5 ayAlakası yok. Tam tersine çok doğru bir düşünce. Ben şimdi 30 yaşındayım. Kimseyle öpüşmedim. He sarılma ele ele tutuşma vs oldu. Sonuçta sevgilim oldu zamanında. Ama öpmedim de temasta da bulunmadık. Çünkü ; helal değil. Zina oluyor adı. İnsanlar artık normalleştiriyor bu durumu ve basitleştiriyor. Oysa önemli olan temiz olmak ve temiz kalmak. Mesela Buda benim ön yargım. Başkasıyla öpüşen sevilen veya temasta bulunan veya ilişki yaşayan insan ile ben neden evlenme durumuna gideyim ki. Sonuçta ben hiçbir şey yaşamamışım. O yüzden o diyenlere aldırma. Doğru yoldasın. Temizlik imandandır. Ve bugün bir şey yaşasanız inan artık kullanılmış mendil gibi olursun. Kendinden ödün verme o konuda. Zaten seven değer veren insan temastan kaçınır. Çünkü ; adam gibi sevmek temastan geçmez. Kurumaktan geçer , kollamaktan geçer , sahiplenmekten geçer. İlişki durumu nefsinin oyunudur. Ama seven insan kusurunu sever. Ve zaten ilişki yaşandığın da bir gelecek pek olmaz. Sakın daima. Ve o konu muhabbetini yapan insandan kaç. Çünkü ; adam gibi olan insan o tür konulardan bahsetmez.
231 Yorumla
Soran5 ayBende sizin düşündüğünüzü düşüyorum tamamiyle aklımdan geçenleri yazmışsınız sanki onlar normal ben anormalim geri kafalılık gibi düşünüyorlar bunu yapan insanlara bir müddet sonra öpusmek gıbı gıbı şeyler çok normal gelecek “selam” vermek gıbı basitleşecek ve hıcbır değeri kalmayacak çok boş bir şey gibi hissedecekler herşeyi tükettiler sevgiyi de aşkıda aşk 2 bacak arasında değil saygı emek gerektiren birşeu afedersınız karı koca hayatı yaşıyorlar resmen köpekler yapar bunu haz için yaşarlar sadece geleceklerini düşünmezler birbiriimizi sevdiği rengi okuduğu kitabı en sevdiği kahveyi gıbı gıbı bir ton şeyleri konuşup tanışmak sohbet etmek varken neden sürekli bir temas içerisinde olayım bir erkek evlenmeden yanaşıyorsa açıkça bellidir zaten niyeti kızlar ilgi bağımlılıgından dolayı basitçe kullanılıyorlar bunun gayet farkındayım
- 5 ay
Ben size kısaca adamdan ve erkekten bahsedeyim. Adam olan bir insan , sevdiği kadını kıskanır. Ama bunu onu üzmeyecek kırmayacak şekilde yapar. Onun ile ilgili her türlü bilgiye sahip olmak ister. Hangi burç , neye üzülür , neye sevinir. Herhangi bir konuda nasıl bir davranış sergiler. Ne yapar ne yapmaz. Kitap okur mu okumaz mı , okursa hangi tür kitap okur veya hangi yazarları okur. Hangi aktiviteleri yapar. Ne işiyle meşgul veya günlük yaşantısında neler yapar. Hani kısaca sevdiği kadını mutlu eden veya mutsuz eden şeylere hakim olmak ister. Bunu bilir ki ona göre davranır ve hareket eder. Onunla edebi sohbet eder , merak eder , bunu gösterir. Onunla yürümeyi seçer. Onunla film izlemeyi seçer. Hani kısaca sizi en iyi derece de tanımaya bakar. Ama erkek ise ; sizin dış görünüşünüze öncelik verir. Amacı güzelliğinizdir en başta. Sonra huyumuza gider ve amacı hep bel altı olur. Pek bilgi odaklı sohbet etmez. Genelde kendi aklınca muhabbeti başka yere çeker. Ve gayesi birlikteliktir. Ve bu onlar için bir oyun gibidşr. O oyunu oynadım ve kazandım der. Basittir ve amacına ulaştığında bir anda çeker gider. İkisi arasındaki fark şu ; adam olan ömrüne arkadaş eş aradığından size de öyle bakar. Ama erkek nefsini doyurmaya bakar.
