Ben sevdim o gitti?

haziranda bir cocukla tanistim istegi ben attim kabul etti konusmaya basladik iki ay cok iyiydik sonra bir gun beni engelledi instadan sordum neden diye sevgilim var dedi ama yoktu yazmiyim diye soguyayim kirilayim diye yaptigini biliyordum inanmadim cunku bana bunu yapmazdi sonra gercek ortaya cikti acik resim istiyormus ben atmayinca sıkılmış tek konusamazmis ihtiyaci varmis ben tabiki atmadim konusmayalim dedi ama ben uzattim cunku konduramadim daha once sen temizsin seni alicam diyordu bunlar nasil ayni insan olabilir dedim sonra beni her yerden engelledi cok sevdigim icin fakeden yazdim hep engelledi ama her seferinde de bir sans verdi hatta bir gun isimsiz yazmama ragmen yine mi sen tuana dedi demek ki aklindayim sevmiyorsa neden taniyor neden sans veriyor bana herkes unut dedi ama olmuyor seven insan nasil unutur unutuyorsa zaten sevmemistir diyorum ama ben unutamiyorum o hayatina devam etti ben onda kaldim bana diyor ki zorlamiyorum ama beni istiyorsan yaparsin kalbin kirilacaksa atma ama atarsan ben burdayim diyor garanti yok degismezse ne olacak ben atamam ona her seyi yapardim gel dese gelirdim cenneti yasatirdim annesinin veremedigi degeri verdim ama o beni birakip gitti simdi soruyorum bu sevgi mi yoksa kullanilmak mi beni seviyor mu yoksa ihtiyaci olana kadar mi yanimdaydi ben mi cok yoruldum cok kirildim cok inandim bilmiyorum ama icim aciyor

Ben sevdim o gitti?