yüklemeye çalışıyorlar böylelikle kendileri de göze batmayacak 😂 bir de genelleme yaptım diyor zaten genelleme yapmış olması en büyük hata çünkü dediği şeyi herkesi kapsamış oluyor daha ne dediğini bile bilmiyor kibar olmaya çalışarak nefretini kusup insanlara o*ospu damgası vurmuş olması onun kişisel hayatında yaptığı hatalar nedeniyle nefretinin bu şekilde kusmasının kanıtı zaten. O yüzden dediğim gibi kalbiniz kırılacak kadar ciddiye almayın zihniyetinin yanlış olduğunu ve hastalıklı olduğunu söylemeniz ve bunların sağlıklı bir insan tarafından söylenmediğini bilmeniz yeterli. Allah diye başlayıp bu sözleri eden biri zaten ne kadar sağlıklı olabilir ki? Dini kendi zehirli cümlelerine katmayı bu şekilde "iyi görünme" çabasını da ihmal etmiyorlar. Boşanmış çocuklarına hem anne hem baba olan milyonlarca kadın var evli kalmaya devam etse çocuklarının gözünün önünde her gün dayak yiyecek çocuklarına berbat bir hayat verecek bir sürü kadın var düşün böyle ciddi bir konuya bu gözle bakan biri¿ Sence ciddiye alınır mı?
- 5 ay
Keşke en iyi cevap seçtiğin insanın yorumunu iletseydin insanlara köpek diyor diye hakaret ediyor diye sen onu destekleyerek zaten burada benden ve diğer arkadaştan rahatsız olduğunu gösterdin biri sana köpek dese havlıyorsun falan dese İnan benim yorumum da böyle birisi sana bu şekilde yapsaydı ben o kişiyi engellerdim ama sen gittin yorumları iletmekle yetindin Bir de en iyi cevabı seçtin en iyi görüş seçtin Ne diyeyim yaşayarak göreceksiniz küçük gördüğünüz ve hakaret ettiğiniz insanlardan daha aşağı bir seviyeye düştüğünüzde kimseyi yargılamamayı ve Kimseye hakaret etmemeyi öğrenirsiniz Umarım o zaman yani şimdi benim hesabım kapansa da benim umurumda değil Siz sadece kendi vicdanınızı rahatlatmış olursunuz
Soran5 ay@sibelhh Siz yorum yaptıktan sonra gördüm sansürlenmiş yorum hızlı okuyunca anlamadım dahi bir sürü yorum geliyor soruya üstün körü okuyup geçiyorum. İlettim her yorumu... Ben kimseden rahatsız olmuyorum. Eig seçerken iki farklı görüş seçtim her soruda bunu yaparım. Fazla beğeni alanı da eig seçerim. Ben burada bana küfür edenlere dahi insanca cevap veriyorum girin bakın okuyun. Konuşurken ikileyerek konuşmayın o yüzden. Ayriyeten özel olarakta ilettim o küfür mevzusunu merak etmeyin.
Yapay Zeka Cevapladı
Boşanmış kadın görünce çoğu bekar erkeğin aklı hemen “sıkıntı vardır kesin” moduna kayıyor, olay biraz da önyargı aslında 🙄 Boşanmış olmak karakter kusuru değil, sadece geçmişinde evlilik tecrübesi var demek.
Bazı kadınlar da bu önyargıyı bildiği için doğal olarak tedirgin oluyor, “acaba yargılar mı, ailesi sorun çıkarır mı” diye düşünüyor. Peki sence bir insanın geçmişi mi daha önemli, şu anki karakteri mi? 💬✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
u 5 ayEvlenip boşanmış birinin ne olduğu bellidir en azından, 'bekar' insanların sevgili konusunda sınırı yok. Boşanmış birinin evlilikle birlikte hayatında o dönem biri olmuştur, bekar kırk tane sevgili değiştirmiş olabilir. İsteyen istediğiyle olur da, olabilir de. Aşın bunları artık.
66 Yorumla
Soran5 ayGüncelleme kısmında defalarca açıkladım soruyu ne amaçla sorduğumu... Aksine erkeklere suç buldum. Yargılayıcı yorumlaeda bizzat ben karşı çıktım gereksiz ön yargı yapmıssınız. Kaldı ki bekar birinin kırk tane sevgili değiştirmesi bilgisi size nereden geldi? Ne alaka kıyaslıyorsun ki? Boşanmış kadında işin sonunda bekar oluyor. O zaman onunda hayatına bekar devam ettikten sonra 40 tane sevgilisi olur. Burada işin arka planını anlamak için sordum tercih etme nedenleri ne diye bu kadar. YARGILAMA YOK.
- 5 ay
Siz soru sormuşsunuz biz de cevap verdik. Madem öyle düşünmüyorsunuz bu kadar savunmaya geçmenize gerek yok. Biz soruyu görüyoruz güncellemeye veya açıklamaya dikkat etmiyoruz genelde. Sonra da yorum yapıyoruz. Genel konuştuk ve varsayımdır o. Boşanmış biri öyle kolay kolay hayatına birini almaz tekrar, ağızı yanmıştır çünkü. Kıyaslama alakasını da sorduğunuz sorudan kendiniz çıkarın lütfen, bekar dul olayını siz sormuşsunuz. Kıyaslamak gayet normal 🤦🏼♀️
Soran5 ayÇevremde olanları ben biliyorum. İşin sonunda o erkeklerin neler yaptığını da... Söylemek istemiyorum. Pis zihniyetli olan çok insan var. Yoksa kim kiminle oluyorsa olsun yarın bir gün bende boşanabilirim garantisi asla yok. Fakat temkinli olmakta da fayda var analiz etmekte fayda var.
Soran5 aySoru kaldırma yetkiniz var mı?
- 5 ay
Var fakat soru kurallara uygun
Soran5 ayKurallara uygun değil polemiğe neden oluyor diye kaldırsanız. Lütfen çok fazla yanlış anlaşıldı soru gereksiz kutuplaşmalara neden oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 5 ayçünkü karakter meselesi
10 Yorumla İster bekar ister evlenip ayrılmış ile oluruz orası seni niye alakadar ediyor ki? Güya anlamak için sordum demişsin ama yazdıkların yargıdan ibaret. Şu önüne gelenin boşanmış kadınları diline dolamasından sıkıldım. Ne kadar batıyoruz size. Bir çok konuda yanılıyorsunuz ve de...
Boşanmış kadın artık önüne gelen erkeğe inanmayan akıllı kadındır. Sütten dili yandığı içindir ki öyle hayatına birini kolay kolay almaz. Gerçekten sevgi anlamında bir şey yoksa rast gele biriyle cinsellik de yaşamaz. Ama siz hiç evlenmemiş ahkam kesen tayfa bunları bilmezsiniz. Duygusal olarak ne kadar yara aldığımızı, bir erkeğe güvenmekten ne kadar korktuğumuzu, içimizde bir yerde kalan sevilme arzumuzu, yıkılan hayallerimizi tekrar kurmaya çalışmamızı anlayamıyorsunuz.
