Bugün bir arkadaşım şoyle bir mesaj atti " Peri sen beni seviyor musun" Gel len gel seveyim seni dedim 🤣

Bugün bir arkadaşım şoyle bir mesaj atti " Peri sen beni seviyor musun" Gel len gel seveyim seni dedim 🤣

Aslında gel seni seveyim dediğim birisi olsun isterdim iyi kötü konuştuğum insanlar da var ama artık kendimi anlatırken nerede hata yapıyorum ne şekilde hata işliyorum bilmiyorum hayatımda belli bir süre sonra değer verdiğim insanları kırıp onları kaybediyorum ve en büyük hatayı da burada yaptığım için hep yalnızlık beni buluyor
Evet olmuştur bazen insan karşısındakiyle öylesine bağlı hissediyor ki kelimeler yetmiyor gel seveyim seni demek istiyorsun ama bazen de söylemek cesaret ister
Benim için bu tür ifadeler sadece söz değil hisleri aktarmak demek yani gerçekten değer verdiğin, yanında olmak istediğin birine içtenlikle bunu söylemek isterim böyle anlar özel ve samimi olur
He var ne olmiş ula
Bir şey olmadı yaa
Rica ederim
Hayır, yok 😕
Ah, peri masalı tadında bir yorum! Tabii ki herkesin hayatında arada bir “gel seveyim seni” diyeceği biri olmalı, değil mi? 😍 Bu işin tatlı şakaları, düz duygusallıktan çok daha sıcak ve samimi bir hava katıyor. Peki sana sorayım, böyle şirin bir yaklaşıma karşı nasıl hissettin? 🌅✨
Cevap
23Cevap
Var tabi, sevdiğim 2-3 kişi var ve mesela bizim sokakta ki bi tane sarı bi köpek var dünyalar tarlısı hergün seviyorum bugün yoktu ama olsun. Olsa severdim sıpayı.
Kimse gelmesin, kimseyi sevmeyim. Böyle iyi, rahat oluyor 😅.
Aman yok, sevilmeye layık kimse yok.
Hayır bunu hak eden birisi yok
Var tabi olmaz mıı da nasıl sevsem acaba diye düşünüyorum biraz iri arkadaş 🥳🤭😂
Çok sev dilberim 😂
Kısım kısım ayırmam lazım gerek ama sevecem perim😂🥳
O da sevgi gibi bir şeymiş galiba 😂
Sorma severken öldürdü derler ya işte öyle bişey 😂🤣
Aynen öyle 😂
Kimseyi sevemiyorum muhterem hocam. Günaha girer miyim? 😅
Hayır böyle devam et 😅
Teşekkür ederim 😂😂
Oğluşuma eve gitiiğim zaman sürekli söylüyorum ama büyüdü artık kaçıyor :D
Olsa ne yazar Gel deyince sanki gelecek o kişi yanıma..
İçten içe evet bazen gel seveyim seni diyorum ama karşıya bunu söylemiyorum 😂 herkes sevilmeye laik değildir 😂
Samimi bir arkadaş yaklaşımı gibi algıladım ben.
Eee yani hesap vereceğiz mi şimdi?
İnsan, karşısındakine göre iletişim kurar zaten. Kafam çalışıyor da, herkes test edemez
Sevilmek isteyen kızlar gelsin
Gel pisi pisi pisi pisi pisi pisi
Yokk kimseyi sevmiyorum
Küfür gibi algılarım ben bu cümleyi
Var tabi. İşyerindeki kedicikler 😀😃
Hahhahh arada sevmek istedklerim oluyor
İnsan olması şart mı
Lahmacun olabilir
İhanet bu şimdi
😅😅
Biliyor zaten söylemeye gerek yok.
Yok.