birbirimizi çok seviyoruz ama o benden 18 yaş büyük ailem izin vermez de of çok üzülüyorum elimden birşey gelmiyor sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
sen yinede üzülüyormuşsun sevgili arkadaaşım benimde sevgilim ile aramda 18 yaş fark var ve beni sudan sebeblerle üzerek terk etti tek sorununuz yarın o yaşlandığında sen ona sadık olabilirmisin onun tüm atışını sende kullanacağını ve seni eş olarak ikna ederse senden başka eşi olmayacağını bil yani onu terk eder yad aldatırsan o adamın gelecekte ölümüne sebeb olursun
benim selcanım beni yok etti ve artık kadınlara inanmıorum ben istemedim onu o hayatıma girdi ve o yaştaki bir kadına yaklaşmazdım bile beni bir telefona tüm hayallerimi sattı gitti021 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten üzüldüm. :(
Soran+1 yılüzülüyor bizim geleceğimiz yok dedim ve çok üzüldü.
Soran+1 yılAma gelecekte sorunlar oluyor
Soran+1 yılSen boru yedin diye benim ne suçum var ailem izin verirse ondan sonra düşünürüz
Soran+1 yılKeşke erkek olsaydım bunlar başıma gelmezdi.
Soran+1 yılvardır sanırım para sorun değil bende.
- +1 yıl
reşit ol okulunu oku beraber yaşayın parası olmalı sana bakabilsin ailene muhtaç olmayın o zaman kaç evlen mutlu olursun 15 yıl 50 yaşından sonra aldatmaz iffetli olurum dersen başka mutlu mesut yaşarsınız yoksa geç eylen birşeyler öğren ayrıl o zmana ve para önemli bu konuda sana bakabilemeli her istediğni değil ama temel ihtiyaçlarını karşılamalı
Soran+1 yılGüzel anlatmışsınız da okulu bitirmek sorun değil paraya falan hiç muhtaç değilim çok şükür hem ben sakin biriyim çok şey istemem herkez temel ihtiyaçlarımı karşılayabilir hem insan her zaman ailesine ihtiyaç duyar
- +1 yıl
bak birine senin ailenin standartlarını bana karşılayamaz demişssin
ben beim sevgilime herşeyini karşılardım 6 tane evim var hiç çalışmasam kiralarla geçinirim
ailende sen kaçınca seni terk edebilir anladınmı arkadaşım paraya ihtiyacın olmazmı olacak tabiiki
sana bakabilmeli
benim selcanım bende ayrılınca hayatımın azına sıçtı
şidmi kendimi toplamaya çalışıyorum ayrıl istemiyorsan sana ulaşmasını zorlaştır ya da arkasında dur seviyorsan haydi güle güle burada yazması zor oluyor film izliyeceğim sinirlerim bozuldu
Soran+1 yılSiz o kızı hala unutmamışsiniz ve sizde çok etki yapmış :/ 😞
Soran+1 yılBenim gibilerin mi hıh. Kız boşuna terk etmemiş.
Soran+1 yılçokta tın.
En İyi Cevaplar
+1 yılkardeşim davul dengi dengine vazgeç bu sevdadan dost acı söylerrrr
12 Yorumla- +1 yıl
Bizim de 11-12 yaş... kara kara düşünüyordum şimdi bunu gördüm... hakkınızda hayırlısı olsun...
- +1 yıl
yanlış yere yazmışım...
18 yas nedir ya? sen kalbime laf geciremiyorum falan demissin canim ama olmaz yani. seninki sevgi degil bence ne biliyim hani zengin biridir adam ondan berbaersindir falan insanin aklina oyle seyler gelir. belki şu an bir sorununuz yok tamam ama ilerde cok buyuk sorunlariniz olur. bence senin ki şu an heves oyle hoslanma falan. kizma ama. kizim gencecik cocuklar var sen gitmisiin hemen hemen baban yasinda adami seviyrum diyosun iyi dusun
01 Yorumla
Soran+1 yılPara için değil benim yaşadığım ev arabayi o alamaz on yıl çalışsa bile yinede teşekkür ederim canım
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 8 yaş büyük görücüyu kabul etmişler eve cagirmislar diye olay cikardim ben sendeki iyi cesaret şu an aşkın vermiş olduğu bir duygusallık var ama bunun ilerisini de düşün eşim dediğin insan daha önce gidicek bu dünyadan ha tabi bilemeyiz kim ilk ölecek ama biyoloji olarak bakarsan oyle ve ayrıca annenin babanin yerinde sen olsan bu durumu kabul eder miydin merak ettim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
75Cevap
Yok canım hiç sorun değil ne sorun olacak ki
şimdi senin yaşını 21 saysak adam 39 yaşında, bu yıl bir çocugunuz olsa erkek olduğunu var sayıyorum askere göndereceğiniz zaman sen 41 kocacığın 59 yaşında olacak, sonra çocuk aserde iken sen onu arayacaksın ve diyeceksin ki oğlum baban gitti. e tabi 41 yaşında hayatının geri kalanını yanlız geçirmek istemeyeceksin ve oğluncuğuna yeni az kullanılmış vuruğu çiziği olmayan bir baba getireceksin, sonra anne yahu ben daha 1 evlilik yapmadım sen ikinciyi çektin. tuhaf bir yorum oldu.29 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sevmem ve olmaz
Soran+1 yılBenim maddi durumum onun iki kattı
Soran+1 yılaynı yaştasiniz zaten :D 😂
Soran+1 yılBen niye çalışıyım babam zaten bir iş adamı arabam bile var
Soran+1 yıloff keşke herşey bu kadar kolay olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yıl41 yaşındaki oyuncu kendisinden 21 yaş küçük üniversite öğrencisi Nagehan Kaşıkçı ile 12.12.2012'de evlendi. İstanbul Üniversitesi Ekonomi Bölümü 3. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 1992 doğumlu Kaşıkçı'nın aynı zamanda derin devlet ve çeteler konusunda kitapları bulunan ünlü yazar Ömer Lütfi Mete'nin de yeğeni olduğu açıklandı. Şaşmaz'ın evlilik kararıyla "Kurtlar Vadisi" dizisinin ilk döneminde senaryoya katkıda bulunan ve 4 yıl önce kalp krizi sonucu ölen Mete'ye bir nevi vefa örneği gösterdiği konuşuluyor.
icube.milliyet.com.tr/.../...-evlendi-2872850.Jpeg00 Yorumla
+1 yılLafim sana degil hadi sen cahilsin ergensin hissettigin hayranligi sevgi diye zannediyosun oyalaniyosun da o 36 yasindaki deyyuz hangi yuzle sifatla karakterle adamlikla seninle sevgili olabiliyo? iste bolelerini esas sallandirican. bu ne l. n 18 diyo ya. o heriften bozma asaligi bir tanisam yeminle vururum cezasini yatarkende 1gram uzulmem
35 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten beni kullanıyor olabilir mi?
- +1 yıl
Salakmisin kizim sen? ya da dalga mi geciyon adam mi seciyon? bir s. ktr gt lutfen
Soran+1 yılof salak bir soru sorduk akıl yardım istiyorum sen bir s. ktr git
- +1 yıl
Sana yardim ediyim ozaman. icinde dogru duzgun calisan bir akil bulunduran beyin naklet kafatasinin icine. cunku sendeki ise yaramiyor
Soran+1 yılKonu o olunca salak oluyorum ve mantıklı düşünemiyorum :(
yok ne sorunu canım çocuğunuz olur 10 yaşına başar saçı sakalı beyazlar
20 yaşına gelir dede gibi olur 25-30 olur mefta ve sen dipçik gibisin
fakat yaşlılıkta sen ondan 18 yaş küçüksün ve baya genç kalıyorsun
sonra seni tatmin edemicek yaşlı olucak sonracııım zihni yavaşlıyacak
sen bilirsin yani
seven kişiler için bunlar problem olmaz04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten
Soran+1 yılÖyle. Teşekkürler.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbenim sevgilim le 2 yas farkim var ben sorun ediyorum. sen 18 sene den bahsediyorsun. adami kizi gbisin. birazcik aklan duygualrini bdbi tarafa birk mantikli dusun. bir kaç sneye adam dokulecek. sen de bakici kalirsin yaninda canin isterse dee artik pazardan salatalik alirsin
00 Yorumla
+1 yılbana amca amca dediler :D
https://www.youtube.com/watch?v=-0NJI__XGj0114 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka :D
- +1 yıl
ya allah aşkına annenle babanla aranda kaç yaş var :D
Soran+1 yılbabamla 45 yaş annemle 40 yaş :)
- +1 yıl
maşallah şimdi anlaşıldı sorun rötarlı gelmişsin sen :D
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
geç doğmuşsun yani aranızda 45 yaş var babanla 20 yaşında evlenmiş olsa 65 yaşında baba olmuş helal olsun babana :D tabi annenede oda 60 yaşında seni doğurmuş :))
Soran+1 yılEn küçük benim :-)
- +1 yıl
maşallah :) sen kaç yaşındasın bu arada
Soran+1 yıl18 :)
- +1 yıl
yaşlanmışsın artık :) evlilik vakti gelmiş ama o kadar büyük biriyle değil :)
Soran+1 yılevliliğe daha çok erken :)
- +1 yıl
bencede daha erken ve doğru kişiyi bulmn gerek şu an okulunu düşün geleceğini kur daha sonra hepsi olur zaten :)
Soran+1 yıldeneyeceğim. Teşekkürler.
- +1 yıl
ben teşekkür ederim
Bizim aramizda 8 yas var o bile bazen sorun oluyor goruslerimiz uyusmuyor etmiyor ya da cocuksu buluyor beni 18 yas cidden cok fazla babanla bir falandir heralde zaten baksana babana kanka der
04 Yorumla
Soran+1 yılbirlikte okey oynarlar hatta :D
Soran+1 yılSen evli misin?
Kızlar çabuk olgunlaşır lafını fazla büyütmüşsün gözünde.. ilerde sıkıntı olmasa bile millet kafanı yer aaaa kimle evlenmiş bak bak babası yaşındaymış derler hep. Hee sallamam kimseyi diyorsan bildiğini yap.
00 YorumlaZor durum. Yaş farkı çok. Bir şey diyemem sevmişsin bir kere.10 yaş tamam da 18 çok yani. Ailenin istememesi normal.
Herşey olacağına varır. Hayırlısı neyse o olur inşallah.01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtik damatligi kefenle giyer yani ne diyim :D alt siniflarda bir kiz vardi kiz 16 adam 38 yani babam yasinda adam. Adam okula gelmis baba diye tanitmis kendini izin alip gitmisler yani. Askin yasi olmaz da bu kadar da olmaz sübyancılıktır bu kullanmaktir. Belki bir heves yaşadığın anormal olsa da olabilir. Ama bil ki asla mutlu olamazsiniz. Hadi evlendiniz diyelim aile faktoru ne olacak? Biraz ileri bak canım simdi gozun kör olmus gerceklik derecesine bak lutfen.
00 Yorumlakesin 17 18 yaşındasın kendinden büyük birine tutuldun dikkat et kandırmasın seni yavrucak o senle evlenmez anca evcilik oynar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvcilik oyununu severim.
+1 yılBence mide bulandırıcı bir durum nasıl mideniz alabiliyor asıl ben bunu merak ediyorum ya çok aptalsınız ya da çok zeki ben bu ayrıntıda takılıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılAşk oğlum aşk bu insanın elinde değil ki
- +1 yıl
Aşkında bir adabı var o kadar yaş farkına aşık olunmaz sen kendini kandırıyorsun şu an düşünüyorum ikinizi ve midem bulanıyor ıyy aşkı anlatana bak kendinin iki katı adamdan bahsediyor neyse sen anlamazsın dediklerimi en iyisi konuşmayalım ;)
Soran+1 yıl:D :D
bakma sen buradaki yorumlara. olur mu olur. benim de evlenmek üzere ilişkim olmuştu arada 18 yaş vardı. haa noldu? olmadı işte:(erkek ailesi için sorun olmayabilir ama kızın ailesi için birşey diyemeyeceğim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Asla bu hatalı ilişkiye devam etme. Şu an belki uçuyorsun herşey yolunda ama zamanla bu yaş farkının ortaya çıkardığı sorunları anlayacaksın. Sakın ha.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de :D şu salak kalbim :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılaranızda 3 yaş olsa da 10 yaş olsa da 18yaş olsa da heyecan ve istek bir gün gelecek bitecek o yüzden şu an ne yaşamak istiyorsan onu yaşa hayatının tadını çıkar. bu hayatın tekrarı yok eğer hata yaparsan da hatalarında aldığın derslerle devam edersin buradaki insanlar bunu anlayabilecek kapasitede değil yorumlardan da anlaşılıyor zaten :)
00 Yorumla
+1 yıl18 mi 😍 Abdülhak Hamit ve Lüsyenin aşkı gibi.. Hamit 60, Lüsyen 18 yaşında idi.. Zor bir durummuş ama yerinde olsam vazgeçerim bu sevdadan.
00 Yorumla
+1 yılKuşak farkı var bir kere. Ailenin karşı cıkması da gayet normal sen kendini çok kaptırmadan kurtulmaya çalıs bir şekilde.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sevmek çok güzel bir şey fakat düşün ki sen 40 olduğun da o nerede ise 60 olacak..
03 Yorumla
Soran+1 yılOlsun bende yaşlı olacağım :)
Soran+1 yılÖyl :')
Ali agaoglu vakasina dogru gidiyor cnk sakin 18 yasndym falan deme ha
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet 18 yaşındayım tam :D
Soran+1 yılKeşke bu kadar kolay olsa
+1 yılbenim babamla aramda 19 yas var canim bu yas farki cok fazla suanda sıkınti olmasa bile 5 6 seneye patlak verir sorunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılYok artık benim babamla aramda 45 yaş var baban genç yaşta evlenmiş
- +1 yıl
Evet oylede yas farki cok yani adam 18 yasindayken sana daha yeni doguyosun dusunsene
Soran+1 yılÖyle :(
+1 yılİllaki olur düşün 1 yasında bebeyi ve lise son öğrencisini beşik kertmesi yaptıklarını çok saçma olmazmı?
04 Yorumla
Soran+1 yılbeşik kertmesi ne ya?
- +1 yıl
Örnek verdim niye oraya takıldın.
Diğerlerine takılmadın?
Soran+1 yılNe biliyim anlamadım ne demek olduğunu diğerlerini iyi anladım :(
- +1 yıl
Asla olmaz diyorum.
+1 yılbenim annemle aramda 18 yas var ne yaptn dostum yasitlarina bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Ailen karşı çıkar ya:( Ama büyük olması iyi bir şey bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de.
Sorun maalesef. Aşkın yaşı yok ama suyunu da çıkarmayın
00 Yorumla18 bişey Değill ya ne olacak sanki /// iyiki senden küçük değilmiş bide bunun olma ihtimalini düşün :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gerçekten :D
10 bile fazlayken 18 çok fazla aşkın yaşı yoktur deselerde bir vakitten sonra sorun oluyo
00 Yorumla
+1 yılBizim de 11-12 yaş... kara kara düşünüyordum şimdi bunu gördüm... hakkınızda hayırlısı olsun...
00 YorumlaBiraz ileriyi düşün. Çocuğunuz olduğunda sana anne ona dede demesin.
00 YorumlaSen kaç yaşındasn o kaç yaşnda sevysnz sorn etmyn benmde sevglmle aramda 10 yaş varr gül gibi geçnyz
00 Yorumla
+1 yılDemek ki 38 yasinda, 20'lik saf birini dusurme sansimiz varmis beyler
01 Yorumla
Soran+1 yılhee ^_^
+1 yılEvet cok sorun olur hemde ailen kizabilir ayrica sru yanlis yanlamayin kotu bir niyetle sormuyorum olgun erkeklerden ne anliyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yıl18 nedir yaa😨 şimdi sıkıntı gibi gelmez ama ilerleyen zamanda napıcaksın😨
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
+1 yılçok büyükmü olur ya kafayımı yedin sen 18 yaş nedirki elinin kiri
03 Yorumla
Soran+1 yılciddi mi?
- +1 yıl
sövemmi?
Soran+1 yılYok :D :D
ilerisi için kötü bence daha fazla baglanmadan bitirin bu işi.
00 YorumlaHakikatende yuh ya :D düşünsene O 70 yaşina geldiğinde sen 52 yaşında olacaksın :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBende yaşlı olmuş olurum
Soran+1 yılNe güzelliği be 52 yaşına kadar kadınlar erkeklerden çabuk tükenir
+1 yılyaş farkı bir müddet sonra sorun oluyor hele ki 18 yaş... sevgi herseyin üstündedir falan filan palavra :)
00 Yorumla
+1 yıl10 sene sonra sevgılın motoru bozdugunda takarsın boynuzu adama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhaa. Adam antropoza girecek sen en güzel zamanlarındayken. Çocuk oldu, adama dede gözüyle mi baksın? Koşup oynayamayacak, eğlenemeyecek. Sakın öyle bir hata yapma. Yazık edersin.
00 Yorumla
+1 yılValla 2 arkadaşım var babalarıyla aralarında 20 21 yaş fark vardı sen düşün
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim babamla aramda 45 yıl var ama :)
- +1 yıl
oda çokmuş dede gibi ama baba o salla sen kendinle örnek verilmez o doğru örnek değil 45 nedir ya yazacak şey bulamadım son çocukmusun ki tekne kazıntısı filan
Soran+1 yılBen ne anlatıyorum siz neye bakıyorsunuz ya :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha o ergenlikte kız peşinde koşarken sen daha doğmamıştın bile fsagfafag :D:D
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum :D :D
düşün yani senin yaşında çocuğu olsaydı şimdi 18 yaşında olurdu. hatta belki de vardır bile.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKizi gibi seviyordue belki sen yanlis anlamissindir.
00 Yorumla hiç sorun olmaz. neden bu kadar saf oluyor bazı türk kızları
06 Yorumla
Soran+1 yılsaflık değil ya seviyorum.
Soran+1 yılNiye beni kullansın şu zamana kadar onu üzmek ten başka birşey yapmadım
Soran+1 yılSenin Ailene de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende kendimden 18 yaş büyük kadından hoşlanıyom benimki daha kötü durum =)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılar yu disko ar yu kola olmuş bu. dedenle çıkaydın 18 yaş azmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılI'm joke.
+1 yılhayır tabiki 18 28 38 de olur
sevgi tüm yaşlardan herşeyden kutsal00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha Sen boşver bence ztn bir bk olsaydı 10 yaş küçük kıza Bakmazdi Yaşıtini bulurdu
00 Yorumla
+1 yılYasin kac onun yasi kac?
13 Yorumla
Soran+1 yıl18 ve 36 :/
- +1 yıl
Canim ilerde sorun olur ya 18 cok fazla.. Amaci farkli olabilir dikkat et kendine
Soran+1 yılTamam canım Sağol :*😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılannemle babamın arasında 14 yaş var. bence yol yakınken vazgeç bu sevdadan
00 YorumlaÇocuklarla beraber seni de büyütür sorun olmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel işte :)
Soran+1 yılBabam büyük ben en küçüğüm sorun olmaz bu açıdan .
Soran+1 yıldeğildir zaten buraya gelip hep ailemle tanışmak istiyor ben kabul etmiyorum çünkü izin vermezler biliyorum.
+1 yılAbi kardeş takılırsınız artık...
26 Yorumla
Soran+1 yılEn büyük abimle aramızda 8 yıl var :D
- +1 yıl
:D sen vazgeç bu sevdadan bütün şartlar karşı size
Soran+1 yılnerden baksam olmuyor farkındayım ama işte :D
- +1 yıl
Ama iştesi yok =) herkes yolunu buluyor zamanla olmaz denen neler oluyor... olur dediğin neler olmuyor...
Soran+1 yılDoğru söze ne denir :(
- +1 yıl
Doğru lafa doğrudur denir... ve o yapılır..
b. knu çıkarmayın ya :/
00 YorumlaVeli toplantılarına çağırırsın ne güzel işte
21 Yorumla
Soran+1 yılVeli Toplantısı yok
+1 yıl+18 lerden uzak dur her zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz tam 18 iz arti yok :D
- +1 yıl
vardır bir + sı yoksa kapılmazdın :)
nasıl tanıstınız yaaa
00 Yorumla
+1 yılHadi 10 neysede 8 i çok be :D
02 Yorumla
Soran+1 yılikisini topla işte :D
- +1 yıl
Işte çok oluyo kanka o zaman :D :D
+1 yılnerdeyse baban yaşında
00 Yorumla
+1 yılAdam baban olabilecek yaşta.
00 YorumlaAşkın yaşı yoktur lafının saçma olduğunun kanıtı..
10 Yorumla
+1 yılYanina baban gibi durur ileride 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGenc gösteriyor 😉
- +1 yıl
50 yasnda iken 15 yaşında gibi durucak hali yok 10 sene snra sen 30 olcaksn o 50 😂
- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem