Takıntılı Bir Erkekle Nasıl İletişim Kurabilirim?

Şimdi şöyleki ben 2-3 aydır bir çocuktan hoşlanıyorum ve sonunda bu çocukla aynı arkadaş grubuna girebildim. Ama çocuğun 3-4 yıllık aklında olan biri varmış. Deprem zamanı araları bozuk bir şekilde kız Maraş’a gitmiş bunu bırakmış. İlişkilerinde de kız buna tapıyormuş ama bu pasif olan tarafmış. Lise dönemlerine denk geliyor bu olaylar. Şimdi üniversitedeyiz. Kız Maraş’a gittikten sonra kızdan bi daha hiç haber alamamış ne telefon ne Instagram hiç bir şey yok. Ve o kıza veremediği değeri başka bir kıza verebileceğini denemeye değer olmadığını düşünüyor. Aşk var mı yok mu bilmiyorum ama takıntı seviyesinde olduğunu biliyorum. Ve gerçekten de ona üzülüyorum hani hoşlantıyı geçtim artık onun bir arkadaşı olarak üzülmeye başladım. Evet onun yara bandı olmak istemiyorum ama insan gönlü bu yanında olmak istiyorum vazgeçsin artık iyileşsin istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmalıyım kestiremiyorum. Benim ilgim olduğunu ve ondan hoşlandığımı da biliyor üstelik ve bana ben yarım kalple herhangi bir kadını hayatıma sokmak istemiyorum dedi. Yardım edin lütfen arkadaşım yok doğru düzgün kafayı yemek üzereyim
Takıntılı Bir Erkekle Nasıl İletişim Kurabilirim?