Keşke biraz empati yapabilseniz. Sorunuz birilerinin neyi neden yaptığını anlamak için olduğuna yönelik sorulmuş olsa da ciddi şekilde taraflı bir bakış açısı ile sorulmuş. Sorulma şekli sebebiyle de direkt boşanan kadınları hedef yapmışsınız. Keşke biraz kendinizi ilgilendiren şeylere odaklı olsanız da bizler de bu tarz sorulara maruz kalmasak.
32 Yorumla
Soran5 ayBen açıklama yapmaktan ciddi manada yoruldum. İki gündür sorunun kaldırılması için ne uğraşlar veriyorum. Şikayet etme seçeneği dahi yok soruda süper soru seçildiği için iki gündür vitrinde soru sisteme yazıyorum kaldırmıyorlar. Polemiğe dönüşmesini istemiyordum asla niyetim bu değildi bu denli kötü düşüncelerim olsa yorumda aşağılayanlara ters cevap vermezdim.
- 5 ay
Niyetinin ne olduğunu sen daha iyi bilirsin ama kendine bence biraz dürüst olmaya çalış. Yazdıklarına bakıldığında öyle temiz niyeti olan biri gibi durmuyorsun. Bu da haliyle hedefe koyduğun kişiler için can sıkıcı oluyor. Yerimizde değilsiniz bunun rahatlığı ile yazılmış soru bu tabii. Genelleme de yaparak sorduğun için durumu iyice kötüleştirmişsin. Sorunun kalkması ya da kalkmaması verdiği rahatsızlığı değiştirmez. Bundan sonra soru sorarken biraz empati yap. Hakkında soru sorduğun kişiler kendini nasıl hissetmiştir bir düşün.
Evet zaten kendilerini kullandiriyorlar ya da farkında bile değiller erkekler asla boşanmis kişilere ciddi bakmaz o erkek ya betadır ya da hiç tercih edilmemiştir yokluktadır ancak o şekilde yani güçlü bir erkek sıfır jiletani açılmamış kızı alır evlenir onunla yaşar onu demek istedim sen o kadar birikim yap ev araba iyi bir hayat sun sonra ikinci el birini al birde onun çocuğu varsa onu besle yok daha neler nerde görülmüş acaba gerçekten eziklerin yapacağı bir durum bu adam duldur ya da oda ikinci eldir o zaman sorun yok. İş yerinde sevmediğim bir çocuk vardı 300 kişiyle yatmiş oe çocuklu biri ile evlenmiş o bile söyleniyordu sıfır el deymemis kız arıyorum felan Allah belasını versin şimdiden nefret ediyorum ondan neyse
11 Yorumla
Soran5 ayEvli biri helal daire içinde yapıyor bu durumu tekrar biriyle cinsellik yaşamadığı müddetce oda saf ve temiz benim dediklerim boşanır boşanmaz hemen yeni bir erkekle helal dairede yaşadığı o saf temiz hallerini bekar bir erkeğin kuklası olarak harcayanlaraydı
5 ayYa zaten ben sana şöyle bir şey söyleyeyim site zor zamanlarda resmen dul ordusu'na döndü bu erkekler için de böyle kadınlar için de böyle özellikle boşanmış kadınlar çok fazla aynı zamanda evli olup karısını aldatan erkek potansiyeli fazla yani şu an Türkiye'nin gündem gibi bir site yaşıyoruz anlatabildim mi özellikle zaten boşanmış kadınlar psikolojik olarak bunalımda oldukları için birtakım rahatsızlıkları olduğu için ve nasıl desem sana gerçek hayatta değersizlikle karşı karşıya oldukları için gerçek değerlerini burada gördüklerini sanıyorlar ondan sonra buradaki adamlarla etkileşim kuruyorlar sohbet ediyorlar muhabbet ediyorlar buranın dışına çıkıyorlar canım cicim gülüm bir tanem diyorlar ondan sonra araları bozulduğu zaman adam beni rahatsız ediyor adam beni mağdur ediyor adam bana şöyle davranıyor diyor ağlayıp sızlanıyorlar O yüzden şaşırmadım yani. Sonra da toplum içinde diyorlar ki niye toplum boşanmış kadınlara başka gözle bakıyor
17 Yorumla
Soran5 ayBende soruda toplumsal bakış açısını sorgulama derdindeydim durum böyle bunu kimse inkar edemez ki? Ne niyetle geldikleri belli özellikle yeni boşanan kadına gelen bekar erkeği niye hiç bir kadın sorgulamıyor? Ap*ala yatmak gibi bir şey bu. Sonrada kadın istediği ile olur diyorlar ya olsun kadında olsun erkekte olsun hatta mutluda olsunlar hakediyorlar en çok hatta onlar hakediyor boşananlar çünkü zor evlilikten çıkmışlar. Fakat hemen yeni ilişkiye geçme derdinde herkes kusura bakmasınlar ama çoğu boşandım rahat rahat her şeyi yapabilirim özgürüm artık kafasına giriyorlar. Gerek yok her bekar insan anında bir erkekle olmuyor misal. Buydu demek istediğim kaç kişiye kendini anlattım yok algılayan yok
- 5 ay
Dediklerine katılıyorum ayrıca bir de şöyle bir şey var hani Benim erkeklerle işim olmaz Ben artık bu saatten sonra hayatımda kimseyi istemiyorum Ben çok dürüstüm kafası ile gezenen insanlara da denk geliyoruz mesela örnek veriyorum ben şunu her zaman söylerim bir erkekle bir kadın arasında mesafe saygı olmazsa o belli bir zaman sonra fazlasıyla aşılıyor ve kadınların birçoğunu kabul etmiyor mesela örnek veriyorum kadın evlenmiş boşanmış gidiyor adamın biriyle arkadaşlık yapıyor arkadaşlık dediğinden öyle normal bir arkadaşlık adam evli veya bekar fark etmiyor sonra adamın duygu ve düşünceleri değişiyor bu sefer şey yapıyor ya işte ben onunla aramda bir şey geçmedi iyi de arkadaşım senin karşındaki insan erkek sen de kadınsın kadınla erkeğin arkadaşı olamayacağını bu kapasitenin böyle devam etmeyeceğini bilmiyor musun O yüzden kimse kusura bakmasın toplumla bir laf vardır biraz ayıp gelecek kusura bakma belki kızacaksın ama dişi kuyruk sallamazsa erkek gitmez
Soran5 ayBu konuda fıtrat gereği erkek ve kadın farklıdır. Kadın kendini sergilemekte zorlanır beğenilmek ister erkekte bakmamakta zorlanır bakmak ister "evli dahi olsa" yani karşılıklı zorlukları var kadın kuyruk sallarsa erkek tav olur kolayca çünkü kadında az çok erkeğin fıtratını biliyor ve kaşıyor onu bunu bilerek yapan kadınlar var. Kuyruk sallamadığı halde bilerek bakan erkekler de var orası ayrı konu... Fakat ben hiç bir şekilde kendini sergilemeyen geri planda duran bir kadının bir erkeği fazla rahatsız ettiğini de görmedim. Buda bir gerçek... Erkek neyin ne olduğunun daha çok farkında kadına göre gider dürtüleriyle haraket eder ama bilir kendisi de ben bu kadına duygusal bağ ile gitmiyorum şehvet duygum ile gidiyorum demek ki bu kadın benim icin geçici bir kadın eğleneyim gezip tozayım fakat kadın anlamaz duygusal bağ kurar o erkekle ve umut besler işin sonundada ziyan olan kendisi olur o erkek değil o yüzden baktın hiç evlenmemiş erkekle berabersin bir sene geçmiş hala evlilik teklifi yok yol vereceksin ki kullanmasın seni ciddi olan adam 3 ayda evlilik kararı alabilecek kapasite de.. bunu deyince linç yiyen ben oluyorum ama umrumda değil. Kendini geliştiren farkındalığı ve hayat tecrübesi olan her kadın bunları bilir ve buna göre haraket eder.