- 5 ay
İnsan neyse şeninde onun olmanı ister. Bu sebepten kendilerinin normal senin anormalmiş gibi davranışlar sergilerler. Aynı şey gibi düşünün ; sigara içen senindir içmeni ister. Çünkü ; günü geldiğinde senden faydalanmak ister. Bu yüzden başkaların ne dediği ne düğmdüğünğ pek takmayın. Doğru bildiğiniz ne ise o doğrudan şaşmayın. Şu dünya dediğimiz hayatımız bile bir rüya iken , bu kadar yanlışa bu kadar hataya bu kadar pisliğe bulaşmanın hiçbir manası yok. Ve ben şunu da anlamam. Hayatınız da yüzlerce yanlış olacağınıza bir doğrunuz olsun. Ben böyle düşürürüm. Ama insanlar yanlışa aşıklar. Sadakat kavramı onlar da yok. Zenginliğin sana inanan güvenen sana sadakat gösteren değer veren ve karşılıksız seven insan olduğunu bilseler işte o eyleme girmezlerdi.
Soran5 ayÇok teşekkür ediyorum açıklayıcı oldu gerçekten sizin anlattığınız adamlar %10 oranında çok çok azlar bence her erkek adam olamıyor işte takmamaya çalışıyorum sadece çok zoruma gidiyor ben doğru olduğumu biliyorum buna rağmen eleştirip kötü söz söylemeleri çok garip üstelik onların hayatına bir yorumda yapmıyorum istediklerini yapabilirler benim alakam kendimle bir başkası benı ilgilendirmez yurt ıdısında yaşıyorum çok fazla yabancı arkadaşım oldu burdakı kızlar aşırı rahat onlara göre çok normal ama asla laf edip eleştirmem benı ilgilendirmez ama Bızım ülkenın insanı doğruyu eleştirmeye bayılıyor buna üzülüyorum gittikçe değerlerimizin doğrularımız edep ahlak bitti gitti gelecegın anneleri babaları olacaklar güya
- 5 ay
Rica ederim ne demek. Her erkek adam olamaz. Her kız , kadın olamaz. Bu hayatı nasıl yorumlamamızla alakalı bir durum. Mesela zorluk çekersiniz kimi isyan eder , kimi şükreder. Kimi zengindir , yanlışa bulaşır , kimi gider Rabbe dua eder. Yani herkes bir şeyler yaşar şu hayatta. Ama önemli olan o yaşanılana nasıl baktığımız ve yorumladığımızdır. Bu hayat sizin , hayatınız ile ilgili kararınız da sizin. Hayatınıza müdahale etmelerine müsaade etmeyin. Bizim milletimiz doğru yanlış demeden konuşur. Her şeyinize karışır. Ama insan önce kendine bakmalı. Kendine bakmadıklarından size bulaşırlar. Evet edep ahlak saygı vs bitiyor. Bunun sebebi adı sosyal çürümedir. Yani ben şöyle düşünüyorum. Bakın doğduk büyüdük şu yaşa geldik. Doğru nedir yanlış nedir bilen insanlarız. Yeri geldi paramız oldu , yeri geldi zorluk çektik. Hani insan bir mezara uğramalı derdi akıl hocam. Hani acizliğimizi bilelim. Düşündüğüm de şu hayat koca bir yalan. Tek doğru olan ise namaz kurandır. Kalbimiz Rabbimin mülküdür. Biz sadece emanetçiyiz. Ama insanlar benimdir diye ısrar ettiklerinden hep kirlendiler. Yani şu yalan dünya da bazen de yük olan dünyevi şeylerdir. Siz kim ne diyor pek umursamayın. Sorsanız evlilik parayla malla geçimdir derler. Evlilik anlayışla saygıyla vefa ile ve sevgi ile yürür. Ama şimdikiler de olgunluk bile yok. O yüzden doğrunuzdan şaşmayın.
- 5 ay
Şimdi karşıma çıkan bir yazı. Elbette yaptığı yanlışı anlamayacaktı. Çünkü ; çevresi yaptığı yanlışı , normalleştiren insanlarla doluydu. Sanırım buraya ait bir yazı. O yüzden yanlıştan uzak dur boş ver. Saygılarımla 🤲
Soran5 ayÇok çok teşekkür ederim cümleleriniz benim için pırlanta değerinde benım toparlamayıp söyleyemedim cümleleri gayet iyi yazdınız Allah kimseyi şaşırtmasın
- 5 ay
Rica ederim 🤲estağfrullah bir nebze yardımcı olabildiysem ben teşekkür ederim. Amin Rabbim kimseye yanlış kararlar aldırtmasın🤲
Soran5 ayAmin peki Bana öneriniz var mı doğru insanı bulmak hakkında konuşmak isteyen oluyor ama kriterime uygun değil kültürümüz aile yapımız farklı oluyor gennelıkle bir şekilde olmuyor bazen kanım hiç ısınmıyor
Soran5 ayAnnem babam değil ama nenemin baskısı var biraz sürekli 24 yaşındasın nişanlan diyor 🤯🤯
- 5 ay
Yani bu sizinle alakalı bir durum. Mesela kişinin mesleğine kazancına mı bakarsınız. Mal varlığına mı bakarsınız , yoksa karakterine davranışlarına size karşı tutumuna mı bakarsınız. Yani sizin beklentiniz nedir. Yani kriterleriniz nedir. Doğru insanı Rabbim doğru yerde doğru zamanda insanın karşısına çıkarır. Mesela hani bir elektriklenme olur ona karşı. Konuşması hali tavrı davranışı hani bir ışık yanar içinizde ona karşı. Mesela teheccüd namazı kılardık. Hakkımızda hayırlı mı değil mi diye. ya da başka bir ismi mi vardı. Detayını hatırlamıyorum ama hayatınıza biri girdiğinde siz veya sizin adınıza düzenli namaz kılan biri o namazı kıldığın da bir rüya görür o rüya iki sonuçlıdır hayırlı veya değil gibi. Doğru olup olmadığını öyle anlarsın. Diğer bir konu ise ; doğru insan insana güven verir. Edepli konuşur. Bilgi amaçlı konuşur. Önemser ve bunu gösterir. Farklı konulara değinmez. Hani ön yargı duvarınızı yıkmaz sizin kaldırmanızı sağlar. Ama Buda bir süreç tabiki. Fakat asıl soru , insanlar hep bir kriter sahibi olur. Yani hep tam beklediği istediği gibi olsun ister. Oysa yanlış şuradadır. Rabbim , senin istediğini değil , senin ihtiyacın olanı verir. Yani hakkında hayırlı olanı. Biz şöyle derdik , kul istedi Rabbi vermedi. Kul isyan etti , oysa Rabbi onu korudu. Biz görmeyiz o görür , biz duymayız o duyar. Biz bilmeyiz o bilir. Bizi biz farkında olmadan korur. O yüzden kriterler normalden ötürü bir durumdaysa belki de olmama sebebi budur. Mesela bir bayandan şöyle kriter duymuştum. Evi olacak arabası olacak düzgün efendi sadık lacak saygılı olacak zengin olacak vs vs. Hani bu basit bir istek değil çok başka bir şey.
- 5 ay
Mesela bizim kriterimiz de , saygılı olsun, olgun düşünceye sahip olsun , nerede nasıl davranacağını bilsin , edepli ve ahlaklı olsun , kendini ezdirmesin. Merhametli olsun vs gibi. Yani pek dünyevi beklentimiz olmaz. Çünkü ; insanı insan yapan beklentiler bunlar. Her şeyi olan birinin yüreğinde merhamet olmadıktan sonra yüreğin de gül bahçesi olsa da sana sunacak bir tane çiçeği olmaz.
- 5 ay
Benim güzel bir sözüm vardır. Kendi aklına hizmet etmeyen , başkasının aklına köle olur. Kim olursa olsun , en yakınında olsa fikrini düşüncesini al saygıdandır bu. Ama kararı hep kendim ver. Evlilik doğru insanda sana cenneti yaşatır. Ama yanlış insan da zulüm olur. O yüzden evlilik ciddi bir karardır. Aceleye gelmez.
Soran5 ayNamazla ilgili bir şey sorabilir miyim istek attım size
- 5 ay
Tabiki de Buyrun
- 5 ay
Ama hesabım yeni mesaj atamam yanş 3 xper olmadan olmuyor. Buradan sorun isterseniz bilgim varsa yazayım cevaplayayım.
