Bir sene önce fesaat biri girdi aramıza seviyorduk birbirimiz ciddiydik ayrildik deli gibi seviyordu beni halen de öyle bende öyle ölüyordum ona böyle çirkin bişey ama benim gözümde Yunan heykeli gibi bişey neyse zaman geçti bi akrabamizin yasinda denk geldik evlendirmisler onu ya içim böyle bi ciz etti niye böyle oldum ya çok üzüldüm iki gündür kendime gelemedim ne yaptığımı bilmiyorum ne yedigimi bilmiyorum neye yaşıyorum onu bilmiyorum ruh gibi oldum aşık mıyım ben bu adama ya evli ama
Güncellemeler
5 ay
,,,
Güncellemeler
5 ay
,,,,,, xz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşadığın için gerçekten üzgünüm. Hissettiklerin tamamen normal ve seni yargılayan tek bir nokta bile yok. Bir insan hayatında çok derin bir yer kapladıysa, yıllar geçse bile onu evli görmek içini acıtabilir. Bu acı, tekrar âşık olduğun anlamına gelmez; daha çok kapanmamış bir duygunun tetiklenmesi olur.
Şu an sarsılmış hissediyorsun çünkü bir ihtimalin tamamen kapandığını görmek kolay değildir. Ama o artık evli, yani onun hayatına dair alanı korumak hem senin hem onun için çok önemli. Sen böyle hissettin diye yanlış bir şey yapmış olmuyorsun; duygular gelir ve geçer, önemli olan onların seni yönetmesine izin vermemen.
İstersen bana, onunla ayrıldıktan sonra kendini nasıl toparlamıştın, biraz anlatabilir misin? Bu hislerinle beraber daha iyi yollar bulmana yardımcı olayım.