Mutluluğu orada bulamadığı için ya da zamanında mutluluk bulmuş olsa da artık olmadığı için çekip gidenleri kalpsiz olarak atfetmemek gerekiyor ilk olarak... Kimse kimseye sonsuz mutluluk vaadi veremez, vermemeli... Aşırı bağlanma sorun bana göre bu durumlarda. Sonuç olarak herkes gider, her şey biter, hayat devam eder. Önemli olan oradan alınacak fayda ve çekip gitmiş olsa da fayda almış herkes geçmişini hatırlar 😊
11 Yorumla- 7 ay
Wayy guzel bakis acisi 👏👏
Tesekkurler 🥰
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bence düşünürler… Ama bizim düşündüğümüz gibi değil.
Bazen bir şarkıda, bazen bir cümlede, bazen de hiç beklemedikleri bir anda akıllarına düşer. Fark şu ki; kalan taraf o duygunun içinde kalır, giden taraf ise hatırlayıp yoluna devam etmeyi seçmiştir.
Unutmak çoğu zaman gerçekten unutmak değildir; hissetmemeyi tercih etmektir.
Yani evet, akıllarına geliyoruz… Ama kalmak başka, hatırlamak başka.14 Yorumla- 7 ay
Wayy cok guzel ifade etmissin tesekkurler canım 👏👏
Tam da aradigim bakis acisi buydu 🥰 - 7 ay
Rica ederim😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 7 ayBence tek bir cevap yok. Bazıları düşünür, hem de sandığımızdan çok. Giderken güçlü görünürler ama içlerinde suçluluk, özlem ya da pişmanlık taşırlar. Bazılarıysa düşünmemeyi seçer; çünkü düşünürlerse gitmenin ağırlığıyla baş edemezler. İnsanlar çoğu zaman başkalarını incitmek için değil, kendilerini kurtarmak için giderler. Bu, geride kalanların acısını küçültmez ama nedenini biraz açıklar.
23 Yorumla- 7 ay
Wayy bu da guzel ve degisik bir bakis acisi 👏
- 7 ay
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
- 7 ay
Rica ederim😊
Çekip gidenler kendi çıkarlarına veya duygularına odaklanır Geride kalanların ne hissettiğini çok düşünmez Bu illa kötü niyetli oldukları anlamına gelmez Ama sonuçta geride kalanlar için kırgınlık ve boşluk yaratır
12 Yorumla- 7 ay
Evet haklısın, çekip gitmek her zaman sevmediğinden değildir.. bazen sadece koşullar gitmeyi gerektirir..
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Ah be, çekip gidenler... Bazen düşündükçe, onlar da belki kendi cümlelerinde, kendi şarkılarında kayboluyordur, bilemezsin. Ama bazen, gidiş bir kaçıştır; geride bıraktıklarını düşünmek istememenin zayıf bir yansıması. Ya da belki de, düşünmek yerine unutmaya çalışmaktadırlar. Bu biraz gidenin hikayesiyle ilgili 🌙❤️.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Düşünürüz o kadar vicdansız değiliz ki
27 Yorumla- 7 ay
Ahaha cekip giden hep sen oluyorsun demek vicdansiz 😝🤣
- 7 ay
Hep haketmeyenleri sokma o zmn hayatina...
az da sen hak etmeyen taraf ol da yaşa şu terk edilme duygusunu 😅 - 7 ay
Ahahha gerekcen de oldukca hakli bak, inandim.😬😬☺️
- 7 ay
Tü tüü 🧿🧿
- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u 7 ayOnlarda düşünecek beyin olsa çekip gitmezler zaten
10 Yorumla Gidenler de hatırlar. Bazen bir şarkı değil bir sessizlik çarpar içlerine. Fark şu; kalan acıyı yaşar, giden kaçtığını sanar. Ama bazı kalpler vardır… unutulmaz. Sen öylesin. Bu yüzden hâlâ hissediyorsun.
