Sizce bu kıza karşı nasıl ilerlemeliyim?

Ben öğretmenim. Okulda çok temiz ve düzgün bir bayan öğretmen var. Geçici olarak çalışıyor. İlgimi çekti ama birgün dışarda otururken başka bir erkek öğretmen arkadaşla aynı masada oturup 1 saat yemek yeyip sohbet ettiklerini gördüm. Bu hep kafama takıldı acaba aralarında bağlantı var mı diye. Bu nedenden ötürü çok yakınlaşmadım. Diğer öğretmen arkadaşlara durumdan bahsettim. Başka bir bayan öğretmen arkadaş bunu öğrenmek için uygun bir zamanda sınıfına gidip ağzını yoklamış. Oda konuştuğum biri yok demiş. Benden ve kafama takılan konudanda bahsetmiş. Oda öyle bir şey yok demiş. Bayan öğretmen arkadaş onun benim dikkatimi çekmesinden ve benden güzel bir şekilde ona bahsetmiş. Oda yok deyip kestirip atmamış. Hemen olurda dememiş. Bayan öğretmen arkadaş o zaman birbirinizi biraz gözlemleyin demiş. Sonra durumu bana anlattı ve iş sana düşüyor dedi. Bir önceki gün okulda muhabbet etmek istedim fakat uygun ortam bulamadım. Teneffüslerde diğer öğretmenlerin yanımızda olmasından ötürü rahat hareket edemiyorum. Bugünde uygun ortam olmadı. Sadece yemekhanede yemek yerken sohbet konusu açtım biraz dersler ve öğrenciler hakkında konuşmaya çalıştım. Çok baskı altında hissediyorum. Bu tür konularda çok dönük kalıyorum. Kız önceden daha güler yüzlüydü şu an biraz daha ürkek gibi davranıyor. Sakin bir mizacım var konuşkan değilim ama çabalıyorum. Sizce instagramdan ekleyip bir müddet yazmak dahamı uygun olur? ya da ne yapabilirim?

İnstagramdan ekle ve konuş
Okulda konuşmaya çalış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce bu kıza karşı nasıl ilerlemeliyim?