Yargılamayın lütfen ama aklımdan çıkmıyor?

Sevgilimle ayrıldıktan sonra yeni biriyle tanısmıstım iletişimimiz bana davranışları vs çok güzeldi ama saçma bi nedenle aramız açıldı o ara da ayrıldığım kişi döndü işte şöyle pişmanım böyle düzelticem kendimi yalvar yakar kapımda yatmalar vs ben de o boşluğumdan affettim ama tabiki zaten değişmedi. Tekrar ayrıldık ama o konustuğum kisiyi hiç unutamıyorum tüm hayal ettiğim özellikler onda toplanmıs gibiydi ama eski sevgilimle barıştığım için o da beni affetmez biliyorum ama napacağım bilmiyorum aklımdan çıkmıyor deliricek gibi oluyorum hatamın pişmanlığındayım evet çok zor dönemler çok kafa karısıklığı yaşadım anlık hislerle hareket ettim hiç de mutlu olamadım o kisi beni her yerden engelledi eski sevgilimle barıştığımı görünce aynı okuldayız aslında ama bana baktığını hissediyorum. Doğum günümde geçen gün engelimi açtı 00 da sonra vazgeçti sanırım kutlamaktan geri engelledi. Napacağımı bilmiyorum onu çok özlüyorum ilk defa bu kadar yoğun hissediyorum.. çok yarım kalmıslık çok çekim hissediyorum ona karsı duygularım netlestikten sonra anladım ki onu sevmisim ben.. :(

Yargılamayın lütfen ama aklımdan çıkmıyor?