Aniden Her Şeyin Bitmesi?

Geçen yıl bu aylarda 3.5 yıllık ilişkim bitmişti. Üniversite okuyorduk birlikte hala aynı şehirdeyiz fakat konu o değil betimlendirmek için anlatttım.

O kızdan sonra gerçekten samimi bir şekilde hiçbir kızdan etkilenmedim duygusal olarak. Birçok kızla bir şeyler yaptım aktiviteler etkinlik vs fakat geçen hafta birisiyle tanıştım. Duygusal olarak çok yoğun hissediyordum, üniversite ilişkisi çok farklı oluyor bileniniz çoktur da belki bilmeyeniniz de vardır veya benim de henüz tatmadığım şeyler olabilir.

Çalışıyordu kendisi bir arkadaşımın çok yakın bir arkadaşıydı bizi o matchledi aslında böyle söyleyebilirim. İkimiz de birbirimizi beğenmiştik ve farklı duygular hissettiğimizi, iyi vakit geçirdiğimizi, farklı hissettiğimizi, birbirimiz hakkında planlar yapmaya başlamıştık. Her şey harika gidiyordu her şey çok güzeldi. Sabah beni okula uyandırır, ben de okulum olmadığı zamanlarda onu işe uyandırırdım. Birlikte çıkışında buluşur vakit geçirir yemek yer bara gider ve birbirimizden hoşlandığımızı söylerdik. Belki sevgili olmak için erkendi fakat yoğun duygular yaşadığımızı ikimiz de kabul ediyorduk.

Bir gün bir gece ortada herhangi bir olumsuz durum olmamasına rağmen ve iş çıkışında buluşma planı da yapmamıza rağmen, ailesinden kötü bir haber aldığını söyledi. Doğal olarak bende merak ettim sordum fakat mesajlara cevap vermedi. Fazla üstüne gitmedim ama içim içimi yiyordu saatler geçti 3 saat sonra uyuduğunu düşündüğüm için aramayacağımı fakat çok fazla merak ettiğimi söyledim.

Mesajımdan sonra bana konuşmak istemediğini çok kötü durumda olduğunu söyledi. Sordum, konuşmak istedim fakat hiçbir şekilde mesaj atmadı. Gececiydi o gün fakat sabah açacaktı dükkanı 9'da. Ben de uyandığımda okula gidecektim ne bir mesaj ne bir geri dönüş hiçbir şey yoktu.

Uyandığımda günaydın yazdım yine geri dönüş alamadım. Dersten çıkıp aradım telefonumu açtı, kırdığını söyledim neden böyle olduğunu sordum şu an için bir ilişki yapamayacağını konunun asla benimle alakasını olmadığını tatlı olduğumu çok iyi vakit geçirdiği vs söyledi. Çok da inanmayarak arkadaşımı yani onun en yakın arkadaşını aradım cidden böyle bir durum olduğunu söyledi bana.

Fazla üstüne gitmemem gerektiğini ve darlamamam gerektiğini söyledi. Fakat ben çoktan bunları yapmıştım geleyim, görüşelim, yardım edeyim gibi şeyler söyledim. Ben söyledikçe o kaçtı ben ısrar ettim inatçı biriydi istemedi.

Eve gelip tekrar arkadaşımla yani onun en yakın arkadaşıyla görüştüm. Kötü durumda olduğunu belki ileride tekrar bir şekilde denk gelebileceğimizi söyledi.

şu an iğrenç hissediyorum karşından umut alıp duygusal olarak harika hissettiğini söyleyen birisi durup dururken kaçmayı tercih etti. Ciddi manada kafamı toplayamıyorum 1 yıl sonra ilk defa birisinden bir şeyler beklemiştim. İnsanı insan değil verdiği umut öldürürmüş.

Aniden Her Şeyin Bitmesi?