Siz hiç birini aldattınız mı?

Bundan 7 yıl önce sevgilimi biriyle aldatmıştım. Uzun bir ilişkiydi herkes evleneceğimizi düşünüyordu. Uzun olduğu için aramızdaki sevgi saygı azalmıştı. Bağımlılık gibi bir şeydi sadece. Bana yıllardır platonik aşık olan biri varmış, onun yıllardır beni karşılıksız sevmesi benim duygularımı çok değiştirdi ve o kişiye yöneldim. O kişiye anlamsız bir şekilde aşık oldum, aslında tamamen imkansız bir aşktı ve ona rağmen onu kendimden geçecek kadar çok sevmiştim. Onunla zaten çok uzun sürmedi. Sevgilim zaman geçtikçe benimle evlenmek istediğini söyleyip, evlilik için adımlar atmaya başlayınca ben onu haketmediğimi düşünerek herşeyi itiraf ettim. Tabi o süreye kadar çok acı çektim, ne kadar kötü bir şey yaptığımın farkına vardım. Ayrılmak istedim ama ayrılmadı benden. tabi ilişkimiz bir kaç ay daha devam etti ama sürekli kavga ve esaret bir hayatla. Sonrasında ayrıldık, artık çok bunalıyordum. Gerçekten ona böyle bir kötülük yapmışken onunla evlenemezdim, bitirmek en çok onun iyiliği içindi. Sonrasında zaman geçti ve bir başkasıyla sevgili oldum. Ona ondan öncesinde olan herşeyi anlattım ve bu şekilde devam edebilecekse etmesini istedim. Sonrasında evlendik. Ama bazen bu geçmişte yaşadığım şeyler aklımdan çıkmıyor. Aldattığım kişi ayrıldığımızda çok kötü şeyler söylemişti, bir nevi bedduaydı. Ben ona yaptığım bu yanlışı hayatım boyunca unutamıcam. Ona beni affet diyip helalleşemedim bile. Onu aldattığım kişiden de o kadar nefret ediyorum ki, beni kendine aşık edip yarı yolda bıraktı. Hayatım kabusa döndü. Onu o kadar çok severken terkedip gitti. Sadece geçmişe dönüp o zamanları yaşamamak isterdim. Hiç bir insan aldatılmayı haketmiyor. Ben aldattığım bu uzun ilişkim olan kişinin hep mutlu olmasını istiyorum, gerçekten çok iyi bir insandı, ona bunları yaşattığım için çok üzgünüm.

Siz hiç birini aldattınız mı?