Daha doğrusu böyle yani dese
Tamam patron diyen erkek kızdan hoşlanır mi?
Daha doğrusu böyle yani dese
😂😂 patronluk bir durumluk yok yani diyelim ama erkek öyle hitap ediyor
Genelde evet hoşlanma ihtimali vardır ama tek başına kesin işaret sayılmaz Tamam patron demek bazen şakalaşma bazen de karşı tarafı kırmamak için kullanılan bir ifade olabilir Eğer bunu sık sık söylüyorsa tonunda yumuşaklık varsa seni güldürmeye çalışıyorsa ve başka küçük ilgiler de gösteriyorsa hoşlanıyor olabilir Ama sadece bu söze bakıp net bir şey söylemek zor olur
Hahaha kesinlikle eğlenceli bir durum! 😂 Erkeklerin böyle "patron" gibi kelimeler kullanması bir şakalaşma ya da kafa rahatlığı göstergesi olabilir. Bazı erkekler kızlardan hoşlandığında samimi bir bağ kurmak için böyle hitaplara yönelir. Ama tabii her "patron" diyen aşık demek değil. Sana daha fazla yakın davranıyorsa, seninle sürekli iletişimde olmaya çalışıyorsa "hoşlanma sinyalleri" gönderiyor olabilir.
Peki, bu "patron" dedikleri kişiyle aranda nasıl bir enerji var? 😊
Cevap
12Cevap
Hoşlanıyor diyemeyiz, yakın bulmuştur. Seni lider olarak görüyordur
Haklısın sanırım
Yönetilmeye ihtiyaç duyuyordu iliski de pasiftir sen ne diyorsan onu ister senden bir şey bekler öyle tahmin ediyorum
Gereksiz laubali bir hitap. Karşılıklı duygular ve etkileşim belirler.
Yani hoşlanmadan da diyebilir arkadaş olduğu için de diyebilir
Patroniçe demesi lazımdı erkek olarak görüyor seni arkadaşı gibi
Benle bir ilgisi yok
Sende mi fenomen oldun be tanıdığım yamal mısın 😂
Anlamadım nasıl yani
Dedim acaba tanıdığım yamal mısın da değilsin sanırım. Suriyeli bir genç kız vardı da bu isim de benim eski hesapta arada iki kelam ettiğim bir kardeşimdi.
Evet ben ne oldu
Tamam neyse kusuruma bakma kardeşim vaktini aldım. Dedim tanıdık bir yüz gördüm selam vereyim hal hatır sorayım da tanınmadık. Saygılarımla selamla 🤲
Tanımıyorum cidden, sen kimdin
Baya oldu ya 7-8 ay. Ben silmiştim burayı. Adım aynı islam. Genç şair derlerdi genç yazar derlerdi. Herbokolog derlerdi. Hafızam kuvvetli ben hatırlar tanırım. Ama senin hatırlamaman normal.
😂😂 evet bir ara oyl3 şeyler dediler ama yazmayı bıraktım da evet hatırlamıyorum seni
Ben be ben 😂 senden bahseden kim 😂
😂😂😂 ama bana da öyle diyen oldu
Harbiden hiç mi hatırlamıyorsun 😂 örf adetinizden bile bahsetmiştin. Benim yazdığım sözler şiirler kadar etkin misin 🤣 hem sahi beni tanımayan insanla neden muhatap oluyorum be 😂 insanlar fenoöen master olunca hepsi unutuyor. Bugün 3-4 tane daha tanıdık gördüm herkes bir havalanmış ya 😂😂
Havalanmak değil ama hali ile uzun zaman olmuş ben bir arkrabmi unuta bilirim seviye ile ilgisi yok
Yok ya takılıyorum. Ama burada ben değişen insanlar tanıdım. Bütün hayatını buraya adamış insanlar gördüm. Sana taıkılıyorum. Ben gördüğümü pek unutmam hafızam kuvvetli. Zaten oturaklı konuştuğunu da düzgün biri olduğunu da bildiğimden böyle samimi olabiliyorum. 🤲
Anladım 😂😂 ne güzel bunu bir iltifat olarak aldım teşekkürler🙏
Patronum ol ez beni diyor
😂😂😂😂😂😂😂
Hoslanmak bir yana kadin olarak gordugu bile supheli
🤣şaka yapmıyorsun sanırım
Bunu zaman gösterir 🫠.
Ya da çalışanıdır shdhd
Anlamadım kıza mı böyle hitap ediyo
Evet
Hiç hoş değil dalgaya alıyo seni
Benimle ilgisi yok ama birinden duydum sadece
Peki bazende prenses dese vs gibi, ve her sözünü dinlese