Sürekli trip atıyor?

5 aydır evliyiz, sürekli kız gibi küsüp trip atıyor, bişey söylemeye gelmiyor kaç defa dedim ki bir kızla aynı eve çıkmışım gibi hissediyorum, bu defa bana hakaret etmeye başlıyor. nefret ediyorum artık tahammül edemiyorum her şeye küsmesine trip atmasına, defalarca uyarmama rağmen aynı devam ediyor, erkek ol diyince esip gürlüyor erkekliği böyle bişey sanıyor, onun işi yüzünden türkiyenin bir ucundan diğer ucuna geldim onun için, eğer ailemin yanında olsaydım 5 dk bile durmazdım o derece delirtiyor. sevgiliyken hiç bir sorunumuz yoktu hiç kavga bile etmemiştik, nişanlıyken başladı tüm sorunlar ve uzak mesafede yaşadık nişanlılığı en ufak bi küsmemde çıkıp yanıma geliyordu işini bırakıp, hiç küs kalamıyordu şimdi 5 6 gün aynı evin içinde hiç konuşmadan durabiliyor, hatta bana diyor ki çok iyi oldu evlendiğimiz artık kavga edince engelleyemiyorsun bir yere gidemiyorsun, çok sinirlendiğimde hava almak için dışarı çıkmaya yelteniyorum kapıları kitliyor anahtarları saklıyor hatta telefonumu bile zorla alıp saklıyor çok sıkıldım bu durumdan kaç defa uyarmama rağmen aynı devam ediyor, ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Sürekli trip atıyor?