Kucuklukten beri arkadas oldugum cocuk dostum kankam dedigim, cok degisti?

Dostum kankam dedigim 10 yillik arkadasim. Ben nisanlandigimdan beri cok degisti.. İyice ilgisi artti bana karsi, ben nisanlandiktan sonra sevgili oldu bir kizla, ve bu kizi hic takmadi bile kiz bana gosterdigi ilgi alaka yuzunden ayrildigini soyledi. Ve gecenlerde en son senin hic sevipte kavusamadigin oldu mu diye sordu.. Hayir senin dedim. Benimkisi karanlik kuyu bosver dedi. Ve nezaman nisanlim hakkinda konussam morali bozuluyor. Bana asik oldugunu hissediyorum.. Ona bisey demedim fakat bakislarindan bana davranislarindan bunu cikardim.. Bunca yil nasil fark etmedim bilmiyorum. Numarami degistirdim ve yeni numarami vermedim belki kirilir kuser diye. Oda fayda etmedi. Hala ayni devam bana hic kiyamiyor kusemiyor. Uzak durmam en dogrusu diye dusunuyorum fakat onca yildirda arkadasim cok sey paylastik herzaman dertortagi oldu bana. Yavas yavas soguk davranmaya felan basladim kussun kirilsin diye, daha fazla neyapabilirim bilmiyorum. Boyle dusunmek istemiyorum bilmiyorum ben mi yanlis anliyorum arkadaslar? Bu durum cok uzuyor beni. Neyapcam bilmiyorum..
Kucuklukten beri arkadas oldugum cocuk dostum kankam dedigim, cok degisti?