Soran5 ayBen 2024te birisiyle tanışmıştım kendisi aylar aylar sonra bana açıldı ilgisinin olduğundan bahsetti ve ben bu kişi için baya dua etmıstım çünkü gerçekten çok beyfendiydi birşeyini görmemiştim ailesi falan belliydi bahsediyordu ama aramızda iletişim kopukluğu vardı 2-3ayda bir konuşuyorduk sevgili değildik ben teheccüd namazı kıldım allahım lütfen hayırlısı ise bana kırmızı bir işaret göster yoksa yeşil bir şey göster rüyamda dedim ve ilk gün rüya gördüm bu arada kıbleye dönük uyudum sağ taraftan rüyamda sonbahar havası gördüm heryer sarı gibiydi sonra kar gördğm bembeyaz en sonunda da mavi deniz dalga gördğm sahil falan görmedim sadece dalgalı mavi deniz suyu gördüm bu olaydan 1 ay sonra da bu kişiye yazdım konuşmamız anlamlıysa konusalım öylesine olmaz diyip netlik istedim çünkü bana karşı ilgisi vardı ama aramızda iletişim yok 2-3 ayda tek bana ilgisini gösterip halimi soruyordu olay bu ve bana birsürü bahaneler sundu aramızda mesafeler olduğunu benim yurt dışında olduğumu daha bir ton şey ilgi gösteremezmiş oyalayamazmıs uzak mesafeye inanmıyormuş temas onemlıymıs vb vb ben baya üstüne gittim en sonunda da sana arkadaşça davranıyordum dıyıp numaramı heryerden sildi aradım ulaşamadım açmadı telefonumu baya şok yaşadım benımle konuşmak şstedini söyleyip böyle yaptı üstelik rüyalarda gördüm ama anlamını çözemedim aradan 3 ay gectı hıcbır cabası mesajı yok
- 5 ay
Öncelikle kendi bildiğimden bahsedeyim. İstiharenin belli başlı maddeleri var. Bende tam bilmiyorum. Tam hatırlamıyorum da. Ama bunu özellikle düzenli namaz kılan biri yaparsa daha doğru sonuçlar doğar. Bir de tek sefer de olmuyor genelde. Hani bir kere istişareye yattınız hemen sonuç çıkmayabilir. İnsan gördüğü rüyadan anlayabiliyor. Eğer ki istihareyi tam anlamıyla doğru yaptıysanız rüya görebiliyorsunuz. Sadece anlamakta önemli. Birde kim ise onun adına dşye niyeti ediliyordu sanırım. Ama bu durum genelde hani ben öyle yapmıştım ama çok uzun zaman oldu. İnansın şüphesi olur ya bir güvenemez felan ben o zaman yapmıştım. Ve hayırlı olmadığını görmüştüm. Ama bu anlattığınız da o kişinin ben pek düzgün biri olduğuna inanmıyorum. Temas diyen bir kişiden karakter beklemem. Tahminimce sizinle konuşmuş niyetine varamayacağını anlamış ve uzaklaşmış.
- 5 ay
Teheccüd namazı gece uykundan feragat ederek duanın en kabul olanacağı vakittir. Ama benim dediğim istihare namazı. Bir nevi Rabbe şükür etme manasında teheccüd namazı kılmışsınız. Buda çok güzel. Ama hayırlı olup olmadığı şey teheccüd değil istihare namazı.
Soran5 ayTemas derken yüz yüze tanışmaktan bahsetti diye anladım ben çünkü aramızda mesafe var yüz yüze görüşmeden olmaz senın hakkına giremem vb dedi onun adına niyet ettim ve rüyaya yatmıştım ve namaz kılıyorum
Soran5 aySana garantı veremem hıcbır şey ıcın dedi maddı sorunları olduğunu düşünüyorum Üni okuyordu babası gazi zaten
- 5 ay
Temas deyince nasıl öyle anladınız ki. Yanş şöyle olur ; eğer sende istersen müsait bir vakitte bir kafe de oturup kahve içmek görülmek konuşmak istiyorum der. Temas deyince insanın aklına başla şey gelir. Ama menfaatçi birisiymiş demek ki. Namaz koşmanız ne güzel. Bende kılıyorum ama işte sabahları genelde kalkamıyorum tek eksik o. Ve hayretle kıldıkça insan arınıyor. Ama bu tür ilişkiler de yapılan sohbete , konulara yaklaşımlara vs çok dikkat edilmeli. Zaten insanı öyle tanırsınız. Menfaati çıkarı olan kısa sürede o niyeti belli eder gösterir. Ama seven ise değer verdiğini hissettirir.
- 5 ay
Sen çok temiz düşünüyorsun. Hayatımızın garantisi yok zaten. Ama insan değer verdiği sevdiği insan böyle bir konuşma yapmaz. Maddi sorunu olsa da dürüstçe bunu söyler. Ama şöyle bir şey var bunlar muhakkak konuşulur. Ama benim kendi düşüncem , bir şeyler yaşamak istemiş ve bakmış olmuyor soğutmaya ayrılmaya hani ben sana laik değilim muhabbetine çevirmiş. Seven insan gitmez. Mücadele eder. Ama ya gerçekten safsınız ya da buna inanmak istiyorsunuz.
Soran5 ayİlk konuştuğum kişiyle iltifatlarına sadece teşekkür ettim ona karşı asla bir istekli bir yaklaşımın olmadı arkadaş aracılığı ile tanışmıştım kendısıyle çok tesadüfi birşeydi onun bana kötü arsız bir şey dediğini söyleyemem çünkü hiç öyle bir şey demedi hakkını yiyemem bu konuda aklından ne geçti ne istedi hiçbir fikrim yok Belkı uzun saatler konuşsaydık anlardım niyetini ama yok hem yarım yamalak konuştuk üzüldüm çünkü 2023ün son aylarında tanışmıştım onunla nerden baksanız 2 buçuk yıl tanıştık bana benden bir beklentin olmasın dedi baya bir etkiledi bu olay benı hayalkırıklıgına uğradım erkeklerin nasıl düşündüğünü pek anlamıyorum normal çevremde görüştüğüm erkek arkadaşlarım yok tecrübesizim o yüzden size sormak istedim
Soran5 ayİletişimimiz kesilmesin seni beğeniyorum gelecekte güzel bir bağ kurabiliriz falan demişti öyle işte
- 5 ay
Yani şöyle söyleyebilirim. Kimi erkek sizi beğenir ve elde etmek ister. En başta süslü cümleler kurar iltifatlar eder ve niyetini ortaya koyar. Kimi erkek , kendi içindeki boşluğu doldurmak için sizi kullanır. Kimisi de gerçekten size karakterinize davranışlarınıza saygı duyar. Sizinle sohbet etmek konuşmaktan keyif alır ve bu süreçte sizi sohbetiyle tanımaya bakar. Yani benim anladığım şey. Bu şahıs sizi az çok tanımış. Ve siz ona düzgün bir insan profili bıraktığınız için zamanla uzaklaşmış. Veya sevmemişte olabilir bilemeyiz tabiki bunu. Ama bunu ancak şöyle anlarız. Sohbetinizi seven size değer veren insan bol bol konuşmak sizin hakkınız da bilgilenmek ister. Ve kendini asla bozmaz. Yani konuşurken farklı konulara değinmez. Ama hani şimdi bilemem sonuçta. Ama genelde seçenekler ya sevmemiştir sadece hoşlanmıştır. ya da niyetinde vardır ama sizin o niyette olmadığınızı görünce geri adım atmıştır veya başka biri vardır. 2.5 yıl diyorsunuz. 2 ayda insan konuştuğunu inansın saat kaçta su içtiğini bile bilir.
- 5 ay
Ama en doğrusu şöyle sorayım. Hangi yemeği sevdiğinizi , saat kaçta kalktığınızı , sevdiğiniz çiçeği , sevmediğiniz bir huyu , veya neye önem verdiğinizi , herhangi bir konuda nasıl tavır göstereceğinizi , hangi burç olduğunuzu , hangi filmlerden veya kitaplardan hoşlandığınızı , vs vs bilgisine sahip mi. Buna sahipse değer veriyordur. Ama en ufak bilgisi yoksa sadece o süreçte onun boşluğunu doldurmuşsunuz oluyordur.
Soran5 ayBilemiyorum artık sorunun benle alakası yok kendısıyle alakalı bir problemı var ve bunu bana yansıttı hakkımı hiç helal etmiyorum ama eğer böyle red ediyorsa en başta adım atmayacaktı
- 5 ay
Adım atmasından bahseder misiniz yani tam olarak nasıl açıldı nasıl konuya girdi.
Soran5 ayKendisiyle bayadır takipleştik derslerden falan bahsediyorduk kendisi tıp okuyordu ben Hemsırelık için sınava hazırlanıyordum birgun yazdı napıyorsun falan diye sohbet ettik yine sonra bana dediki senle iletişimimiz kesilsin istemiyorum sohbetimiz tutuyor seni sesini konuşmanı beğeniyorum gelecekte güzel bir bağ kurabiliriz eğer sende istersen bu yüzden numaranı verır mısın dedi bende guvendıgım için attım bu şekilde açıldı
- 5 ay
Gelecekte güzel bir bağ kurabiliriz cümlesine takıldım. İki farklı anlam çıkıyor. Birinci anlam hani iyi anlaşabiliriz anlamında. Diğerin de ise erteleme diye. Hani her şey yolunda giderse hiçbir sorun çıkmazsa gibi. Yani güzel bir numara istemi olmuş. Burada da bir sorun yok. Peki konuşmalarınız nasıldı. Öyle bir bakalım. Yani ne sıklıkla ve nasıl konuşmalar ve nelerden bahsedilirdi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)5 ayBende şahsen hiç birini yapmadım ve baba kalırsa karşı tarafta kabul eder uygun görürse ben bunları da yapmak istemem yani tutabilirim el ele tutusmasam da olur ölecekmiyim sanki. Hee insan sevdiğini falan illaki öpmek tutmak ister ama en azından bi is oraya varsın ondan sonra
02 Yorumla
Soran5 aySeven erkek dokunmaz evet el ele tutuşma olabılır ama ben opusmeye çok karşıyım
Cevap sahibi5 ayEl ele tutuşmaya da bilirim eger en uygun şekilde yapmaya çalışacaksak el ele tutusmasakta olur ne var bunda dayanilmaycak
Gizli Üye(25-29)5 ayBen de böyleyim. Kabul etmeyen erkeğin anasının a.. ına kadar yolu var. Tek derdi cinsellik olan erkeği at çöpe gitsin. Adam olsunlar biraz. Evlilik niyetiyle değil sadece takılmak için kız arıyo şimdiki erkek müsveddeleri
29 Yorumla
Soran5 ayO kadar haklısın ki arkadaşımla bugün bu konuları konuştuk tamda böyle dedik birbirimizi sadece cinsellik istiyorlar hıcbırınde duygu yok sanki anlayamıyorum kendı anneleri kız kardeşleri yok mu? Biraz empati yapsalar anlayacaklar ben opusmek falan istemiyorum olan bana olur bunun gayet farkındayıö
Cevap sahibi5 ayBu olgun düşüncede olduğun için tebrik ederim seni. Şimdiki kızlar evlenicez vaadiyle her şeyi yaşayıp pişman oluyolar. Biz kızlar irademize sahip çıkmalıyız çünkü erkeklerin gerçekten tek dertleri uçkurları. İstediğini alana kadar seviyorum ölüyorum lafları, aldıktan sonra hayatında kalacağının garantisi de yok
Soran5 ayErkekler sadece kullanıp atarlar olanda kızlara oluyor erkekler yaşadığı şeyleri erkek ortamında anlatıp meze yapuyorlar goygoy anlatıyorlar benim ninem turkıyede ve yaşadığı yerde evli bir kadın varmış liseden eski sevgilisi kadının kocasına ulaşıyor ve lisede neler yaptığını anlatıyor kocası sürekli kadının yüzüne vurmuş kadın dayanamayıp intihar etmıs.. üstelik çocukları da vardı.. o kadar çok üzüldüm ki elde edip yatağa atana kadar dediğin gibi herşeyi söylerler maalesef türkiyedekı kızlar kendılerını sevmiyorlar ilgiye ce sevgiye açlar en ufak bır iltifatta hersey yapacak hale geliyorlar
Cevap sahibi5 ayDediğin olay üzücü gerçekten. Ben bu yaşıma kadar hiçbir erkeğin sözüne inanmadım onların elde edene kadar süslü sözler kullandığını biliyorum çünkü. Şimdi de konuştuğum birisi var ve geçmişinde cinsellik yaşamış bakir değil yani ben de bunu kabullenemiyorum ben kendime bu kadar dikkat ederken irademe sahip çıkarken onun böyle yapması. Sence konuşmayı kesmeli miyim
Soran5 ayErkekler aynı cümleleri defalarca başka kızlara söylüyorlar maalesef kaç aydır konuşuyorsun? Uzun süredir mi ilişkisi var mı?
Cevap sahibi5 ayUzun zaman olmadı yani bir ay olacak sanırım yakında, yeni öğrendim zaten ben de ama kabul edemiyorum bu durumu. Çünkü ben laf olsun diye konuşmak istemiyorum artık biriyle evliliğe gitsin istiyorum ama sanki benim dengim değil gibi sonuçta ben hiç böyle bir şey yaşamadım kendimi eşime sakladım ama o saklamamış
Soran5 ay1 aydır konuşuyorsun zaten ve baştan anlamışsın dengin olmadığını o yüzden fazla ilerletmeden konuşmayı kesmelisin böyle erkekler asla iflah olmaz
Soran5 ayCanım sırf evlenmek için evlenilmez yanlış insanla evlenirsin bir ömür pişmanlık yaşarsın acele etme
Cevap sahibi5 ayHaklısın canım ben de devam edemeyeceğimi anladım teşekkür ederim ❤️ inşallah böyle tertemiz kaldığımız gibi karşımıza da tertemiz erkekler çıkar bizim kadrimizi kıymetimizi bilen
Yapay Zeka Cevapladı
Şu “hiçbir erkek kabul etmez” cümlesi kadar abartı bir şey yok 🥲 Her erkeği tek tipe koymak imkansız. Temas konusunda sınırın neyse, o senin kırmızı çizgin ve buna saygı duyan biri kesinlikle çıkar 💯
Önemli olan bunu en başta açık ve net söylemen. Senin değerlerine uyumlu biri zaten “tamam” der. Uymayan da gider, iyi ki gider. Sen böyle daha huzurlu hissediyorsan, gerçekten değiştirmene gerek var mı sence? 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yani cinsel ilişkiye girmeyini anlarımda, sarılmak öpüşmek vs temaslar olmalı
06 Yorumla
Soran5 ayDaha sonra fazlasını istiyorlar boyundan öpmek vb vb gibi basitleşiyor bu durum
Soran5 aySenın şçin normal olabılır bu senın hayatım saygı duyarım benım hayatımda yeri yok
Soran5 ayO rahat durmayanlar erkek cinsi maalesef
Gizli Üye(30-35)5 ayErkeklerin nedense aklı hep orada 3 sevgilim oldu ilk sevgilim eşimdi lisede oda 2 sene uzak dursun sonra istedi oldu sonra ayrıldık başka 2 kişi öldü 5 sene içinde onlarda istedi hepsi aynı
02 Yorumla
Soran5 ayGerçekten mı ya umudum kalmado
Cevap sahibi5 ayÖyle erkek varsa melektir melek
Bizim erkekler yeterki nefes alsınlar derler her türlü kabul görürsün
07 Yorumla
Soran5 ayBen yurt dışındayım
Soran5 ayGeldım de turkıyedekı erkeklerde aynı
Soran5 ayÇevremdeki erkeklere bu konuyu açmıyorum sosyal medyaya güvenmiyorum ama yüz yüze evlilik teklifi aldım red ettim hep tipimle düşüncemin alakası yok açık birisiyim oje vb sürerim makyajlıyım diksiyonumda iyi hemsıreyım şaşırıyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 aySevgili olarak değil ama ciddi niyetli görücü usulü tanıştığın biri bunu kabullenebilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
5 ayKabul eder sen bildiğinden şaşma başkasını dinleme sakın
00 Yorumla Yani karşındaki kişi de ciddiyse buna saygı duyar ve kabul eder.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkadaşların seni çekemiyor sen hep temiz kal
00 YorumlaEvet etmeyiz ve bu şekilde olmak zorunda dininimzce bunu gerektirir
00 Yorumla
5 ayHayır doğru değil. Bazıları öyle seviyor. Sen halinden memnun musun
13 Yorumla
Soran5 ayBen çok iyiyim temas olunca basitleşiyor insna
- 5 ay
Seni tebrik ediyorum 💐
- 5 ay
Seni kabul eden öyle kabul etsin
5 ayseven her şekilde sever ama en azından el ele tutusmaya sarılmaya izin verilmeli bence
02 Yorumla
Soran5 ayElleri farklı yere kayıyor ilk yanaktan başlayıp dudak boyuna kadar ileri gidiyorlar yüz bulunca
- 5 ay
sende haklısın tabii her sey gonlunce olsun ne diyim dedigim gibi seven cinsellik dusunmez zaten oyle evlenmeden
Gizli Üye(18-24)5 ayYani opusmek sarilmak falan isterler oburlerine saygi duyarlar ama yani sarimak ve opusmek olmadan sanmiyorum
01 Yorumla
Soran5 ayYüz bulunca fazlasını istiyorlar boyun öpmek falan ben gelemem öyle şeylere
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayevlenmek istediklerinde böyle kız arıyorlar
01 Yorumla
Soran5 aySanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
5 aybulursan evlenirim :D
02 Yorumla
Soran5 aySosyal medyadan tanısmıyorum
- 5 ay
ben de oyle, oyle kizin burada isi olmaz
5 ayNiye istemesin niyeti evlilikse ister
02 Yorumla
Soran5 ayNeden bu kadar eleştiriliyorum
- 5 ay
Saçmalıyorlar ya takma
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayevet ozaman görücü usulü takıl
01 Yorumla
Soran5 ayOlmaz sevemem o şekilde
Gizli Üye(18-24)5 ayBende aynı senin gibi düşünüyorum
12 Yorumla
Soran5 aySeven erkek dokunmaz bence
Cevap sahibi5 ayEvet seven bekler bence de
Gizli Üye(18-24)5 ayEtmez kimse arabistanda değiliz
010 Yorumla
Soran5 ayArabistan’la me alakası var hayatım? Çarşaflı değilim açığım şu algıdan bir çık
Cevap sahibi5 ayTamam da insan en azından öpmek ister sevdiğini görücü usulü takıl o zaman
Soran5 ayGörücü usulü istemiyorum o durumlar aşırı kötü çoğunun psikolojik sıkıntıları var ve aileler bu durumu saklıyor ailemde karşı yurt dışında yaşıyorum daha da zorlanıyorum bu konuda ayrıca belki 10 konuştuğum kişi eşim olucak geriye kalan 9 kişiyle ten tene değip öpüşmüş olacağım bana iğrenc geliyor
Cevap sahibi5 ayHaklısın da o zaman 10 kişiyle konuşma yani
Soran5 ayİşte konuştuğumuz kişiyle evlenecegız diye bir kural yok maalesef tanışma sürecinde erkekler daha tanımadan hep bir temas istiyor ya bana çok ters geliyor 3 aylık konuştuğum ınsana ne yapabılırım kı
Cevap sahibi5 aySevgili olmadan mi
Soran5 ayÇok fazla teklif aldım da hep red ettim evlilik teklifi dahi aldım 🤯🤯 olmadı yani
Cevap sahibi5 ayYok yok sevgili olmadan mi teklif ediyorlar cinselligi
Soran5 ayEvet sevgili olanlarda eve çağırıyor mesela tanışma flört döneminde falan
Cevap sahibi5 ayÖyle erkeklerle olma o zamana
Gizli Üye(30-35)5 ayasıl böyle birisi lazım hayatımın merkezine
00 Yorumla
5 ayetmez knk esc olmasi lazim
02 Yorumla
Soran5 ayNe alaka ya
- 5 ay
ironi, oyle kiz bulursak direkt nikah basariz zaten
Yani kısmen çoğu erkek dokunmak öpmek ister
015 Yorumla
Soran5 aySeven erkek dokunmaz ama
Soran5 ayEvet saklasın
Soran5 ayTamam kız kardeşinde bunu yapsın ona alkış tut.
Soran5 ayEmpati yapmıyorsun çünkü.
Soran5 ayİş kız kardesıne gelınce zoruma gidiyor değil mi? Neden o zaman bana yap diyorsun normalleştiriyorsun
Soran5 aySenınle tartışmam bile işine bak.
Soran5 ayBana laf atmaya çalışma kendine bak
Soran5 ayHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayDoğal bir durum
03 Yorumla
Soran5 ayNe doğalı
- 5 ay
Yani herkes senin gibi olması lazım diye dedim
- 5 ay
Tamam tam istediğim gibi herkes senin gibi olması lazım
5 aybence sarılmak önemli ya
10 YorumlaKabul etmeyenler, zaten evlenmemen gereken tipler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
5 ayÇok iyi düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayMümkün
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım