Milletin nasıl erkek arkadaşı oluyor ya?

Ben kaç aydır biriyle görüşüyorum, 6 kez buluştuk ama aramızda bir ilişki yok. Zaten ben duygularımı açtıkça kaçındığını da düşünüyorum onun. Benden özür dilemesi gerektiğini düşündüğüm bir şey yaşandı ve kaç gündür sessizlik hakim. Yani zor bir durum olduğu için kaçınıyor. Sadece hayatımızın güzel anlarında mı birlikte olalım yani? Ilişki öyle bir şey değil ki. Tek istediğim özür dilemesi, bir açıklama sunması. Çok zor bir konu da değil bu arada, affedilmemesi gereken ağır bir şey değil yani, sadece mazeret sunup özür dileyecek, bu kadar. Bundan bu kadar kaçınması bir sonraki aşamaya geçmek istemediği için diye düşünüyorum. Zaten benim yerimi başka bir kadın doldurabiliyorsa doldursun, değil mi? Doldurabiliyorsa zaten benim hiç yerim olmamış demektir..

Konuştuğum başka insanlar da olmuştu, hepsi bir şekilde ilişkiden kaçınıyor sanki. Kendi istediği yer ve zaman dışında buluşmak istemiyor mesela, neden? Ben akşam çok çıkmak istemiyordum, en sonunda oturduğum semt tekin olmaz akşamları falan demek zorunda kaldım. Önceden deseydin ya diyor, bence hiç böyle bir açıklama yapmak zorunda olmadan anlaması lazım, akşam görüşmek istemiyor nokta. Niye zorluyorsun ki? Gündüz görüş.. Sonra o bana yazmadı ben de yazmadım öyle görüşmedik. Bir diğeriyle de yine buluşma yer ve zamanında anlaşamadık, çok münakaşa ettik o konuyu. En sonunda görüşmedik. Yani sadece kendi istediği yer ge zaman olsun istiyordu. Herhangi bir anlaşma orta yol bulma veya benimle görüşme çabasından çok haklı olma ego savaşı çabası vardı. Esas amacının ne olduğunu düşünmesi gerekiyor bence. Biriyle tanışıp güzel bir ilişki mi yaşamak yoksa haklı mı olmak istiyor? Haklı olmak istiyorsa chatgpt ile konuşabilir. 😂 Bir de tanışma sitesinden tanışmıştım yani o zaman niye tanışıyorlar ki? 😂

Güncellemeler
6 ay
Eskiden erkekler böyle değillerdi sanki. Ne bileyim bir konuda mazeretleri varsa kıza söylerdi vs. mesaja bakmiyorsa arardı. Yani yaş ilerledi diye böyle yaparsa evleniriz diye mi korkuyor anlamadım ki 😂 o aşamaya geliyorsa o da isteyecek yani kimse kimseye istemediği bir şeyi zorla yaptırmıyor. 😂 Biraz satranç gibi, rakibin sana zorla bir şey yaptırmıyor, taşların kontrolü sende yani..
Milletin nasıl erkek arkadaşı oluyor ya?