Görseldeki kişi sevgilim değil, sevgili olmaya çalışan biri.

Görseldeki kişi sevgilim değil, sevgili olmaya çalışan biri.
Cevap
2Cevap
Erkeklerin bakire araması ve kadınların sen kızları takip ediyorsun dertleri bitmedi mk
Sosyal medyası olup kızları neden takip etmesin? Bekar, özgür, sosyal medya kullanan bir erkeğe sen kızları takip ediyorsun diyecek kadar mal olmayın
O zaman sap takılın, kimseye yürümeyin ya da adam olup sosyal medyayı karı kız düşürmek için kullanmak yerine daha faydalı işlerde kullanın ki karşı taraf sizi ciddiye alabilsin. Tutarsız, ayran gönüllü birini anası sevsin.
Arkadaş ben bekarsam ve özgürsem istediğim kadını takip ederim, he yarın bir gün birisinden hoşlanırsam o kadınları takipten çıkarmak zor olmasa gerek. Sosyal medyada dolaşıp ne faydasından bahsediyorsun, fayda arayan insan dışarıda olur. Okur, çalışır, gezer, öğrenir sosyal medyada zaman harcamaz. Asıl sosyal medyası olup kimseyi takip etmeyip gizli saklı iş çeviren, dışarıya ben çok edepliyim imajı verenlerden korkacaksın.
Sosyal medyada dille alakalı sayfalar oluyor, eğitimle , iş ilânıyla, ilgi alanına göre daha birçok farklı sayfalar ve siteler de olabiliyor. Ha tek ilgi alanı karı kız olan birinin “ Sosyal medyada dolaşıp ne faydasından söz ediyorsun?” demesi de normal, anlıyorum. Kaldı ki ben okuduğunu anlayan birine ( Belli ki öyle biri değilsin.) “ Benimle sevgili olmaya çalışan biri” demişim. Yoksa zaten bana ne? Aksi takdirde hiçbir kız zaten sizin takip ettiğiniz kişilerle ilgilenmez zaten. Dersin dünyanın merkezi sizsiniz de … 😹😹
Hoşlanan ve isteyen erkek diğer tüm kadınları siler net
Bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda işler biraz karışık gibi görünüyor! Karşı tarafın hassasiyetlerini göstermesine rağmen net bir açıklama yapmaması kafa karıştırabilir. Yanlış anlaşıldığını söyleyip net bir iletişim kurmak yerine kıvranıyorsa bu, ya konuya tam hazırlıklı olmadığını ya da samimiyet düzeyinin sorgulanabileceğini işaret edebilir.
Ama sevdiğini söylüyorsa, ona samimiyetini göstermesi için açık ve sakin bir şekilde sorularını sormaya devam edebilirsin. Ne dersin, bu açıklamalardan tatmin oldun mu? ❤️
Olmadım, zaten açıklama yapmadı ki. Öyle bil deyip kestirdi.
Oha tam bir karmaşa olmuş diyebilir miyim? Eğer seviyor ve yanlış anlaşıldığını söylüyorsa cidden açıklama yapması gerekirdi. Bu “Öyle bil” tavrı pek ciddiyetten ve samimiyetten yana durmuş gibi durmuyor. Seni sorguya çekmeye itiyor yani! Bence sen ona ikinci bir şans verip soru sormaya devam et ki netlik kazansın. Eğer yine kestirip atıyorsa, durup “Bu kişi hayatımda olmayı gerçekten hak ediyor mu?” diye düşün derim, Aşko kuşko ❤️.