Hep yazan kişi oluyor
ama sen hep susup görüldü atar mısın ona
ve üzerine sevgili yapıp profil yapar mıydınız başka biri ile
Hep yazan kişi oluyor
ama sen hep susup görüldü atar mısın ona
ve üzerine sevgili yapıp profil yapar mıydınız başka biri ile
kendimden örnek verirsem eskiden ben insanlara çok fazla değer veren düşünen birisiydim sonra benimle aynı bu şekilde olan bir insan ile tanıştım o zaman anladım aslında insanları istemeden içten çok fazla darlıyor muşum onu anladım ve bu da beni sıktı içinde bulunduğum ilişkiden sıkıldım yani konu aslında çok sevmek değil seven insan tabi ki de değer verir anlayışla karşılar vs ama bana kalırsa sende onu fazlası ile darlıyorsun o yüzden senden sıkılmış ve uzaklaşmış oluyor sorun elbette ki de sende değil bu daha çok karakter meselesi kendini özletmen gerekli
kişi bana umut verdi bağlattı sonra uzak durdu hatam olmamasına rağmen telafi et dedi en son sonra sustu numaramı sil diyordum silmiyordu dokuz ay boyunca durumlarıma baktı Ağustos'ta numaramı sildi yazdım aynı gün üst üste geri kaydetti son zamanlarda çok sık yazıyordum kendimi engellettirdim
İki hafta önce sevgilisiyle çekindiği fotoğrafı profil yapmıştı öyle öğrendim hatta o gün çok kötü oldum üç gün sonra kaldırdı ve Instagram hesabını kapatmıştı
aga o tarz bir insan ile birlikte olmaman zaten daha iyi suçun olmasa bile sana suçluymuş muamelesi yapması kendi karaktersizliği yani resmen seninle oynuyor egosunu tatmin ediyor benim sana nacizane tavsiyem o çocuktan uzaklaş yazma konuşma iletişimini kes insan bazen sırılsıklam aşık olabiliyor ne dese de ne yapsa da sana karşı onu kaybetmek istemiyorsun ama zaman geçtikçe geçmişe dönüp baktığın da ya ben bu çocuğun nesini beğenmişim de onu çekmişim diyebiliyorsun hayatına ondan başka insanlarda girecektir sen istediğin sürece yani dünya ondan ibaret değil kendini daha fazla yorma
Ekim'de en son yazdım ondan sonra bir daha yazmadım evet onu artık sorgulamam gerekiyor ama o kadar kötü bir süreçti ki sanki hiç bitmeyecek gibiydi ve o profilden sonra soğudum ondan hep belirsizlikte bıraktığı için sorguluyorum bu şekilde
Biri beni çok seviyorsa, onu asla görüldüde çürütmem, bu çok kırıcı 💔 Hep o yazıyor, sen susuyorsan zaten orada sevgi değil, bencillik var demektir. Üstüne bir de hemen sevgili yapıp profil foto yapma olayı, kalp kıran toksik bir hareket 🙃 Sen böyle birine kesinlikle mecbur değilsin, peki şu an o çocuğa karşı hâlâ bir şey hissediyor musun? 💬
Cevap
6Cevap
seven erkek birakmaz kafa karisikligi olan birakir
gorduldu atmak ilgisizliktir sevgi degil
baska biriyle sevgili yapip paylasmak net tercihtir
susmak masum degil secimdir
seven insan kaybetme riskini almaz 🙂
Kafa karışıklığı nasıl
kafa karisikligi duyguyla sorumlulugun ayni hizda gitmemesidir
ister ama emek vermez
kaybetmekten korkar ama tutmaz
yalniz kalmamak ister ama baglanmaz
bir kapiyi kapatmadan digerini acik tutar
bu sevgi degil kararsizliktir 🙂
kendisi numaramı sil dememe rağmen silmedi durumlarima bakıyordu bir ara sildi aynı gün yazdım geri kaydetti en son kendimi engellettirdim
ama iki hafta önce profil yapmıştı Instagram da bir kızla çekindiği birkaç gün sonra kaldırdı
bu davranis netlik degil gelgit
silip geri eklemek bag kurmak degil kontrol etmektir
profil yapip kaldirmak ihtimal acik tutmaktir
seni kaybetmek istemiyor ama secmiyor da
engellemen kendini korumak
net olmayan insanla net iliski olmaz 🙂
O profil olayına ne diyorsunuz fikriniz nedir neden koydu ve sonra kaldırdı ve hesabı şu an yok
profil koymak ben buradayim demektir
kaldirmak geri cekilme
hesabi kapatmak sorumluluktan kacistir
ilgi ister ama yuzlesmek istemez
net olsaydi saklamazdi
bu senin degil onun karmasasi 🙂
Nasıl yani sizce benle bir ilgisi var mı
Bırakırlar, çoğu saf sevgiye alışık olmadığı için kendilerini de ve onları gerçekten seven kızları da kaybediyor
kişi bana umut verdi bağlattı sonra uzak durdu hatam olmamasına rağmen telafi et dedi en son sonra sustu numaramı sil diyordum silmiyordu dokuz ay boyunca durumlarıma baktı Ağustos'ta numaramı sildi yazdım aynı gün üst üste geri kaydetti son zamanlarda çok sık yazıyordum kendimi engellettirdim
İki hafta önce sevgilisiyle çekindiği fotoğrafı profil yapmıştı öyle öğrendim hatta o gün çok kötü oldum üç gün sonra kaldırdı ve Instagram hesabını kapatmıştı
Olay şu ama işte sevip sevmemen. Seviyorsan bırakmazsın asla da sevmiyorsan zaten olmaz
Ama o kişi bana umut verdi bağlattı sonra uzak durdu hatam olmamasına rağmen telafi et dedi en son sonra sustu numaramı sil diyordum silmiyordu dokuz ay boyunca durumlarıma baktı Ağustos'ta numaramı sildi yazdım aynı gün üst üste geri kaydetti son zamanlarda çok sık yazıyordum kendimi engellettirdim
Vallahi çocuk gibi yine de ne bileyim ben böyle değilim
Sizce o neden bu kadar zarar verdi yani bir insan bu kadar düşüncesiz olur mu
Vallahi bazı erkekler öküz aga aşk konusunda ne diyeyim ben sevdiceğimin hep peşinden gittim böyle de davranmadım
çok aptal birine denk geldim beni sevmek zorunda değildi ama duygularımı kullanmak zorunda olmamaliydi
İşte bazen da böyle işte ne diyeyim ki. Aşk yoksa gerçekten de güzel bir duygu ama doğru şekilde ve doğru kişiyle
Yaparlar hemde alasını yaparlar
Ama o kişi bana umut verdi bağlattı sonra uzak durdu hatam olmamasına rağmen telafi et dedi en son sonra sustu numaramı sil diyordum silmiyordu dokuz ay boyunca durumlarıma baktı Ağustos'ta numaramı sildi yazdım aynı gün üst üste geri kaydetti son zamanlarda çok sık yazıyordum kendimi engellettirdim
Çok ilgilenmişsin narsist belliki hiç girmemiş gibi sessizce hayatından çık ve çıkar sıfır etkileşim ne yaparsa yapsın ulaşılma heryerden engelleyebilirsin veya da yokmuş gibi yapabilirsin 21 güne alışkanlığın geçer arada hatırlarsın yaptıklarını ve yaşattıklarını düşününce tekrar unutmak istersin
Bir yıl boyunca yaşadım bu durumu
ama yazmayı bıraktım birkaç ay önce ve o günden beridir iyiye gidiyorum sadece bazen çok kötü hissediyorum evet dediklerinizi yapmıştım sadece burdan sorgulamayı bırakırsam bitecek her şey
kendisinin kalbinin olduğunu düşünmüyorum bir insan bu kadar saygısız mı olur
En başta kendisine saygısı olan yapmaz bunu
İki yıldır tanıyorum onu hatta üçe girdi
kendisine karşı hissim yoktu elimden geldiğince mesafeli oldum ama ona güvendim duygularımı açtım reddetti ve ben öylece kalakaldım sonra net sınır asla çizmedi aksine bike bile duygularımı daha çok karıştırdı o haraketleri yüzünden haklısınız
Beni üzüyorsa bırakırım
iki hafta önce profil yapmıştı Instagram da bir kızla çekindiği birkaç gün sonra kaldırdı
boş ver takma bile onun aklı karışmıştır kendini de yara bandı yapma
O profilden sonra soğudum onu sevmiyorum ama hiçbir şey söylemediği için Şubat 'ta en son dedi ondan sonra hep görüldü attı bana ve o süreçte kendimi kaybettim ben ilaç ile kendime geldim ve belirsizlik bitmiyor gibi hissediyorum sadece aslında
Neden kendine bunu yapıyorsun kim için ne için değmez kimse için
Kendimi çok düşürdüm bir yıl boyunca
bunun farkındayım aslında
ama neden benim eksiğim olduğu için mi yaptı
istemiyorsa neden ilk ay hemen net sınır çizmedi bir yılın öncesinde reddetti ama sonra net olmadı ve bana hep umut verici şeyler yaptı sonlara doğru ise öyle davrandı
Düşürme burada da çok dile getirme bunu boş ver
Tamam
Teşekkür ederim ayrıca fikirleriniz için
Rica ederim 😇
Bırakırım
evet çünkü başka şansım kalmamıştı kendimi kaybetmiştim ilaç ile tedavi gördüm
şu an onu sevmiyorum ama sadece hiçbir şey söylemedi onca ay o netlik ihtiyacı yüzünden sorguluyorum hep
Haklısınız inşallah sorgulamayı bırakacağım burdan da artık
evet bırakırız :)
Ona net olur musun peki
evet. niyetim ne ise net olarak söylerim.
Ben de sevmem lazım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?