Güvenilir olmalı - Sonsuz güvenebilmeliyim benden hiçbir şey saklamayacağını, arkamdan iş çevirmeyeceğini bilmeliyim. Gözü benden başkasını görmemeli Empati kurabilmeli - Bir şey yaparken benim ne hissedeceğimide düşünmeli, bana yapılsa ne hissederdim demeli, üzmekten kırmaktan kaçınmalı Merhametli olmalı - İyi bir kalbi olmalı, kimseye bilerek kötülük yapmamalı, hayvanları sevmeli, insanlara saygılı yaklaşmalı Zeki olmalı - Mantıklı davranışlar sergilemeli, saçmalıktan kaçınmalı, akıllı davranmalı, düzgün iletişim kurmalı Evcimen olmalı - Sürekli benimle olmaktan keyif almalı, ailesine düşkün olmalı, çocuklarımıza en güzel anne olmayı, en güzel şekilde yetiştirmeyi düşünmeli İlgili olmalı - Düşüncelerime, duygularıma özen göstermeli, birlikte mutlu olalım diye hareket etmeli
Say say bitmezde temel olarak bu senin istediğin şekilde açıklayıcı bir cevap olmuştur bence. En önemlisi her şey karşılıklı olmalı. İkimizde birbirimizi çok sevmeliyiz bunlara ikimizde özen göstermeliyiz 😅
Ben böyle birisi ile daha iyi anlaşacağımı düşünüyorum;
- 1.60 ila 1.65 boyları arasında zayıf olan.
- Balık etli olmaması. (alerjim var)
- Asosyal bir yaşam tarzına sahip olması. ( Asosyal insanların bence keşfedilecek yönü daha fazla çünkü onlar anlaşılmak istenen ama çevresi tarafından yalnız kalmış kişilikler)
- Çocuk ruhlu olması.
- Paragöz olmaması. Neticede beraberce inşa edebileceğimiz bir kazanç havuzu, hem ilişkiyi güzelleştirir hem de birbirimize olan güveni. Parayla saf sevgi elde edilmiyor bea.
- Muhafazakar olmaması. Değişikliklere açık olan fikirlere sahip olmalı. Bir kutsal kitabın çizdiği modele göre yaşayan insanlar, bana monoton geliyor.
- Alışveriş yapabileceğim partnerimin olması. Beraberce mağazaları gezip fikir vermesi benim hoşuma gider.
- Video oyunları, teknoloji ve korku filmlerine ilgisi olmalı. Ortak aktivite her zaman ilişkiyi diri tutar.
- Sevgilim de sevgilim demesi ama kıskançlık dozunu da abartmadan sahiplenmesi.
- Seni sen olduğu için seven ve kabullenen kişiliği olması. Kimse; kimse için değişmemeli bence.
- 37 numara ayakkabı giyen ince ve beyaz ten bakımlı ayakları ve elleri olması.
- Yengeç burcu kadını olmaması.
- İlişkilerde yöneten kadın olmalı. Çünkü, duygusal bir mutluluk oluşuyor ve uzun ömürlü ilişkiye doğru götürebiliyor.
- Tercihen koyu kahve gözleri olması ve kızıl saça sahip olması görsel olarak dinlendiriyor ve samimi geliyor bana.
- Alkol ve sigara kullanabilir ama alkol konusunda kendini bilmeli ki eşlik edelim birbirimize, rezil etmeden.
- Sohbetinden saatlerce keyif alabileceğim insan candır. Ruhuma iyi gelmeli.
- Fantezilere açık bir dünyası olmalı. Neticede özel bir şeyleri yaşamak için renkli bir dünya sunmalıyız birbirimize ki bıkmayalım.
- Kitap okumaktan keyif alan ve bilgi sahibi olmalı.
Bence mizah duygusu, ilgisi ve enerjisi muhteşem olmalı! 🤩 Beraber gülebileceğin, eğlenceli aktiviteler yaparken keyif alabileceğin biri olmalı. Ayrıca hedefleri olan, seni motive eden ve yeniliklere açık biri olması da harika olur. Hayatına heyecan katan, tutkuları olan biri yaşamı nasıl güzelleştirir, düşünsene! 💕 Peki senin olmazsa olmaz bir kriterin var mı? 🌟
Kesinlikle böyle biri efsane olur! 💃 Kendini geliştiren biriyle yol almak, ikinizin de büyümesine sebep olur. Hangi alanlarda gelişmiş biri daha cazip sence? 🤔
Evleneceğim kişide önce karakter ararım Güven veren dürüst ve sözünün arkasında duran biri olması benim için çok önemli Zor zamanlarda kaçmayan konuşarak çözmeyi bilen biri olmalı Saygıyı sevgiden bile öne koyarım çünkü saygı bitti mi ilişki de yavaş yavaş bitiyor