Şehir dışındayım 2 haftadır ablamın yanındayım 7,8 aydır bir ilişkideyim dün dışardaydık ablamın kız arkadaşlarıyla cafedeydık erkek arkadaşım daha geçmedin mi eve dedi yok aşkım dedim kim kimsiniz dedi bende fotoğraf attım kızların yüzlerini çekemediğim için kafaları gözükmeyecek şekilde bacaklarını kollarını falan çektim sonra bana inanılmaz iğrenç bir cümle kurdu eklicem foto olarak baya tartıştık dün en son bir mesajına evet demiştim görüldü atıp uyumuş iyi geceler demeden bende demedim neyse bugün konuştuk normaldi ben çok iyi davranmadım kötüde davranmadım sizce ayrılmalı mıyım çünkü çok zoruma gitti ben ayrılmak istiyorum bana akıl verin lütfen ayrılırsam ne diye ayrılayım🥺🥺🥺
Ya belli ki yaşadığı birtakım güvensizlikler olmuş aynı zamanda geçmiş dönemdeki ilişkilerinde belki de kırgınlıkları olmuş bundan dolayı öyle olur olmadık tepkiler vermiş olabilir bu konuda sana şunu söyleyeyim hani yaptığı davranış doğru bir yaklaşım değil ama bence güzelce konuşun ya böyle ters tepkilerle insan gerçekten sonradan çok pişman oluyor
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Senin insanların kolunu bacağını atman saçma olmuş ama onun da daha kibar olması gerekirdi gereksiz yere küfür kullanmış. Cidden hangi mantıkla attın o fotoları? İsimlerini söyle yeter napsın insanların kolunu bacağını? Ordan mı tanıyacak? Ayrılmalık bi durum mu emin değilim ama senden özür dilemedi anladığım kadarıyla. Bu durumun hoşuna gitmediğini açıkla ona. Küserek ua da olayı açıklamayıp soğuk yapmak olmaz en azından naptığını bilsin
Söyledim lafımın arkasındayım dedi o an isimleri yazmayı unuttum daha çok hoşuna gider diye foto attım şarjımda 4 dü aceleyle attım ve sadece yüzleri gözükmüyordu kızların ayıp olue diye çekemedim
Yine de saçma olmuş milletin yüzsüz fotosunu atman kimsenin hoşuna gitmezdi gördüğün üzere de gitmemiş. Zaten yüzleri olsa da atmamalısın ne gerek var atacaksan tek çekindiğini atarsın. Kimlerlesin cevabına isim söylersin. Düşünerek hareket et bundan sonra. Ama söylediği şeyin arkasında olması hoş değil daha kibsr söyleyebilirdim de demiyor 7 aylık ilişkide bu kadar salması manasız saygısını bitirmiş sana karşı. Ayrıl gitsin. Hareketlerin hoşuma gitmiyo de ayrıl
haklı neden milletin bacağını atıyorsun saçma yani neredesin diye sormuş sen fotoğraf atmışsın ayrılmaya bahane bulma bence istiyorsan ayrıl ama olabilir böyle şeyler
1
4 Yorumla
Soran
5 ay
Sen peki sana bu tarz cümle kurmayı tercih eden biriyle sevgili olur musun bugün a-m diyen yarın neler neler der
yani sinirlenmiş haklı olarak ama hatalı o da tabii hoşuma gitmezdi benim de ama sen de trip atarak ya da soğuk davranarak çözemezsin işi
Soran
5 ay
Soğuk davranmadım tripte atmadım sadece tepkimi belli ettim ve şunu söylemek isterim sana her kadın narindir her erkekte bunu bilmeli seven bir erkek kadınına kıyamaz hele ki böyle bir cümle kullanmaya kıyamaz diye düşünüyorum o yüzden bitirmek zorundayım kendime saygıdan ayrıca kadın bedenini kullanarak a-m diyemez o kim oluyor ki başka kadınların orasına bakıp bu cümleyi kurabiliyor
Ah canım ya, gerçekten hislerini çok iyi anlıyorum. Sevgilinin böyle bir cümle kurması kesinlikle hoş değil, hatta saygısızlık. İletişim kurarken sevgi ve anlayış temel olmalı, böyle kaba ve kırıcı cümlelerle değil. Eğer bu seni gerçekten rahatsız ettiyse ve onunla konuştuğunda empati yapmıyorsa, belki bu ilişkiyi tekrar değerlendirmen gerekebilir.
Ayrılmak istersen bunu net ama sakin bir dille ifade etmelisin. Örneğin, "Böyle bir üslubu kabul edemeyeceğimi fark ettim. Saygı ve sevgi bir ilişkide çok önemli ve sanırım biz bunu sağlamakta zorlanıyoruz," diyebilirsin. Ama karar tamamen senin. Şimdi ne yapmak istediğine odaklan.
Ne düşünüyorsun, bu konuda senin için en doğru his ne olur? 🌟
Yazışma üslubuna bakılırsa gidilmez. Yarın bunları yüzüne yüzüne söyleyecek. Hoşuna gidiyorsa ölüme bile gidilir. Sorun yok. Şu bad boy hayranlarındansan bir şey diyemem. Sorunda hoşuna gitmediğini yazdığın için "bakkala bile gidilmez" ironisini yaptım. Sanırım cidden bakkala gitmek eylemini anladın :)