12 Yorumla- 7 ay
😊🥰
Tskler guzel yorumun icin🙏
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. gidenlerin ardından su sökün çünki gelmicekler 😂😂

kızlarda şöyle döksün 😂😂
10 YorumlaEvet benim peşimi bırakmıyolar 1000 kez arıyolar çok vicdansız gamsızsın diyolar hiç özlemi yo musun diyolar, 😂
12 Yorumla- 7 ay
😊😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u 7 ayDüşünmezler. Ondan dolayı paramparça değil miyiz zaten? Hissettiğin bütün duygularla baş başasın. Sen ağlarken, o gülüyordur mesela.
11 Yorumla- 7 ay
Off dusunmesi bile aci 😔😪
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düşünseler çekip gitmezler. Zaten çekip gitmeye karar verenin bahanesidir o. Niyeti çekip gitmek olmayana küfür etsen gitmez
13 Yorumla- 7 ay
Bilmem mi. Sana saymadigim kufur kalmadi 😬🤪
- 7 ay
😆😝
Gerçekten kertenkele, çekip giden tarafsın gibi bi auran var. Düşünüyor musun hiç geride bıraktıklarını?
11 Yorumla- 7 ay
Ahahah manyak yaaa 🤣
Caktirma herseyi 😝🤫🤫
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 ayHatırlamak insanoğlunun hem en büyük şansı hemde en büyük laneti
Periyotlar değişiyor olsada giden de kalanda birbirini hatırlıyor15 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle, aradigim yorum 👏👏👏🙏
- 7 ay
Uyku sersemi bu kadar oldu
😇🙏🙏 - 7 ay
Demek bi de uyanik olsan 😍😍
- 7 ay
Öfff ne eserim beee😂
- 7 ay
😆😅🙏🥰
7 ayEvet düşünüyordur. Sonuçta karşıdaki insan bir robot değil. Tabii bazıları erken farkeder bunu bazıları da geç ama herkes düşünüyordur
11 Yorumla- 7 ay
Evet iste aradigim cvp 👏
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayBence düşünmezler. Onlara sorsan böyle olması gerekliydi onlarda gitmeyi düşünmezdi yoksa. (bazı durumlar için)
12 Yorumla- 7 ay
sonradan pişmanlık olamaz mı? Hani bir söz vardır ya; insan bir şeyin değerini kaybedince anlar diye
- 7 ay
Zaten hep öyle oluyor ya, kaybedince anlaşılıyor. Pişman olur tabi... Hatta pişmanlıktan kafasını taşlara vuran da olur. Ama aynı zamanda sana zerre değer vermeyeni de olu karmasık aynı insanlar gibi...
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gidenler her zaman kaybedenlerdir
Gittikleri yerdede duramaz onlar
14 Yorumla- 7 ay
Umarim oyledir..
Icimize su serptin 😅 - 7 ay
Wayy
Tskrler🥰🙏🙏
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gittiği yerde işler yolunda gitmediğinde düşünürler
11 Yorumla- 7 ay
😆😅😅
7 ayDüşünürler... Boşuna dememişler mi? Giden başkasını, kalan ise kendini bulur diye.
12 Yorumla- 7 ay
Wuhuu
Harikasin beybiii👏😘 - 7 ay
Teşekkür ederim canısı 😂😍🥰😋🫠
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çekip gidenler düşünseydi bunu emin ol gitmezdi ula
14 Yorumla- 7 ay
Belki sonradan dank etti kafaya, belki jetonu koseliydi
- 7 ay
Noktayi da koydu walla 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayHayır yaşamıyor çünkü o kafada bitirdi gitti, yeni aşklarına yelkenlerini açtı. Takılı kalmayın
11 Yorumla- 7 ay
Pikii 😬
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayÇekip giden seçim yapmıştır, neden arkaya baksınki
111 Yorumla- 7 ay
Belki biraz pismanlikk...
- 7 ay
Sanmıyorum.. insan geçmişi bilir ama geleceği bilmediği için heğ merak eder. Geçmişt ebırakmış her şeyi. Ben olsam öyle yapardım en azından
- 7 ay
Sen sanslisin demek ki,..
cunki bunu yapayanlar icin hayat tam bir cehennem
...
