Bu durumda ne yapabilirim ki yardım edin?

Şimdi benim bu kızdan önce sadece bir tane sevgilim oldu oda çok kısa ve o kızdan hiçbir şey hissetmemiştim 4 yıldır aynı lisedeydik 4 yıldır peşimden ayrılmıyordu en sonunda açıldı bana ağladı 4 yıldır sadece seni seviyorum dedi ben yok dedim kızın psikolojisi bozuldu okula gelmemeye başladı falan bende mesaj attım tamam deneyelim dedim çünkü vicdan azabı çekiyordum kız üniversiteye hazırlanıyor falan annesi beni arıyor ne yaptınız kızıma öyle bir durum neyse bunla çıktım sonra 2 ay sonra bi şekilde ayrıldık benim 4-5 ay boyunca hiç ilişki olmadı ve 4-5 ay boyunca bu kız haftada 3 sefer bana yazıyordu sonra bi kızla tanıştım o kıza çok fena tutuldum zaten düğünde gördük birbirimizi çok uzaktan akrabamdı ama çok uzaktan yani neyse ben ilk defa hayatımda. Bişeyler hissettim heyecanlandım aşık oldum sonra 4 ay çıktım bu kızla aşşırı kıskançtı ben hesabımdan tüm kızları çıkardım ortaokul arkadaşımda cansu oda o zaman hesabını kapatmış kızları çıkardığım zaman sonra gece 2 de bir baktım beni arıyor cansu kim sen beni aldattın falan ben durumu açıkladım ama inanmadı ve o günden sonra eskisi gibi olmadı bana karşı güveni kırılmıştı oysaki bana bunu söylediği saniye gidip kızı çıkardım neyse ben herşeyimi bununla yaşadım ve birgün bu lisedeki bana yazdı benden ilişkim var yazdım bu yine depresyona falan girdi neyse bu sırada akrabam olsan kız kıyafetlerine karışıyorum bahanesiyle terk etti beni ve bende lisedekine yazdım o zaman bilmiyorum hangi kafayla yaptım bunu 1 gün konuştuk sonra ben baktımki onu unutamıyorum onunda hakkında girmek istemedim dedimki işte ben artık istemiyorum falan aşşırı sinirlendi bir gün sonra akrabam olan kız yazdı bana sevdiğim kız ss falan attı bu lisedeki benim onunla konuştuğumu ss almış ona atmış falan herşeyi çok farklı göstermiş kıza benim onla sevgiliyken 7 ay önce attığım mesajları göstermiş bunları bana yeni attı diye kızda herşeyi yanlış anladı ben onu sevmediğimi lisedeki kızı sevdiğimi düşündü ya size anlatamam öyle yanlış anladı ki herşeyi sonra bana sövdi hakkını helal etmediğini söyledi 2 ay sonra tabi ben hergün içiyorum sabah zor kaldırıyor beni bi baltım bir grup açılmış aldatılan kızlar diye bu iki kız açmışlar bana sövmüşker işte lisedeki beni kötülemek için her kızla konuşurdu her kıza çiçek alırdı falan yazmış şok oldum ben öyle biri değilim beni ona kötülemek için öyle şeyler yazmıştı ki şok oldum o akrabam olan kızla ailelerimiz tanışmıştı ilk defa birine aşık olmuştum Çiçek almıştım oda bana yazdı işte herşeyin yalanmış ilk aşık olma ilk çiçek alma herşeyi yalan zannediyor ve açıklama yapmama müsade etmedi heryerden engelledi beni 8 ay oldu bir saniye aklımdan çıkmadı herkesten heryerden ulaşmaya çalıştım ama olmadı yapamadım başaramadım çok temiz sevmiştim oysa 4 ay beraberdir bir kere yanağından öptüm sadece onunla beraberken bir kızın gözüne bakmadım bakamazdımda zaten bana göre değil bunlar bu ikisi şimdi takipleşiypr arkadaş olmuşlar lisedeki beni kötülemek için daha neler söylemiştir tahmin bile edemiyorum 8 ay oldu unutamadım unutamaıylrum sizce bu kızla barışma ihtimalim varmıdır nasıl kendimi açıklamam lazım nasıl kendimi ifade edip affettirmem lazım
Bu durumda ne yapabilirim ki yardım edin?