Ayrılık nasıl atlatılır?

Erkek arkadaşımla ayrıldık anlaşamıyorduk ve hayatını düzene sokmaya çalıştığı için 7/24 çalışıyor (serbest meslek). Bu yüzden cok fazla yıprandık ve aramızda soğukluk oluştu zaten son 1-2 senedir kahve içmeye bile çıkmıyorduk hiçbir şeyden keyif almamaya sürekli depresif ve mutsuz olmaya başladı ve bu süreç beni de çok etkiledi. Bana kötü davranmaya ve hakaretler etmeye başladı ayrı olsak bile ona sadıktım ama o karı kız eklemeye başladı. Engellettiğim kızların engelini açıp geri ekledi. Sonra gelip ben sensiz yapamam diyip arıyor ama o kızları da takipten çıkmıyor üstüne fotoğraflarını beğeniyor. Ben de ondan kopamadıgım için bazı şeyleri özür dilemese normalleştirse bile affediyordum ama en son patladım ve hayatımdan çıkmasını istedim. Bi erkek neden aşık oldugunu cok sevdiğini bensiz yapamadıgını söylediği halde karı kız ekleyip fotoğraflarını beğenir ki. Tanımadıklarını da ekliyor ve eklediysem nolmuş ayrıyız seni ilgilendirmez öylesine istek attım işte diyor. Bide üstüne işten güçten dolayı psikolojim bozuldu normal davranamıyorum diyor. Yaklaşık 500 bin lira borcu oldugunu söyledi belki yarına yiyecek ekmeği bile yok ama ben ona çok destek olmaya çalıştım öğrenci olmama rağmen dolabını bile dolduruyordum. Sorun onun bana böyle davranmasına rağmen ona iyi davranmam mı bilmiyorum ama benim gibi birini bile çıldırttı ve sinir krizi geçirdim. Ona karşı çok soğudum ama hala özlüyorum galiba eski günleri bu dönemi nasıl atlatıcam ne yapıcam bilmiyorum.
Ayrılık nasıl atlatılır?