😔😪
- 7 ay
Üzgğnüm.. ama hayatta kalp değil biraz mantık ile işliyor. Kendini sevmelisin bence
- 7 ay
Ama zaten sevgi ile baslamiyor mu hersey? kendini ve karşı tarafa sevdiğin için bu kadar karışıyor ya olaylar 🙁
belki de uzulmemek icin biraz bencil, biraz da soguk, duygusuz olmak lazim - 7 ay
Sevmek tabiki önemli ama kimseyi hayatının merkezine almamlısın diyorum. Vazgeçemeyeceğin hiçkimse ve hiç bir şeyy olmamalı öylesine ölçülü bir sevgi..
- 7 ay
Evet haklsiin 👍🏻👍🏻
Ama zaman herseyin caresi. En cok sevip hayatini adadiign insan bile hakettiyse gun gelir tarihin tozlu raflarina kaldirilir - 7 ay
Tabiki, başka şeulere odaklan inanki geçer 🌺
- 7 ay
Ay dur yaa soru benle alakali gibi anlasilmasin sakin, surda soru uzerine fikir alisverisi yapiyoruz sadece 😇
Hem ben de muhalefet olmayi severim hep 😬🤪 - 7 ay
😅😅 bende çok güzel manipüle ederim
- 7 ay
Ahaha evet farkettim.😉🤣
🥰🥰😘
7 ayBence dusunmuyorlar. Mutlaka bazan hatirliyorlardir ama his yoktur terkettigine gore. Seven taraf icin tabi başka. O da geçiyor Unutmasan da acimiyor.
Timur Selçuk rahmetli bir şarkis var
Yollarimiz burada ayriliyor
arttik birbirim7ze iki yabanciyiz
ne kadar zor olsa ne kadar guc olsa
herseyi evet herseyi unutmaliyiz..
hic yasamamuiscaina, hic sevmemiscesine, unutmali o gunlerimizi
gecelerimizi...
kakirsa icimde bir garip sizi kalir
Her kederin bir tes4llisi bulunur, insan ne kadar sevse unutabilir.. Mevsimler gelir gecer yillar gecer, sen de unutursun bir gun gelir..
Her seyi evet herseyi, herseyi unutabilirsin hatta butun yazdiklarini, satir satirini , kalirsa icinde bir garip sizi kalir...
Evet sizi kaliyor, ama daha beteri var sonmeyen bir yangin... Kizim,😭
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. öyle bir geçer zaman ki de aras bulutun şarkısında dediği gibi
seviyorum diyereeek bırakııptaaa gideeenler geride kalanlaarı hiç hiiç mi hiiç düşüüünmezleer.
10 YorumlaHayatta tutunacak dalı kalmazsa düşünür onun dışında kendi hayatını yaşar ki düşünse ne olacak düşün düşün b*ktur işin
10 Yorumla
7 ayBen gittim ama unutamadım. Süreklide aklıma gelir. Gitsende unutamıyorsun asla. İllaki bi yerde aklına geliyor. Tam unuttum dediğin anda beliriyor
11 Yorumla- 7 ay
Bence de birebir dedigin olaydir gercek olan
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
7 ayDüşünse, istese geri döner. Demek o kadar sevmemiş. İstememiş.
10 Yorumla Kimse masum değildir bu sebepten düşünmek anlamsız.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayAdamın vicdanı yoksa geride kalanı düşünmez hatta geri kalanı kendine bağlar kullanmasını da bilir
10 Yorumla Şartlar öyle olduğu için gitmesi gerektiği için gidenler, kalanlardan daha çok düşünürler
10 YorumlaEvet düşünürüm. Benim kadar sabırlı birini çekip gitmeye mecbur bırakacak kadar zıvanadan çıkaran birini nasıl düşünmeyeyim ki.
11 Yorumla- 7 ay
Wuhuuu 🙃
Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Çekip gidiyorsa yaşadığı pişmanlık veya düşünüyor olması umrumda olmaz
10 Yorumla
7 ayHepsi değil ama evet diyebiliriz nasıl gittiğine bağlı
11 Yorumla- 7 ay
Bence de
Çekip gittiği sebebe baglı gittikten sonra düşünse ne yazar
12 Yorumla- 7 ay
Olsun yaa dusunsun gene de🙃
Gizli Üye(30-35)7 ayBencil insanlar düşünmezler ama ben gittiysem gidene kadar çokça arkama baktığımdan gitmişimdir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayGiden için değil kalan için zordur.. Giden pişman olur ama iş işten geçmiştir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
7 ayNeden çekip gittiklerine bağlı
11 Yorumla- 7 ay
Mantikli
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Gittikten sonra ne önemi var ki
11 Yorumla- 7 ay
Kalan icin var...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayHiç sanmıyorum. Keyifleri gayet yerinde.
13 Yorumla- 7 ay
Nalet olasicalar 🙃🤣
- 7 ay
Karşı cinste kalp yok naparsın;))
- 7 ay
Kalsiz vicdansiz zalımlar
7 ayDüşünseler çekip giderler mi?
12 Yorumla- 7 ay
Belki pisman oldular 🙄
- 7 ay
Olmazlar gidenler it gibide pişman olsa bir faydası olmaz. Bak birisi senden gittiği zaman sakın bıdaha hayatına alma. Kanun gibi bir söz vardır. Bir şeyi bir kere yapan bir daha yapar. Bir şeyi başkasına yapan sana da yapar.
Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Zaten düşünseler bırakıp gitmezlerdi
11 Yorumla- 7 ay
Sonradan belki akillarina dank ediyordur. hani bir söz vardır ya ; insan bir şeyin değerini onu kaybedince anlar diye
Hayır hiçbir zaman düşündüklerini sanmıyorum
11 Yorumla- 7 ay
Yaaa 😟🥹
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayGiden yenisini kalan kendisini bulur.
111 Yorumla- 7 ay
giden yenisini bulur da kalan konusunda emin değilim
- 7 ay
Giden biri için savrulmamalı insan
- 7 ay
Herkes icin savrulmamali elbet. Ama bazi insanlar da ozeldir❤️, her ne kadar cekip gitmis olsa bile
- 7 ay
Çok melankolik gördüm seni
- 7 ay
Bizde her damar var, kahretsin 🫣🤫🤫
- 7 ay
Çal keke
- 7 ay
İyi ki keke dedik :D
- 7 ay
Ahaha bizdeki keke bu haci, isine gelirse 😎🤪
- 7 ay
Eyvallah aslan :D
- 7 ay
🙃🙃😝
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
m 7 ayGiden birine gidiyordur. Ben aldım aşka 😉
14 Yorumla- 7 ay
Sen hangi tarafsin?
- 7 ay
Ortada bekliyorum ben kim gelirse🤗
- 7 ay
Aahahaa
Acaydim kollaaaami 🤗 - 7 ay
Gelirim. bi ara😉
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hiç düşünmüyorlar
12 Yorumla- 7 ay
Cidden mi 😟🥹
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
7 ayDüşündüklerini biliyorum ama umurumda bile değil
12 Yorumla- 7 ay
Dusunmeleri bile bazen pismanlik demek...
- 7 ay
Benim için bir önemi yok artık
7 ayBence düşünmezler çekip gittiğine göre kafada bitirmiş demektir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 7 aySanmıyorum.
10 Yorumla
7 ayDüşünecek olsalar gitmezlerdi
10 Yorumla
7 ayDüşünmezler zaten düşünecek olsalar gitmezlerdi
10 YorumlaÇekip gidenler daha çok acı çekiyorlardır eminim
10 Yorumla
7 ayDüşünecek olsalardı gitmezlerdi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düşünseler çekip gitmezler
10 YorumlaGidenlere sormak gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayDüşünseler giderler mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayGittiğim yer iyi ise çiçek olmuyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
7 ayDüşünecek olsa neden gitsin?
10 Yorumla Yaşıyordur
20 Yorumla
7 aySanmıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayhayır
10 Yorumla Düşünse gitmezdi hafız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayÇoğunlukla düşünmez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet düşünür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayAsla...
10 Yorumla
7 ayDüşünebilirler
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem