Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Açık konuşayım, “koca istiyorum ama sevgili aşamasını hızlı geçelim” düşüncesi bu yaşlarda çok normal ama yanlış yerlerde ararsan insanı çok yorar. Koca potansiyeli olan adam genelde DM’de “naber güzellik” diye başlayanlarda çıkmıyor, onu söyleyeyim. İş ortamı, arkadaş çevresinin arkadaşları, ortak tanıdıklar, hatta aynı kafede aynı saatlerde denk geldiğin insanlar daha gerçekçi oluyor. Uygulamalarda da var ama niyetini en baştan net koyman şart, yoksa seni flört turuna sokarlar. Bir de şu gerçek var, ilk aşamaları hızlı geçmek isteyebilirsin ama karşı tarafın niyeti net değilse hız seni evliliğe değil hayal kırıklığına götürüyor. Koca arıyorsan kriterlerin romantikten çok karakterle ilgili olmalı, sorumluluk alıyor mu, düzeni var mı, hayatını toparlamış mı. Bunları gördüğünde zaten “sevgili evresi” kendiliğinden kısa sürüyor. Yani mesele nerede bulacağından çok, bulduğunu ne kadar erken eleyeceğini bilmek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayAşkım hızlı olsun istiyosan ennn güvenilir yolu görücü usulü. Yok flörtü, yok kıskanması, işte biz neyiz şimdiler, boş ver aşkım gel şöyle bakim özledim seni yalanıyla götürmeceler, oyalamalardan filan bıktıysan çevrene duyur evlenmek istiyorum artık diye hiç utanma. Ciddi adamlar dolu.. hemen nikahı basıp sorumluluk almaya hazır adamlar bir bir gelir bak gör.
68 Yorumla
Soran6 ayYa sonunda soruyu doğru anlayan biri çok teşekkür ederim. benim demek istediğim buydu ciddi ilişki istiyorum. Soruyu ne biçim degistirmisler
- 6 ay
Canım benim🫶🏻🥹 burada özellikle erkekler dalgasına yorum yapıyor (kötüler) .. neyse seni çok iyi anlıyorum, umarım en doğru zamanda karşına istediğin gibi biri çıkar ama en güvenilir yolu görücü olan çünkü diğer flört ederek olanı benide korkutuyor.. hayırlısı gönlüne göre olsun💖
Soran6 ayYaaa çok teşekkür ederim 💗senin önüne de çıkar insallah
- 6 ay
💖🫶🏻🫶🏻
- 6 ay
Değişik derken? Konuyu açarmısın
- 6 ay
Özelle ilgilenmiyorum ve yazmıyorum bu arada
Gizli Üye(25-29)6 aySiz evlenmeden seksi sevmiyorsunuz biz neyi sevmiyoruz biliyor musun? Evlenmeyi. Çünkü evlilikte seks yok. İki türlü de çıkarlarımıza aykırı bir ilişki.
Henüz evlenmeyen arkadaşlara duyrulur... Evlendiniz diye seks hayatınız olmuyucak. Hatta çoğu erkek ben bekarken bundan kat kat daha iyidi diyor. Geceleri kabus bile olabilir sabah olmasın diye dua okuyabilirsiniz çünkü günümüzde evlilik erkekler " sadece kaynak sağlıyan sugar dady " konumunda kocalar... Harici kadının size karşı hiç bir yükümlülüğü yok. Sizin paranızla fıtness salonuna gidip orada kendinden 10 yaş küçüklere sizin paranılza aldığı seksi spor elbiseleriyle yürüyebilir ve hukuksal olarak evli erkek hadım edilmiş durumda. Her türlü suçlu sizsiniz o yüzden kadınlar evlilik diye tutuşuyor çünkü her türlü kazan kazan konumunu sunuyor evlilik.
112 Yorumla
Soran6 ayAbart abart senin tanıdıkların deccalle evlenmiş gibi
Cevap sahibi6 ayNiye sende de aynı organlar var aynı cinsiyet onlarda da... Onlar da evlenmeden önce değerlerden ne kadar mutavzi olduklarından değer yargılarından geleneklere ve eşine önem verdiğinden saygıdan sevgiden bahsetmişler... evlilik Zencirini geçirene kadar... seni farklı kılan şey nedir prenses açıkla biz yolunu kaybetmişlere öyle düşünüyorsan 🤨
Soran6 aySen çevreni degiştir bence kötü etkileniyorsun. Mutlu evlilikler gayette var. Dengini bulduğun sürece. Ve bu durumda prenses sen oluyorsun bu kadar sikayet
Cevap sahibi6 aygaslighting yaptın az önce bana... Bu durumda sende kötü kadınsın! Utandırma taktilerinde bulunuyorsun. Haberin olsun ve dediklerimi doğruluyorsun
Soran6 ayZamane erkeklerine bak gaslighting falan her şeyi biliyorlar. Canım ben sadece doğru olanı söyledim. ama sen tüm kadınların dediğin gibi olduğuna inanmak istiyorsan yapacak bir şey yok. Başarılar sana
Cevap sahibi6 aySana ben canım desem burada ırzıma geçersin!. Senin canın nerde oluyorum başarısız avanak manipilatör.
Soran6 ayYa bi kes ya bir canım kelimesinden bile ne manalar kuruyorsun
Cevap sahibi6 aylafın gelişi diye bir şey olamaz. mana çıkarttığımda yok. Sen haddini bilmeden konuşuyorsun. Yazma cevap.
- 6 ay
Erkeklerin aldattigi evli kadınlar peki bunlar ne?
Cevap sahibi6 ay@Isinebakkarsim Diğer kullanıcıya ayıp olur. Kısacası şu an bu ortam müsait değil. Dm açarsan bir cvp yazarım ancak.
- 5 ay
Actim yazabilirsin
Cevap sahibi5 ay@browniperisi bak ben soran insan. En azından cevap yetiştirmiyicek kadar saygı duydu diye. o rahatsız olmasın diye. Düşünceli davranıyorum. Şimdi boş, anlamsız ve amaçsız yorumunla yaptığına bak🤮 kaybol şurdan👉
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ay5x geçeceğin insanları bulabilirsin ama birisini pek fazla tanımadan evlenmenin de çok fazla dezavantajı olabilir yani insanların çoğu kesinlikle ilk bakışta göründüğü gibi olmuyor ve tanışma süresi de kısa olunca maske takmaları maalesef kolay oluyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, gördüm ki sevgili konusunda biraz kararsızsın ama bu tamamen doğal bir şey! 😍 Öncelikle, bu iş aceleye gelmez. Kendine ve çevrene bir şans ver. Farklı ortamlara gir, sosyal çevreni genişlet, hobilerine zaman ayır. Kitap kafeler, konserler ya da workshop etkinlikleri gibi yerlere neden bir göz atmıyorsun? Hem eğlenirsin hem belki biriyle tanışırsın. 💕 Online uygulamalarda da gerçekten çok iyi hikayeler çıkabiliyor, ön yargıları bir kenara bırakabilirsin!
"5xle geçelim" demişsin ama bu iş biraz emek ister tatlım, biraz sabır ve doğru kişi gelince o anı hissedersin. 😊 En önemlisi kendin olmaktan asla ödün verme derim! 💃10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bakkal musa da hszır satılıyordu ama tuzlı bi tık haberin olsun.
31 Yorumla
Soran6 aySıkıntı yok kalbi tuzlu olmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 6 aytrendyolda bulursunuz
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 ayEvlilik kolay değil görümce kaynana çıkıyor geçim derdi bi yandan anlaşmak zor boşananlar keyfine boşanmıyor
60 Yorumla
5 aySitede dolu , işte herkes süpersonic falan
O kafaya böyle kafa, salatalık da sorsan süper soru seçerler, mürekkep yalamış sorular da sinek avlar. Başak bişey yalamak lazım
14 Yorumla
Soran5 ayAbi vur dedik öldürdün
- 5 ay
sen benim öldürmemi görmedin ki, uyku uyutmadıklarım var psikolojik şiddetle aasdasdassdf
Soran5 ayYapma benim kalbim bir kuş kadar hassastır 😭
- 5 ay
Yohk la, ırgaşmayanı ellemiyom
Gizli Üye(30-35)6 aySınıf arkadaşların, iş arkadaşların, çocukluk aşkların, lise aşkların, annenlerin ne kadar efendi dedi çocuklar :P, sana yürüyen eskiler? hggh maksimum en hızda bu gruplardan bulursun.
36 Yorumla- 6 ay
🤣🤣
Cevap sahibi5 ay@alperaslan014 nolllduuuu doğru değil mi. p
Cevap sahibi5 ay@alperaslan014 yazamam soruyu sorana yaz sen hghgh
Cevap sahibi5 ay@alperaslan014 istemiyoruzzz u lannn laftan anlayın :D
Soran5 ayBaskı yapmaa kıza
- 5 ay
Baskı yok
Ne acelen var ki ileride de karşına çıkar gelip geçici düşünceler bunlar yeni hobiler edin spora git daha güzel şeyler ama , bunlar benim düşüncem tavsiye vermiş gibi olmak istemem. Ama bence acele etme, anlayacak gerçekten sevip anlaşabilmek, merhametli bir insan bulmak zor herşeyin bir zamanı vardır.
10 Yorumla
6 aySanki canın 1.5 porsiyon Bursa İskender ister gibi istiyor
ALO ALO ABLA SEVGİLİ CANIM İSTİYOR diyince olmuyor hani
15 Yorumla
Soran6 ayÖyle olsun ama:((
- 6 ay
iyi Abla o kadar ciddiysen gel İnstamı veriyorum ismailtalha2024
Soran6 ayAblam sen canını sikma
- 6 ay
heeeeee al işte xD bakkaldan su çekiyor...
Soran6 ayBen de böyle bir insanım işte...
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayBen de evlilik prosedür ve adetlerini atlayıp direkt evli olmaya okeyim. Sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum 🤣
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı. Bende de dönemsel oluyor bu koca isteği, inanılmaz bir istek oluyor. Sebebi de belli 😏😏
34 Yorumla- 6 ay
Koca lazım mı abla😄
- 6 ay
@Aquapark94 taxsi lazımdır abey
- 6 ay
😄😄
Pazar eğlencesi olsun diye düşünülmüş herhalde. Her şey zamanında yaşanınca güzel
11 Yorumla
Soran6 ayYarı ciddiyet yarı eğlence suç bu soruyu süper soru diye secenlerde 😭😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyide burada derinlemesine atlarlar bu soruya, burdan sağ salim çıktıysan helal olsun çünkü orayı yıkarlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayHiç bir beklentin yoksa ve evlendiğin kişiyi olduğu gibi istiyorsan tek yol görücü usulü bence. Kaç yasındasın ablan yapsın yuvanı djr
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. knk sen koca felan aramıyon, bas baya "malafat" arıyon, koca başka bişiy
01 Yorumla
Soran6 aycanım ben direkt "koca" yani aşk yani huzurlu yuva arıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
6 ayBurdan bulamazsın. Reelde de duzgunu bulmak zor. Yoksa her taraf erkek kaynıyor. Evlenelim desen olur diyecek çok vasıfsız erkek var
02 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bende isterim belirsizlik aşamasının çabuk geçmesini…
00 YorumlaBiraz kısmetinde olucak kısmetde yoksa çok çabalasanda olmaz az oluru varsa sende ıstıyosan olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Tam talip toplama sorusu da 5x ten kasiti biraz açar mısın
00 Yorumla
6 ayEn az 4 5 ay kadar dene konuş kafana yatıyormu işin ilerisi var arzuya göre hareket etme
00 Yorumla
6 ayiyi birisi olarak ve niyetinin ciddi olduğunu belli ederek süreci hızlandırabilirsin.
00 Yorumla
6 ay54 erkekten birini seç, ben hariç
Benden sana yar olmaz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aysen direk yataga atıp sevissin seninle istiyosun
00 Yorumla Birlikte yapalım kötü biri değilim yazılımciyim yapay zeka mühendisiyim
00 YorumlaBuldun şu an. Direkt karım olabilirsin. Ne yapacağını biliyosun
00 Yorumla
6 ayHer isteyen hemen bulabilseydi hoho dışarda bekar kız kalmazdı sen hemen değil iyi olanı bulmaya bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
6 ayhmm bir stok kontrolü yapalım efendim ve geri dönüş yapalım sizlere
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
6 ayOhoo sizin için ondan kolay ne var biraz kuyruk sallayın hemen doluşurlar zaten nihaha
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayZaten güzel olan tarafları ilk aşamaları sonrası bok gibi 😂😂
31 Yorumla- 6 ay
Doğru söze ne denir☺️
Gizli Üye(36-45)6 ayİlk aşamaları 5x 10x atlıyosunuz sonraki aşamalarda boşanmak için mahkeme 0,3x'e düşürüyor hayatını daha iyi miksinler diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aySen 5x desende dikkat et de karşına bir kaplumbağa gelmesin🤣🐢
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayTövbe tövbe😀
Sakin ol aradığın adam koşa koşa gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay90-60-90 seküler açık biriysen gel yoksa kolay gelsin hayırlı işler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayValla bizde ilk aşamaları atlayıp direk karı arıyoruz 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 aypandemide kaçırdık o fırsatı, bütün aşamalar atlanıp direk nikah
00 Yorumla
6 ayBu yaşta kocayı 5x ile istersen 30 40 i dusunemiyorum. İyi bı cerrah bul şimdiden tatlım
14 Yorumla
Soran6 ayAbla sen kendinden biliyorsun galiba
- 6 ay
Yok canım bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler 😉
- 6 ay
Bagişlayın beni bu 5x ne
Soran6 ay@sendekiben123 vay soru bahane sohbet etmek için ama lütfen burada olmasın 😭😆
Oldu, ketçap mayonez de ister misin? Kendi açından düşün ya karşına çıkan biri sana hayatı dar ederse, bu kararından ne kadar memnun olacaksın?
00 Yorumla
5 aySenin gibi birine en güvenilir yol görücü usulüdür
01 Yorumla
Soran5 ayBenim gibi biri derken neyim varmış benim
5 ayIlk aşamalarda neyi kast ettiğine göre değişir.
Evlilik dışında durumlarsa çoğu erkek hızlandırma kısmına okeydir
00 Yorumla
5 ayAile kızı olman lazım. Eline erkek elı değmemiş hanım hanımcık Aile kızı olursan kolayca bulursun
00 Yorumla
6 ayInsanin cani tatli çeker ne bilim aldigi ürünün farkli renklerini çeker de koca nasil ceker🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
6 aySosyal medyada gecelik ilişki bulmak zor olmasa gerek yeterki sen niyetini boz..
01 Yorumla
Soran6 ayOff ne alaka bu soru böyle değildi değiştirmişler ben sevgili demiştim iyice m ala çıktı adım
5 ayOlgun ve her konuda tecrübeli seviyorsan eğer hemen mesaj at 10x geçeriz ilk aşamaları 😁🤭😍
00 Yorumla
6 ayBen de şu an bu durumdayım. Bir an önce evlenmek istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
6 ayBakkalda 🤷🏻♀️😂
19 Yorumla- 6 ay
Nakit mi alacak orada kocayı😅
- 6 ay
@Hayrettin3316 harika değil mi hem de bırakmaz onu çünkü onu için ödemiş 😅
- 6 ay
Ama kıskançlık krizi tutar bu seferde ya zaten seviyorsan mahalle bakallı sevecen 😅😅marketteki ler dolandırıcılık yapıyo
- 6 ay
@Hayrettin3316 Ben bilmem sadece fikri verdim
- 6 ay
Fikir müthiş sevdim bunu 🤭🤭
Soran6 ayBen sevgili bulacaktım siz değil 😓😓
- 6 ay
Bizede lazım aynından ama ya😃
- 6 ay
Dimi kiz bize laf düşmez
- 6 ay
😅😅😅
5 ayGörücü usulü ile
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayHemen ışınlanıyorum ☺️💕🤗
05 Yorumla- 5 ay
Abi yaş farkı çok değilmi 🤣
Soran5 ay@GereksizBilgi80 biz de evlenmeyi düşünüyorduk zaten söylediğin iyi oldu💗
- 5 ay
Hahah hahah soruyu soran arkadaş kolay kavramış arkadaşım, cidden öyle yani. Ben ironi yapmıştım zaten :))
- 5 ay
Düğün nerede olacak takım giyip altınla geliyorum 😅
- 5 ay
@GereksizBilgi80 tamam :)
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hiç uğraşma çık E5 bulursun seç beğen al
02 Yorumla
Soran6 aySen kendine eş aradigin zaman oralardan alirsin
6 ayPabci diye bir oyun var uygulama istersen azar var
031 Yorumla- 6 ay
😂😂😂
- 5 ay
@poyraz__38 doğru diyom
- 5 ay
Sen aradiginne
- 5 ay
@İlyasakkaya ben bulamadım ya
- 5 ay
Öyle uygulamalar var ama ordan bul demek komik ordan bulduğun kişiden ne olur bilemiyorum
- 5 ay
@poyraz__38 üç günde aldatır
- 5 ay
İşte o yüzden neden öneriyorsun aldatılsın diye mi
- 5 ay
@poyraz__38 aldatmasın dememişki koca istiyorum demiş
- 5 ay
Tamam bu mantık ile devam 🙂
- 5 ay
@poyraz__38 poyraz abi bana güvenilir güzel seven bir erkek bulsana evlenmek istiyorum 20 yaşındayım
Soran5 ayLtnf susun ya ben de diyorum bu bin tane bildirim ne😓😅
- 5 ay
Bana koca arıyoruz 💅🏻 haydi hayırlısı
Soran5 ayBu gidişle ben hariç herkese koca bulacaz 😭
- 5 ay
Evlenin abi Banane evlendirme dairesi miyim ben
- 5 ay
@poyraz__38 💔💔💔😭
- 5 ay
Poyraz abi sinirlendi 😅
- 5 ay
Hocam herkes abi diyor bende küçüğüm ya 😂
- 5 ay
Artık abisin bizim için hocam 😅
Bunlarda bizim cadılar gibiyse diye dayaktan korkuyorum ondan abi diyorum kolum ısırıktan belim şamardan acıyor reis idare et 4 yaş büyüğüm yoksa 🤣 - 5 ay
Tabiiii biraderim kadın kısmına uymayacaksın ne olur olmaz baksana biri 5x de koca arıyor daha YouTube gelmedi 5x diğeri pubg den erkek arıyor sıkıntı bunlar 😂😂😂😂
- 5 ay
Uyandırma hocam şii dayaklık oluruz ikimizde 😅
- 5 ay
Cadılar derken 17-15 yaş grubu kızlar elimizde büyüyenler yani ☺️
- 5 ay
@GereksizBilgi80 20 yaşındayım koca istiyorum evlenmek istiyorum poyraz abi pubgdan erkek bulunmazsa nerden bulunur bu erkekler
Soran5 ay@GereksizBilgi80 snsjsk ah ah zamane erkeklerine bak göz göz göre dedikodu ne ararsan var. ama sinirleniyorum gerçekten 😡😡22 yaşındaki kıza 17-15 ne demek
- 5 ay
Real hayat da abişşş diye beni döven cadılar için dedim be 😅 elimizde büyüdü kaldırıp kolumuza alıp gezdik vs derken genç kız oldular öz abileride yok hedef ben oluyorum 🤣
Isırma vurma derken saolsunlar acı eksik olmuyor 😅 - 5 ay
Görücü usulü iyidir 😂 aileye duyur evlilik olayını mahalle sınırını aşar konu duyar herkes 😅
- 5 ay
@GereksizBilgi80 sevgi önemli değil mi abi 🥰
Soran5 ay@GereksizBilgi80 çok üzüldüm yaa çok iyi yapmışlar 😭😅
- 5 ay
Kör kurşun misali eski durum yok malum görücü gelir ister tanışırsın kafan uyar kalbin isterse olur yoksa aileye söylenir kırmadan biter gider
- 5 ay
Ayarsız ısırıyorlar nesi iyi be sevmeye kıyamadık küçükken yapıştırıyorlar valla
Soran5 ay@GereksizBilgi80 neyse bu sohbetin suyu çıktı 😞😞 hadi evli evine köylü köyüne hadi herkese başarılar 💗💗
- 5 ay
Trol sıktı sanırım 😂 iyi akşamlar 🙋🏻♂️🌸
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olur hangi aşama sana lazım
015 Yorumla
Soran6 ayDirekt evli mutlu cocuklu
Soran6 ayTamam çocuk bir ay sonra da olabilir seni mi kiracaz canım
Soran6 ayCanım senin de istekler bitmiyor ama erkek evi naz evi olmuş 😭😭
Soran6 ayTamam o zmnnn
Soran6 aySeni yarın istemeye gelecez anandan🥳🥳
Soran6 aycanım Görücü usulü böyle ilk görüşümüz kapıda olacak ne heyacan ama demi 😍😍
Soran6 ayHevesini kursakta bırakan erkeği bal olsa unut 😡😡
6 ayDirek elini tutup evlensin
02 Yorumla
Soran6 ayÇok iyi fikir
- 6 ay
Bencede evin arabanız varsa direk bunu yapın
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 5 ayGörücü usulü tek çözüm o zaman
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayAhaha guncellemeye koptum 🤣
10 Yorumla
6 ayKriter yoksa herkes geçer ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Burada bin tane bulursun 🤭😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Elbet bir gün bulursun
10 Yorumla
6 ayBİM e gelir bu perşembe
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. 🤣🤣🤣 getirden söyle hem mutlulukta getirir
01 Yorumla- 5 ay
Bence de soyle
5 ayBana ne vaat ediyorsun?
00 YorumlaCanım istiyor nedir yaa 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
5 ayGuduruk bakire seni 😀
00 Yorumla
5 ayBir anda pat diye nikâh masasına mı oturacaksın 😃
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?