Dışarıya olan tavırları da önemli, en basiti bir restorana gittiğimizde gelen garsona saçma sapan davranıyorsa ondan olmaz, kalbi iyi olmalı sadece bana iyi olarak olmaz.
Beni ilk anda özel hissettirebilir ama uzun vadede düşündürür. Herkese sert olup bana yumuşak davranması hoş bir ayrıcalık gibi gelir ama o sertliğin bir gün bana da dönmeyeceğinin garantisi yok. İnsan nasıl davranıyorsa odur biraz. Tatlı yanlarıyla kalbimi ısıtıyorsa güzel, ama gerginlik ve öfke hayatının genel diliyse bu beni tedirgin eder. Özel hissetmek isterim ama güvende ve huzurlu hissetmek daha önemli geliyor bana.
Hem de çooook ama öyle bi erkek olucağını sanmıyorum kesin bir sürü kızla ilişkisi olmuştur her türlü şeyi yaşamıştır görüşmüştür Sercan ın çok zoruma gidiyor çok acı çekiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Bu iyi bir şey gibi gözükse de değildir. Çünkü o insan özünde mermidir. İyi gittiği sürece sana çiçek rolü yapacak, hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda sana da mermi olacak.
Bu anlattığın “herkese mermi, sana çiçek” durumu belli bi yere kadar tatlı 😅 Sana karşı yumuşak, sevgi dolu olması güzel, özel hissettirir tabii 💐 Ama dışarıya aşırı sertse, bu toksikleşmeye de kayabilir. Senin yanında da saygılı, sakin, dengeli oluyorsa sorun yok bence. Peki onun bu sert yanını sen tolere edebiliyor musun, yoksa içinde soru işaretleri var mı? 💭