Kızı öptüm sevgilime söyler mi?

Sürekli kavga ettiğimiz anlaşamadığımiz bir kız var sevgilimin arkadaşı ve güzel. Maalesef ortak arkadaşlarımizda var ikimizin sevgilimin, tanımadığı. Biz arkadaşlarla mekanda buluştuk bu maymuna çok erkek bakıyordu bende gerildim sinirlendim patlayacaktim bişi yapamadım neden öyle oldum bilmiyorum bu karıda sinirim tavanken bana baktı sırıttı sinirlendiğimi anladı. Arkadaşlar var diye kavga olay çıkarmadım kızla. Neyse buluşma sonu bitti geç olunca maymunu eve bırakacaktim arabayla. Telefonum arabaya bağlı diye flört ettiğim kızlardan mesajlar gelmişti bu da ekrandan gördü sinirlendi srfsiz dedi. Sanane dedim Büşranin haberi var mı dedim. Ben sinirlendim kızım canımı sıkma sanane dedim. Kıskanıyor musun beni hayırdır dedim o da sevgiline söyleyim de gör dedi. Sağ çektim in arabadan diyip indim bende arabaya yasladım mekanda nasıl kudurduğunu gördüm falan dedi. Bende yanlış görmüşsün dedim. Büşraya tek kelime etmiyorsun dedim. Biz bayağı kavga ediyoz tabi. O da beni köpek gibi kıskandığinı itiraf et sevgiline söylemiyim dedi. Sonra bende suratını kaldırıp dudağından öptüm tokat attı. Git bunu da söyle diyip arabaya bindim. Sonra bin arabaya dedim evine bıraktım. Şimdi g. t korkusu oluştu napcam
Kızı öptüm sevgilime söyler mi?