- 5 ay
Aynen öyle senin de dediğin gibi ben mesela burada neler gördüm neler gördüm ondan sonra oturup mağduru oynuyorlar mağduru oynamayacaksınız abi kendinizi mağdur duruma düşürecek şeyler yapmayacaksınız ondan sonra ben şöyle hata yaptım Ben böyle hata yaptım ve senin aklın yok muydu erkekten sana arkadaş olmayacağını bilmiyor muydun derim ben adama Çünkü karşı cins diye bir şey vardır öyle kadın erkek samimiyeti kadın erkek arkadaşla diye şeyleri hiçbir zaman inanmam o arkadaşlık denen şeylerin altında eninde sonunda bir beklenti ortaya çıkar. Eğer bir bir kadın bunun farkına varmadan bir erkekle aşırı samimi oluyorsa ondan sonra da o erkekten yamuk gördüğü zaman ağlıyorsa Ben suçu kadında bulurum erkekte bulmam. Üstelik bir de bazı tipler var ya geçtim bekar olması mı evli erkekle arkadaşlık kuruyor hani onu normal arkadaşlık bak sevgili demiyorum normal arkadaşlık kuruyor adamın niyeti değiştikten sonra da tavır alıyor iyi de kardeşim sen bir kadın olarak evli erkekle neyin arkadaşlığını yapıyorsun demezler mi adama
Soran5 ayErkekten arkadaş olmuyor fakat erkekten ilgi bekleyen kadınlar veya kadından faydalanma derdinde olan erkekler bu arkadaşlığı farklı boyuta getiriyor işin sonunda birbirinden etkilenme de oluyor insanız duygularımız var o yüzden uzak durmakta fayda var eşin sevgilin yetmiyor mu erkek olarak sana gidipte herhangi erkekle samimi arkadaşlık kuruyorsun ( iş arkadaşlıgı merhaba merhaba dışında normal o)
- 5 ay
Dediğin çoğu şeyde haklısın ama. disi kuyruk. sallamazsa erkek gitmez lafında hiç doğru değil bi çok adam kadın hiç bir yakınlık göstermediği halde cinsel istek besliyo veya seviyo sevgili olmak evlenmek istiyo kadının bundan haberi yok aynı iş yerinde calisiyorken ya da aynı üniversitede okuyorken vs
- 5 ay
Onlar ayrı ona dediğim bir şey Yok ama mesafe olmazsa olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayYorumlara baktımda millet bu konuda baya doluymuş (anladığım kadarıyla kızlar) neden böyle bir şey var bilmiyorum (hayır boşanmış bir kadınla beraberliğim olmadı) şunu söylemeye çalışıyorum zaten erkek kız olsun kendilerine göre kriterleri bellidir hani boşanmış kadınlar erkekleri çalıp çekip alıyormuş gibi bir algı oluşturulmuş (kasıtlı mı? bilemem) ama işin gerçekliğine baktığımızda böyle birşeyin olmadığını görüyoruz yani. En nihayetinde günün sonunda boşanmış kadının yönelimi değil o yönelime onay veren kişiyle alakalı bu onun isteği ile alakalı.
10 Yorumla
5 ayGünümüzde şaşırmadığım şey kalmadı artık. Sadece filmlerde görüp hayret ettiklerimiz bugün yolda orada burada karşımıza çıkmaya başladı.
Kaynanasıyla olan, kardeşiyle evlenen, kendi oğlunu yalan, kızını satan... Daha neler neler duyduk ve duymaya da devam ediyoruz maalesef. O yüzden her ne kadar tasvir etmesem de şaşırmıyorum. Sık sık anne baba olmaktan ve bunu da nasıl iyi başardığını söyleyenler genelde tam da dediğiniz türde hikayelerin kahramanı oluyor.
O yüzden çok yorum yapmayacağım ama herkes kendi dengiyle olmalı. Kim nasılsa neredeyse öylesiyle olmalı ki denge şaşmasın. Pis zihniyetleri de art niyetli bakışları da anlayabiliyoruz az çok. Ve sebebi de tahmin edilebilir gayet sadece tiksiniyorum bu çağdan.
10 Yorumla
5 ayBoşanmış kadınlar eğer çok toksik şeye maruz kalmadıysa bekar kadınlardan çok daha mutluluk odaklı... Düğünü nikah olurken bir daha mı dünyaya gelicem diyip listeler dolusu koşul şart sunmuyorlar. Amaçları mutlu olmaktan başka bir şey sokmamaları evliliğe. Annem babam akrabalarım arkadaşlarım ne der? diyip 3.5 milyon borca girmiyorsun... Kuzenim 24 yaşında 1 çocuklu kadınla evli ve mutlu... uzun süre evli kalmış boşanmış kadınla mutlu olmak zor olur bunu de eklemiş oluyum.
16 Yorumla- 5 ay
(Kadın da çalışıyor bu arada...)
- 5 ay
Kötüsünü gördüğü için normalini bulunca eleştirip sıkıntı çıkartmak yerine mutluluk odaklı yaklaşıyorlar. Bekar yeni evlenmiş kadın mükemmeli istiyor... Mutlu olmakta etmekte çok daha güç oluyor.)
Soran5 ayNeden buda olabilir tabikide.
- 5 ay
Bir E. İ. G rica ederim öyleyse 🙏
Soran5 ayEig hakkım bitti maalesef 🙁 eski yorumları yapabiliyorum dün yorum yapanları
- 5 ay
Canın sağolsun 😄
Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Bence de yanlış; boşanmış kadın çok istiyorsa ve mümkünse kendi denginde boşanmış bir erkekle evlenmeli, dost hayatı yaşamamalı, bekâr erkek de hem karşı tarafın, hem de kendi iyiliği için evli veya boşanmış kadınlardan uzak durmalı, gayrimeşru ilişkiyi evliliğe döndürmelerinin imkânsız olduğu, döndürseler de ileride yine boşanma ile sonuçlanacağının kaçınılmaz olduğu da ortada. Tabi ki aynı şey bekâr kızlarla evli veya boşanmış erkekler için de geçerli, kısacası 'aşk' veya 'yasak aşk' dedikleri saçma sapan ilişkiler yüzünden çıkmazlara girmek sıkıntılı bir durum...
02 Yorumla
Soran5 ayBoşverin yanlış dahi demeyim cidden demeyin. Bu nesil için yanlış işi kullanmaya götüren erkek çok ben erkeklere güvenmiyorum bu noktada dedim diye sitede gerçekten gelen geçenin küfür dolu mesajlarını okuyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Yorumlara baktımda yeminle içler acısı bakın herkesin kendi tercihi kimin ne geçmişte ne yaşadığını bilemezsiniz çünkü siz yaşamadınız o hayatı yaşamadanda anlamazsınız herkesin kendi hayatı boşanmış bir kadın istedigi kişiyle sevgili olur sonuçta ayrılmış bekar bir kadın sizi nekadar ilgilendir bu durum herkes kendi yaptığından sorumlu tüm kadınlar aynı degildir tüm erkeklerin aynı olmadıgı gibi genel olarak yorum yaparken bakın bakalım ben nekadar doğruyum diye yok dogru olsaydı eşini bırakmazdı bekar adamla olur mu severse olur sevmezse de denemiş olur sizi yine ilgilendirmez herkes önce kendine baksın sonra başkasına
Ben kimseyi savunmuyorum ama dogru olan da bu bana göre kiminin hoşuna gider kiminin zoruna gider yazdıklarım kimseye tam olarak güvenmeyin bal yapan arının bile kıçında iğnesi var...10 Yorumla
5 aybenim cevremde de oyle dul kadinlar hep hic evlenmemis bekar genc erkeklerle takilmak istiyor. bunu bi erkek yapsa kinarlar ama kendileri bol bol yapiyor. bana etik gelmiyor kadınların cocuklari falan oluyor yeni sevgilileri de ayri cocuk. herkes dengi dengine olmali bence
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
5 ayErkeklerin bir çoğu artık ekonomik zorluklar nedeniyle evlenmek istemediği için olabilir. Boşanmış bir kadının çoğu da ne zaman beni alacaksın gibi sürekli evlilikten bahsederek erkeği germezse bu da evlenmeyi düşünmeyen erkekler için altın fırsat olur. Ben evlilikten yanayım her zaman. Zaten evlilik öncesi yaşanan bir birlikteliğe karşıyım. Evlilik öncesi her şeyi yaşayınca evlilik anlamsız hâle gelir diye düşünüyorum. Her şey zamanında güzelidir diye boşuna dememişler. Benim gibi bazı erkekler belirli bir süreden sonra babalık duygusunu tatmak istiyor artık.
00 Yorumla Davul delinmemis ama tokmagının değmediği yer kalmamış olan bekarlara ne diyeceksin. şu an bekar adı bekar çoğunun geçmişi evlenip ayrılanlar dan daha pislik ve lağım içinde.
Şu konuya gelince kendini bilen kendine saygısı olan kadın, kendini kullandırmaz ,, Evlenmiş ayrılmış kadına.. açık kapı olarak bakan erkeklerin zihniyetinin de Allah belasını versin.
37 Yorumla
Soran5 ayPardon da ben mi yapıyorum bu durumu bana ne diye çemkiriyorsunuz anlamış değilim yorumu yapın geçin kimse kimseyi yargılamadı neden bu durum bu tarz sorular sitede bu kadar artmaya devam etti diye alt tarafı soru sordum. Davul delinmemiş tokmağının değmediği yer kalmamıs olan bekar ne demek? Ne kadar iğrenç bir tabir bu
Soran5 ayNe yazdığımı gayet iyi biliyorum. Detay kısmında da konuyu açtım başka yöne çekenler utansın her yoruma yaptığım yorumlar yeterince benim zihniyetimi belli ediyor ama sizin bekar kadınlara olan tavrınız da sizin zihniyetinizi çok net belli etti demek ki neymiş kişi yargılamadan önce bir kendine bakmalıymış. Üzücü
- 5 ay
Farkindaysan erkeklerin zihniyetinden bahsettim sorduğun soru, boşanmış kadınlar bekar erkeklerle diye, hedef gösteriyorsun, farkında bile değilsin bunun , neden evliler değil bekar kızların evliler le oldugi değil, evlinin evli ile olduğu değilde boşanmış kadınlar, hep ön plana çıkartılıyor istediğin kadar kendini savun, bilinç altin savunduğun kadar ön yargısız değil, kusura bakma..
Soran5 ayÇünkü boşanmış kadınlar hep bu adamla olur mu olmaz mı ailesi izin vermiyor diye soru soruyor ve bende madem böyle bir durum var neden hala devam ediyorlar güvenmiyorlarsa şüphe varsa diye sordum. Bu kadar polemiğe girilmesinden bıktım bunaldım sabahtan beridir insanlara laf anlatmaktan ayrı yoruldum. Gelen geçen küfür ediyor yorumlarda siteyede sorumun kaldırılması için yazdım.
- 5 ay
Ben küfür etmedim hata senin soru açarak o insanları rahatsız etmen. Soru sorarken bazı bayanlar diye belirtsen belki ama sen sanki bütün boşanmış kadınlar bekar erkek avcisiymis gibi lanse etmişsin, bosanip edebi ile çalışan kimseden medet ummayan kadınlar da var. Böyle soru sorarsan, onlara da haksızlık etmiş olursun.. zaten bende sorunu ilettim gereken yere farkında olmadan provokatif bir eylem yapmışsın, boşanmış kadınlara
Soran5 ayAmacım dışında olan bir şeydi niyetim bu değildi. Her boşanmış kadın değildi aslada olamaz. Şikayet fazla olursada soru kalkar tanıdıklarıma dahi şikayet ettiriyorum kalksın soru diye nafile sorunun süper soru seçileceğini bile düşünmüyordum moderötörler kaldırır mı diye onlara dahi yazdım her şey dışarıdan göründüğü gibi değil.
Gizli Üye(30-35)5 aySüphe kültürel bir süphe. Kültürümüzde tabu bir konu ama zamanimizda bu tabular geçildi. Artik bekar bosanmis dul fark etmiyor ama insanlarin kafasinda erkek kadinayrimi kaldigi icin erke acaba kadini kullaniyor mu düsüncesi gelir cevreden de bski gelir.
ben de bosanmis biri olarak hic evlenmemis bir erkekle tanistim. Olmaz dedim. Israr etti. Sevgili olduk, evlenelim dedim, ailem bosanmis kadin kabul etmez dedi. Ayrilalim dedim kaul etmedi. Simdi 4 yil gecti 1 yil dir evliyiz.
10 Yorumla
5 aySonuçta kadın boşanmış bir erkeğin donunu yıkamış yemeğini yapmış ama memnun edememiş niye bir daha evlensin ki hayatını yaşar sevgili olur gününü gün eder tıpkı erkeklerin yaptığı gibi, Biliyoruz ki evlilik erkek hayatını kolaylaştırmak adına kurulan bir düzendir erkeğin anası bakar anası bu bakımı karısına devreder Bu düzen böyle 🤷🏻♀️
21 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler cevap için yargılamadan doğruyu söyledin. Olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Boşanmış kadınla bekar erkek nedir yahu bu ne saçma soru biçimi insanları ötekileştirmeye gerek var mı sende günün birinde boşanmış olabilirsin bir kadın veya erkek boşandıysa bekar birey haline gelir birine bekar birine boşanmış diye yaftalamak çok yanlış soru sorma şekli komple yanlış 😏
010 Yorumla
Soran5 ayNiyetim bu değildi sonrasında çok kötü hissettim zaten yanlış anlaşıldığı için. Ciddi manada üzüldüm...
Soran5 ayYo evet haklısınız soru sorma biçimim yanlış olmuş kaldı ki gece öylesine sordum sitede çok bu tarz soru var neden bu kadar yoğunlaştı bu durum diye basit bir sorunun süper soru seçilip vitrinde olacağını tahmin dahi edemedim
Soran5 ayKaldırma yetkim yok süper soru seçilen soruyu silemiyorsun. Sisteme yazdım kaldırmadı. Şikayet dahi ettirdim soruyu daha ne yapabilirim
Soran5 ayYok hatamın farkındaysam kaba davranmam. İşlerin bu noktaya geleceğini bilseydim bu soruyu asla sormazdım.
Soran5 ayYanlış tanıtmış olurum kendimi bu sorudan sonra
5 ayHerşeyden önce bu biraz denk gelme işi, nasip, kısmet, kader meselesi. Karşılıklı aşk ve güven varsa, karşılıklı sadâkat ve uyum varsa kadın da erkek te boşanmış, çocuklu veya bekâr olabilirler. Ayrıca boşanma ile dul farklı kavramlar, evlilikte eşi vefat edene dul denilir. Boşanma da günümüzde fazlasıyla yaygın ayrıca.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
5 ayİnsanların ilişki tercihlerinde boşanmış, imam nikahlı ama ayrılmış ya da anlaşmalı ayrılma noktasında, nişanlanmış ama nişan atmış bla bla gibi ya da direkt bekarmış kısımlarına degilde.
Ben Karakterli, duruşu olan bazıları gibi omurgayı lafta degil duruşta taşıyan insanın en son mevcut ilişkisinden sonra ki süreçte tercih ettiği evli insanlar dışındaki her ilişkisi kendisini baglar.
Tercihini ister bekar seçer. İster dul seçer.
20 Yorumla Boşanmış kadınların bekar erkeklerle birlikte olmasının nedeni “birini kullanmak” değil, genelde daha güvenli ve sade bir ilişki arayışı. Evlilik yaşamış biri için karmaşa, gizli ilişkiler ya da sorumluluğu belirsiz durumlar daha yorucu oluyor.
Bekar erkekler çoğu zaman daha net, daha ulaşılabilir ve “yarım” bir hayatın parçası değil. Kuşku varsa bu ilişki kurulmaz; ama herkesin yaşadığı deneyim ve beklentisi farklı. Önemli olan etiketler değil, iki tarafın da ne istediğini açıkça bilmesi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bence bunun nedeni kuşku değil, tercih. Boşanmış kadınlar çoğu zaman yeniden evli bir düzenin karmaşasını istemiyor; sorumluluğu, geçmişi, yükü daha az olan bir ilişki arıyor. Bekar erkekler de genelde daha özgür ve daha az bagajlı oluyor. Bu bir strateji ya da art niyet değil, daha sade bir ilişki ihtiyacı. Herkes yaşadığından sonra kendine daha az zor gelen yolu seçiyor.
00 Yorumla
5 ayBoşanmış bi erkek karısının suçu varsa dört dörtlük değildir boşanmış kadınlar daha önce aynı evi paylaşmamis bi erkeği isteyebilir aynı eve girince değişip erkekler yüzünden bitebiliyo evlilik ilgisizlik aldatma veya sorumsuzluk yüzünden. Kadın yüzünden bittiyse dul bi erkekle olunur ama. oda ne. kadar masum bilinmez
00 Yorumla
5 ayDaha sert ve arzulu erkek seviyorlar. Öpüşürken bile taş gibi olan erkek hoşlarına gidiyor. Onları arzuladığımızı bilmeleri pozitif etkiliyor bence. Bizde onlar istekli olunca kuduruyoruz. Çok müsaitler tadını biliyorlar ve zevke odaklanıyorlar. Büyük penis acıtır diye takıntıları yok direk köklüyorum ve onun verdiği acıyı seviyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBir kere evlendim boşandım.
şu an da güzel, oturmuş bir ilişkim var.
sevgilim hiç evlenmemiş, halimizden memnunuz. Muhtemelen bu yaşıma bekar gelmiş olsaydım dosyam çok kabarık olurdu. Helal daire içerisinde ne yaşandıysa yaşandı. Sevgilimle de 4. Ay içinde ilk kez yakınlaşmaya başladık, baharda da düğünümüz var ♥️
11 Yorumla
Soran5 ayGereksiz bir kıyaslama içine girmenizi anlamış değilim benim soru sorma niyetim evlenip boşanmışları yargılamak değil hala olmadığı halde neden devam ediyorlar ve bu tarz sorular sitede neden fazla soruluyor diye sorgulamaktı... Kaldı ki her yorumumda da mutluluğu en çok hakeden kesim onlar ama günümüz erkeklerinin çoğu kullanıyor diye de belirttim. Fakat siz açık açık burada bekar olan kadınlara dosyası kabarık dediniz. Kendinizden eminseniz başkalarına bu gibi ithamlarda bulunmayın.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 aygünümüzde evlilikler 1-2 yıl sürüyor. o yüzden boşanmış kadın sayısı çok fazla. 1-2 yıl evlenip boşandık diye piyasadan çekilecek halleri de yok. evlenmeden birliktelik yaşamak da artık sorun değil. erkeklerin de işine geliyor. durum bundan ibaret.
00 Yorumla Bekar ya da boşanmış farketmez, her insan karakter taşır, bekar olup her şeyi yapmak isteyen de olur. boşanmış ama edebi ile yaşayan da olur. ben hiç evlenmedim ama düşüncem değişmez, insan evlenip boşanmış diye kötü bakılamaz
14 Yorumla
Soran5 ayBu topluma bu noktada senin kadar güvenmiyorum.
Soran5 ayTabikide öyle fakat yinede temkinli olmak lazım.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayBoşanmış kadınların bekar erkeklerle takılması normal, çünkü ikisi de yeni bir şeye başlamak istiyor olabilir. Zorunda değilsin, ama yargılamak yerine anlamaya çalışmak daha doğru olur.
11 Yorumla
Soran5 ayYargılamadım nedenini anlamak istedim. Yorumlarda da anladım erkeklerin yorumları özellikle gayet net açık şekilde belli etti
Gizli Üye(25-29)5 aySoran kıza üzüldüm yazık her yorumda kendini açıklamak durumunda kalmış yorumları okudum geldim kötü yorum yapanlara karşıda savunmussunuz da boşverin laf anlatmaya değmez isteyen istediğiyle kendine yakıştırdığı ile olsun ama erkeklerin de az çok biliyoruz artık niyetlerini işleri güçleri cinsellik olmuş hepsinin saf sevgi eskide yeşilcam filmlerinde kaldı
00 Yorumla
5 ayBu tercih meselesi Aslında kişiden kişiye değişebilir ama benim şahsi fikrim Herkesin dengiyle evlenmesi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayBoşandım diye bekar birini hak etmiyor muyum ne saçma düşünce bu fjd
22 Yorumla
Soran5 ayİçinde kuşku olduğu halde devam edenlereydi lafım. Demek ki hain bekar erkek kullanma peşinde dikkat etsinler diye... Yoksa neden olamasın böyle bir şey ben neden deyim.
- 5 ay
Ciddi miydi peki ilişkin
- Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı.
5 ayErkekler evlenmiş boşanmış kadınla beraber olmayı daha çok isterler sebep ortada rahat cinsellik ve uymazsa kolayca bırakabilmek ama bu durum bekar kız için geçerli değil
042 Yorumla
Soran5 ayBende böyle düşünüyorum. Sonra kalkıp yargılıyorlar ama durum bu yoksa boşanmış kadın el üstünde tutulmalı ama zihniyet bu
- 5 ay
Herkes çıkar peşinde erkek çıkarı için bekar kız peşinde on takla atacağına boşanmış kadına iki takla atması yeterli bi de özellikle cinsellik kısmı çok önemli tüm erkekler ben de dahil cinsellik en önemli faktör
Soran5 ayEvlilikten kaçıyor erkekler sevdiği kadını alıp evlenseler helalinden cinsellik zaten yaşarlar kolay olanı tercih etmek bu noktada erkeklerin hatası
- 5 ay
Artık günümüzde evlilik sevdiği kadını arama falan yok yüz erkekten biri öyle. Herkes yatıp kalkma peşinde devir öyle olmuş gerçekler öyle
Soran5 ayBen eski kafalıyım maalesef evlenmeyeceğim erkeğe kendi bedenimi sunmak beni iğrenç hissettirir bunun din ilede alakası yok sadece kendimi kullanılmış gibi hissederim
- 5 ay
Şu an yaşın genç ama bi de bakmışsın evlenecek erkeği bekleye bekleye 35 yaşına gelmişsin evde kalmışsın
Soran5 ayEvlenecek erkek bulmak çok kolay desem inanır mısın ayda bir kıza en az 5 görücü çıkıyor güzelse bir düğüne gitmekle sosyal medya desen her gün gelen istekler eski üniversite arkadaşlarım bir müddet sonra ya bizden olur mu acaba diye deneme derdinde çoğu biz erkekler gibi seçeneksiz değiliz. Kasıtlı olarak yalnızlığı seçiyoruz
- 5 ay
Az önce evleneceğim seveceğim erkek arıyorum onla evleneceğim diyorsun şimdi ayda 5 görücü çıkıyor diyorsun , ayda 100 görücü de çıksa ne olacak? Hepsinin amacı belli evlenemiyorsun yemiyor yani
Soran5 ayDemek ki sevemiyorum. Bunu anlamayacak ne var bunda yemiyor yani demek kadar saçma bir şey olamaz. Hayatı libidomla yaşamadığım için evlenmeden cinselliğe aç değilim ki herkesi değerlendireyim he aç olan insan hemen biri çıktığında değerlendirir sen onlardansan bana yemiyor demen normal
- 5 ay
Yaşın 35-40 a gelsin görürüm seni o zaman boşa bekleyip kafanı duvarlara vuracaksın
Soran5 ayElime mesleğimi almadan koca koca diye birine varıp mutsuz bir evliliktense bekar ayakları üzerinde durup gezen kadın olmayı tercih ederim
- 5 ay
40 yaşında bekar bi kadının düşüncesini almanı tavsiye ederim sadece bi kişinin değil bi kaç 40 yaş bekar birileri bakalım onlar ne düşünüyor hayat onlara ne ders veriyor
Soran5 ayMesleğim olmadan evlilik düşünmüyorum bir sene için en azından olmazsa zaten bende ortamlara bir müddet sonra akıcam yani ama insan hedefleri için bir seneyi çok görmemeli
- 5 ay
Ortamlara ak da gör babayı nanayı evlenecem hayaliyle ne genç kızlar harcanıyor
Soran5 ayBen zannettiğiniz gibi biri değilim bir duruşum var o kademeye hiç koymayın. Geçmişte ilişkim de oldu ayriyeten senelerdir bekar değilim
- 5 ay
Ortama akacaksan oyunun kuralınagöre oynayacaksın ya da uzaktan seyirci olursun
Soran5 ayOrtama akmaktan kastım artık kendimi görünür kılmak ortamlara girmekti 🤦🏻♀️
- 5 ay
Bu devir erkekte nerde oruuuspuuuu ruhlu kadın varsa ona gidiyor
Soran5 ayGeçin bunları kişi kendinden bilir işi sağlam erkekler de var çok.
- 5 ay
Ben f*ck takılıyorum seviştiğim kız da memnun ben de memnun kime ne benden kimseye giren çıkan mı var 😂
Soran5 ayO zaman bize de laf atma herkes deme
- 5 ay
Şahsına bi şey demedim ama onun dışında istediğimi yazarım kimseyi bağlamaz
Soran5 ayYaz banane senden alan razı veren razı kimseyide kandırmıyormussun o şekil takıldığını kadın biliyorsa problem yok
- 5 ay
Kadın kendisi f*ck olmayı teklif etti 😂
Soran5 ayAbartmayın
- 5 ay
İnanmayabilirsin ama gerçek öyle
Soran5 ayNereden buldunuz ki öyle kadını
- 5 ay
İnternetten yazıştık böyle kafalarımız uyuştu buluştuk sonra beni eve atıp sevişti direk 😅 KS den değildi ama
Soran5 ayDemek ki internettekilerden uzak durmak lazim
- 5 ay
Yooo normal hayatta ortamlardan da tek gecelik oldu belli olmuyor ki o
Soran5 ayHiç duygusal bir şeyler hissetmiyor musunuz
- 5 ay
Olaya nasıl baktığına bağlı , duygusaldan ziyade hoşlanma zevk meselesi mesela bi tatlı yerken duygusal bağ kurmam beğendiğim için yerim anın tadını çıkarırım. Beğendiğim hoşlandığım kız da aynı şekilde zevk alarak seksimi yaparım anın tadına bakarım sonra yemek bitti herkes evine 😂
Soran5 ayİyide bu uzun süre mutluluk vermez ki kısa sürede her şeyi tüketirsin
- 5 ay
Sen olaya böyle baktığın için öyle geliyor sana , halbuki Uzn süre olmasını isteyen kim ki? Ben hatta kısa tercih ederim tadından sıkılınca başka tatlara geçerim
Soran5 ayİlişkilere cinsellik odaklı baktığınız için normal
- 5 ay
Yani sana göre anormal gelse de benim açımdan gayet normal tadını çıkarıyorum zaten
Soran5 ayBana dediniz ya evlenemezsin diye bence tam zıttı olacak siz evlenemeyeceksiniz gibi duruyor çünkü bağlanamama probleminiz var
- 5 ay
Bana trilyon versen de evlenmem , mal mıyım her kızla tadını çıkarıp herkesle yatmak varken kendimi neden bi tane ile sınırayayım, senin açından farklı olabilir ben kendi açımdan bakıyorum benim açımdan evlenmek canım
Soran5 ayKendi tercihiniz...
- 5 ay
Öyle zaten çok memnunum tercihlerimden
- 5 ay
Belli bir süre sonra psikolojin bozulacak sürekli farklı partner ruhen de insanı bitirir
- 5 ay
@Üyeyok12345 15 senedir bozulmadı aksine şu geliyor , başkasını kendin gibi düşünme
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çünkü erkekler genelde boşanmış kadınları daha kolay hedefler olarak görür ve direk yanaşır, kadınlar da şüphelere düşüyor beni istiyor mu kullanıyor mu gibi.
013 Yorumla
Soran5 ayKadinda farkindadir kimse bu kadar saf olamaz
Soran5 ayKandıran erkekler utansın
Soran5 ayOda var kadınlar kanabiliyor ama uzun süre birlikteliklerden sonra bir noktada vazgeçmiyorlarsa kullanıldığını anlamak zorundalar
Soran5 ayNeyine takıntıya çevirecekler ki
Soran5 ayBanada erkekler takıntılı geliyor ne yalan söyleyeyim
Soran5 ayKadınlar kendi içinde takıntılılar ama gidip erkeğe sataşmıyorlar rahatsız etmiyorlar erkekler korkutucu takıntılılar her zaman kendilerini hatırlatıyorlar unutulmayı sindiremiyorlar
Soran5 ayDediğim gibi kadınlar kendi içinde yaşarlar erkekler sataşırlar. Erkek yeni kadın bulunca direk unutuyor oyalanıyor daha doğrusu ama kadın eski sevgilisinden daha üst birini bulmazsa unutamaz takılı kalır ama kendi içinde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayaslında illa kullanma amacı taşıyor olmuyor ama eskiden gelen bir düşünceyle acaba olur mu sorun çkar mı yoksa gördüklerimiz gibi gerçekten iyi bir evlilik olur mu diye tereddüt ediyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben neden boşanıyor diye arastiririm artık eşim beni aldattı şimdi boşanmak üzereyim eğer boşanır evlenirsem boşanma sebebini sorarım karsimdakine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÇünkü onlar BEKAR anlıyor musun? :D Dul kadın bekar kadın ayrımı o kadar iğrenç ki. Aynı şey dul erkek içinde geçerli. Bir insan birinden boşanınca neden hapis yatmış gibi bir damga vuruyorlar?
14 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@yaslıada haklı değilim insanlar çok fazla damga yiyor ötekileştirme çok var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayHala bu ayrımın yapılması saçma. Ne var insanların başına hersey gelir. Evlenir boşanır, sever sevişir. Ne kaybediliyor?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayTamamen tercih meselesi ha bir de boşanmış kadının kendine has dürtüleri tecrübeleri ve diğer benceleri var elbette bize ne alan ile satan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kadınların da senin ifadenle "kullanılmak"tan zevk alıyor olması sana mantıksız mı geliyor?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Evlenmek kadar yürümüyorsa ayrilmakta önemli çünki hayatı zehir etmek yerine ayrılmak mantıklı, bosanincada kapanıp kalmamak gerekir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayDul kadinlar kendini asarak kendilerini yamamaya çalışıyorlar ama kullanıldığını anladıklarında canı yanıyor. Çok var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
5 ayOlur mu boşanmış ise bekar değil evli erkeklerle sevgili olur.
01 Yorumla
Soran5 ayHiç evlenmemiş diye belirtme gereği duymadım malum algılayıp ironi yapmaya çalıştığınıza göre
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayNeden dul erkekler bekar kadınlarla evlenebilir de dul kadınlar bekar erkekle evlenemez?
Ben de size bunu sorayım.
00 Yorumla
5 ayNe alaka kendi kendinize bir şeyler uydurmayın
03 Yorumla
Soran5 ayUydurmuyorum gerçekler bunlar. Üslubunuz da çok kötü
- 5 ay
Gerçek olabilir ama sırf bir iki kişi böyle diye genelleme yapmak ne kadar doğru acaba asıl sen kendi üslubuna bak ilk önce
Soran5 ayBir kişi olursa genelleme olmaz zaten. Demek ki bir kişi değil
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sensin dul ya, kafaya bak arkadaş bu nasıl bi kafadır
10 Yorumla
5 aySevişme ve sevgili olma konusunda sorunsuz olduğumuz için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle seviyorlar demek ki mutlularsa sorun yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 5 ayÇoğu trol ve sırf ilgi amaçlı paylaşımlar cevap bile vermiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kim kiminle olmak istiyor ise olabilir. Kişiler kendileri bilir.
00 Yorumla
5 ayBekar erkeğin amaci sorunsuz yatak hayati
Ozgur kadin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
5 ayHerkes bir çıkmazın içinde Herkes bir çıkış yolu arıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
5 ayNedeni bilinmez ama kimse yeniden evlenmek istemiyor kafa agritmak istemiyor
00 Yorumla
5 ayEvli erkekle mi olması lazımdı.. neticede her 2 taraf bekarsa bir problem olmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBende tam tersini gördüm çok fazla. Daha önce evlilik yapmış adamlardan hiç evlenmemiş kadınlarla beraber çok kişi gördüm genelleme yapmayayım ama.
00 Yorumla
5 ayOlamaz mı? Öyle bir kural mı var
İnsanın bu hayatta başına neler geleceği belli olmaz
İnsanları yargılamamak lazım boşanmış diye bekar birini hak edemez mi02 Yorumla
Soran5 ayAltında yatan nedeni anlamak istedim bu kadar çok fazla soru sorulduğu için ve bir şekilde sonuca kavuşmadığı halde neden sürdürüyorlar demek ki karşı taraf kullanma amacında diye de detaya ekledim. Yargılayan yok alınanlar da kendilerini lütfen sorgulasınlar.
5 ayBekar erkekler de genelde daha az yükle geliyor Geçmişten gelen evlilik travması, eski eşle devam eden problemler gibi durumlar olmuyor Bu da ilişkiyi daha rahat ve akışta hissettiriyor Boşanmış kadınlar için bu özgürlük ve hafiflik çekici olabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayErkekler olarak kullanıyoruz kalifiye fp oluyorlar
014 Yorumla
Soran5 ayCiddi misinjz
Cevap sahibi5 ayAynen.
Cevap sahibi5 ayFb ne biliyor musun?
Soran5 ayKadın fb olduğunu hissetmez mi peki
Cevap sahibi5 ayUmurlarında değilki çoğunun. Onlarda memnun halinden. Başkasının artığını nikaha alacak değiliz demi
Soran5 ayBüyük konuşma yargılama bu denli tamam ben bosanmis biri degilim ama ne olacagimiz da belli değil.
Cevap sahibi5 ayYargılamıyorum uörumda değil. İşimi görsün de gerisiyle ilgilenmiyorum
Soran5 ayVar mi sizin bu şekilde peki
Cevap sahibi5 ayOldu. 3-4 tane şu an yok da
Soran5 ayYani kısa süreli oluyor işte sen uzatmadan bitirmissin
Cevap sahibi5 ayNeden uzatayım ki zaten
Soran5 ayUzatanlar var
Cevap sahibi5 ayAlternatif yoktur ya da karı harbi taşdır ehildir cinsellikte.
Soran5 ayCinsellik yaşayacak kadın çok yok bence etrafta
Gizli Üye(30-35)5 ayRahatça seks yapabilmek için bekar erkek tercih etmeleri gayet normal.
029 Yorumla
Soran5 ayYargilama o kadar da
Cevap sahibi5 ayYoo kesinlikle yargılamıyorum. Aksine gayet normal buluyorum.
Cevap sahibi5 ay36 yaşındayım, hiç evlenmedim. Boşanmış bir kadınla flört etmek, düzenli seks yapmak bence harika olur.
Soran5 ayErkek zihniyeti böyle sen doğruları söylüyorsun aslında bu yani zihniyet
Cevap sahibi5 aySevgili de olunabilir ama sonuçta seks yapılacak yani, bu gerçeği sadece oraya odaklanmış gibi zihniyet olarak ifade etmek saçma. Belli yaşlara gelmiş iki insan birliktelik kurduktan sonra gayet de cinsellik yaşar. Bu kadar öcü gözle bakmak, bizim toplumumuzun düşük zeka seviyesini gösteriyor. Doğrudan sana dediğim bir şey değil, üstüne alınma.
Soran5 ayİlişkilerde seks yapılır ama bekar kadın bunun sonucunda o adamla evlenmek ister üzerinde adamın baskı oluşur adamda bundan kaçar öteki tarafta boşanmış kadında bu beklenti olmaz daha rahattır evlenmiş boşanmış ailede karışmaz misal kendi ayrı evide oluyor çoğunun rahat yani... Misal ben biriyle birlikte olsam işin sonu evliliğe gitmek zorunda keyfi kimseyle olamam
Cevap sahibi5 ayBekar olanlar için bir yorum yapmıyorum. Evlenip boşanmış olan rahatça ilişkiye girebilir beklenti olmadan.
Soran5 ayÖyle tabikide ama beklentisi neden olmasın oda kadın bağlanabilir sonucta evlenmiş ve sadece eşiyle beraber olmuş
Cevap sahibi5 ayOlsun canım ona bir şey demiyorum. Beklentisi olabilir olmaya da bilir. Sorun yok o konuda. Tek taraflı algılanmasın.
Soran5 ayBilmiyorum
Cevap sahibi5 aySen bekar mısın?
Soran5 ayEvet
Cevap sahibi5 ayCinselliği evlenince mi yaşarım diyorsun?
Soran5 ayEvet gerçek seven erkek böyle belli oluyor menfaat olmadan seviyorsa seni asıl seviyordue
Cevap sahibi5 ayHer cinsellik isteyen menfaatçi mi oluyor? Evlenmeden önce?
Soran5 ayBunu nerden çıkardınız ben herkes için genel mi konuştum. İlişkinin en başında isteyen ilişki artık buna evrildiyse erkek ihtiyaç duymuyor evliliğe nasıl olsa evlenmeden de kadın rahatça bunu sağlıyor. Düzenli bir cinsellikten bahsediyorum
Cevap sahibi5 ayBen de düzenli bir cinsellikten bahsediyorum
Soran5 ayBen genelleme yapmıyorum. Bana ters büyük konuşmayım ama hani belki bir müddet sonra yakınlaşabiliriz kendimize mani olamayıp ama bunu düzenli bir rutine bindirip o erkeği alıştırmak istemem.
Cevap sahibi5 ayO iş olduktan sonra düzenli olması gerekir. Takılmalık ilişki olacaksa zaten bu niyet belli olur, iki kişi de o niyetteyse anca öyle olmalı. Diğer türlü ciddi ilişkide cinsellik olursa da zaten ilişki ciddi olacağı için, ilerleyiş de ona göre olur.
Soran5 ayYüzeysel bir yakınlaşmaydı bahsettiğim isteyerek olan bir şey değil yani... İki kişi aynı niyette değil işte o yüzden birbirlerine denk düşmüşler cinsellik isteyen birisi gidip o şekilde biriyle olabilir nesil berbat erkek kadınla beraber olup hevesini aldıktan sonra yeni bir güzel bulunca bırakıp gidiyor kadın hem duygusal boşluğa düşüyor hemde yaşadığı geçmiş cinsel ilişkisini unutmakta zorlanıyor çünkü her zaman partner değiştirip farklı farklı kişilerle cinsellik yaşamıyoruz duygusal varlıklarız kolay unutamıyoruz biz. O yüzden en iyisi evlendiğin adamla yaşamak benim için böyle karşımdaki insanda cinsellik isterse evlenelim derim. Giderse kendi bilir sevinirim gitmesine erkenden belli eder kendini
Cevap sahibi5 ayYakınlaşma olmadan ilişki yaşamak imkansız gibi bir şey
Soran5 ayYakınlaşmayla rutin cinsellik çok ayrı şeyler... Ben baştada dedim yakınlaşma zaten oluyor.
Soran5 ayYakınlaşma olmadan uzun süre ilişki yaşayan da zaten aldatılıyordur adam bir müddet sonra dayanamaz evlilik konusunu dahi açar buda gerçek biliyorum bunları
Cevap sahibi5 ayEvlilik konusu açılır veya açılmaz bir şey diyemem ama yakınlaşma olmadan imkansız. En ileri ne kadar gidilebilir?
Soran5 ayCinsellik yaşamayan bir kızın bakire olduğunu biliyorsunuzdur az çok sizce en ileri nereye kadar gidilebilir? Yatak olayı yok işte.
Cevap sahibi5 ayBiliyorum da yani bir sürü şey var cinsel olan
Soran5 ayYapmam yapmam neyini anlamıyorsunuz. Giden erkek gider umrumda olmaz
Cevap sahibi5 ayİyi aferin
Soran5 ay🙏🏻
Gizli Üye(30-35)5 ayhelal olsun biz daha 1 tanesiyle evlenemedik🚬🚬
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. napsın azgınlıktan vercek yer arıyo tadını aldı bi kere 😂😂
00 Yorumla
5 aytoplumun algısı negatif yönde olduğu için. sen boşanmış kadınsın o erkek seni kullanır atar , sen ona layık mısın bla bla bla. Doğal olarak bu da o sözkonusu insanlara endişe veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayEvli erkeklerle mi olsunlar hem ikiside bekar zaten soru çok saçma
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat