Sapık olmasın tek kural bu bel altı konu olmayacak sevgi saygı ilgi istiyorum yadirgamayin lütfen 🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)5 ayYadırgamıyorum, saygı da duyuyorum. Abaza değilim ama insan bir yerden sonra arzu duyuyor ve sonuçta cinsellik de bir ihtiyaç ama görüyorum ki siz hiç istemiyorsunuz bundan ötürü maalesef size yardımcı olamayacağım.
01 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Tatlım, öncelikle bu kadar samimi ve açık olman çok güzel. İlgiyi, sevgiyi, saygıyı hak ediyorsun, eminim ki bunu anlayacak insanlar da var, ama unutma herkes senin kadar düzgün olmayabilir. Burada dürüst iletişimde bulunmak önemli, doğru insanlarla sohbet etmeyi hak ediyorsun. 🧡
Seni kesinlikle yargılayan yok, aksine bu şekilde net ve içten olman takdire şayan! Ne tür bir sohbet seni mutlu eder sence? 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayBen konuşabilirim ama ben 30 yaşındayım olmaz sanırım.
110 Yorumla
Soran5 ayAbi yeterince yaşça büyük insanla konustum istemiyorum artık o uuuzden hoscakala
- 5 ay
Peki siz bilirsiniz efendim.
Soran5 ayTeşekkür ederim anlayışınız için
- 5 ay
Rica ederim. Ama olurda konuşmak isterseniz benimle ben hep buralarda olacam. Bilginiz olsun...
Soran5 ayUnuturum ben burayı sağol abi yinede
- 5 ay
Peki siz bilirsiniz ama burayı unutmaya çalışan herkes tekrar gelir hep bunu bilesiniz çünkü bu site çok iyi gelir insana zaman geçirmek için.. özellikle de insan yalnızsa yalnızlığına iyi gelir bu site ona önemli olan doğru kişiyi bu sitede bulmak ama o da zor maalesef.. bilginiz olsun..
Soran5 ayAbi bu soruyu burdakai snein bu yorumunu vs
Hani konuscak olsam lan dur bir soru atmıştım orada bir abi vardı diye aklıma gelmezsin yani daha kolayı gider soru atarım hepsi bu yani demek istediğim- 5 ay
Ben size fikrimi söyledim siz neye inanmak istiyorsanız ona inanabilirisiniz.. bu Her soruda olduğu gibi..
Soran5 ayVe de beni yanlış anladığın ve ona göre fikir verdigin cevabi duzelttimn
- 5 ay
Ok
Gizli Üye(25-29)5 ay24 değilim ama 1 yaşın sorunu olmaz diye düşünüyorum. Ben de doğru dürüst konuşacak birini arıyorum buranın kızlarıda sapık çıkıyor genelde ya
125 Yorumla
Soran5 ay"Şimdi aklında ve amaçları arasında cinsellik olmayan bir erkek yoktur eğer varsa da o erkek bozuktur, bu birrr. İkinci olarakta yaş demek olgunluk demek değildir ama yaş demek performans düşüklüğü, iktidarsızlık, devamlı hastalıklar, ağrılar, uykululuk vs vs demektir. 24 yaşında daha baharında bir kadın olarak kendine yazık etme. Performansı yüksek ve gerçekten olgun genç erkeklerden çok var. Sen 35 40 yaşına olgun diyip başta hoşlanırsın ama kalkmayınca ya da 5 dkda sönünce bir süre sonra fikrin değişir"
Az daha inanıyordum sapık olmadığına bozuk musun şimdi sen
Cevap sahibi5 ayCinsellik düşünmesi doğal bir şey diyorum orada çünkü bu hormon etkisi. Erkeklerdeki kadar testosteron kadınlarda olsa süper sapık olurlardı hiç başa çıkamazlardı bu hisle. Hani o yumurtlama döneminde aşırı istek hissediyorsunuzya hani gözünüz dönüyor işte o zaman vücudunuzdaki testosteron miktarı herhangi bir erkeğin vücudunda her an dolaşan testosteronun %5i kadar bile değil. Ve yine o yorumda soruyu soran kişinin durumuna açıklık getirip mantık çerçevesinde yönlendirme yaptım. Cinsellik aklına gelmeyen bir erkek bozuktur çünkü hormonları bozuktur. Önemli olan gelen o hissi kontrol altında tutmak ve ben bunu çok iyi yapabiliyorum ki normalde bende ki testosteron miktarı normal bir erkeğinkinin 4,5 katı kadar. Bu fazlalık mağlum durum ve eylemde çok iyi bir avantaj sağlıyor açıkçası şikayetçi değilim. Ama hormonel hislerin var diye sapıksın anlamına gelmez bunu kontrol edememek sapıklıktır ki böyle kadınlara da çok denk geldim. Cinsellik doğaldır ihtiyaçtır eğer iki kişi karşılıklı istiyorsa engel olmasın doyarak yaşasınlar bu hayatlarını güzelleştirir. Bunu tabu yapmamak cinselliğe öcü gibi bakmamak gerekir. Benim burada sana cevap verme amacım normal konuşmak içindi ben moron ya da sapık değilim daha hiç etkilenmediğiö görmediğim duymadığım gerçekliğinden bile emin olmadığım birine cinsellikle yanaşmam. Onun için çıkar gerçekten insanlarla tanışır vakit geçiririm yakışıklı iyi işi olan bu konudada hem tecrübeli hem üstün performanslı biriyim yani cinsellik için buradan arayışa ihtiyacım yok
Soran5 ayBu ise tecrube dedikten sonra adammisin dedim uzatmaya gerek yok yazma
Cevap sahibi5 ayHerhangi bir durumda işini iyi yapmak tecrübe sahibi olmaktır neden buna tepkiyle yaklaşıyorsunki. Bunun adam olmak veya olmamakla ne alakası var kimseye zorla bir şey yapmıyorsun. Anladığım kadarıyla cinsellik sende bir tabu ve kadınlığını baskılıyorsun klasik yapıda yetiştirilmişsin. Bu tabuya neden bu kadar sıkı sarılıyorsun onu anlamadım
Soran5 ayDinime mi keşke daha sıkı sairlsaydim hattalar yaptım sarilamadim ama daha iyi sarılmak için çabalıyorum ahdi bak işine
Cevap sahibi5 ayDindar biri isen böyle bir sosyal medyada tanışma amacın neden var peki? Yine dindar olan çevrelerde takılarak yine dindar bir erkekle tanışabilirsin. Ama bence canın o hataları tekrar yapmayı istiyor ve bunu kendine itiraf edemiyorsun sadece. O hatalarda ne kadar ileriye gittin ve kaç yaşındasın bu da değiştirir tabi durumu. Ama tekrar diyorum insanın cinsellikle sorunu olmaması sapık olduğu anlamına gelmez hormonlarının düzgün çalıştığını gösterir. Ve yanlış hatırlamıyorsam şu ana kadar da sana hiç böyle bir ima da ya da sözde bulunmadım çünkü konuşmak isteme niyetimi zaten belietmiştim. Anlamak istemiyorsan bir şey yapamam ama büyük bir fırsatı kaçırıyorsun bunuda biliyorsun bence
Soran5 ayKeşke daha çok sarilabilsem dedim hmyani hatalrim oldu tam anlamıyla dindar deilim
Ama tam olamadım sitede tam hataya dusmek istemiyorum
Hatayibtektar yaomak istesem başka utlu bir sor ayattifm insna gibi sohbet aramazdin
Cevap sahibi5 ayHata ne seviyedeydi ilişki yaşadın mı biriyle. Bu arada ben tekrar yap demiyorum zaten hiç öyle bir şey çıktı mı ağzımdan. Bir önyargı oluşturdun beni oraya koydun. Seninle öyle konuşmak vakit geçirmek istedim sadece başka bir şey değil benim aklım sadece beynimde ben diğer tanıdıklarına benzemem
Soran5 ayHayır yadmasim ama senle konuşmakta istemiyorum yazma lütfen
Cevap sahibi5 ayPeki madem bu konuda bir kusurum yok neden konuşmak istemiyorsun. Seninde cevap vermeme seçeneğin var ama cevap yazıyorsun belli ki aramızda doğal bir çekim var ki çekiyor. Kaç yaşındasın merak ettim bu arada. Dediğim gibi seninde yazmama özgürlüğün var ben seninle konuşmak istediğimden kendimi açıklamak için yazıyorum normalde 1 kelime açıklama yapmaya bile üşenirim.
Soran5 ayBen açıklama yapan biriyim yanlış anlaşılmayı ve kavgasa hakliyken haksız gorulmeyi hiç sevmem
Cevap sahibi5 ayBen de aynı şekilde bir insanım ve benim hakkımdaki önyargının yersiz olduğunu göstermek istiyorum ve düzgün bir sohbet
Soran5 ayBende aynı skeilde sohbet kısmı hariç
Cevap sahibi5 aySohbet kısmını atarak bu büyük tesadüfümüzün şansını yakıyorsun bence ama sen bilirsin. Hem zaten şöyle bir şey var hadi diyelim benim niyetim cinsellik olsun ve konuşurken bunu anlayasın, yinede sen istemedikçe bir şey olmayacağının farkındasın yani. O yüzden bir önyargıyla böyle uzak kalman bence üzücü
Soran5 ayIsrarla sohbet etmek isteyisni anlamış degilim
Cevap sahibi5 ayGerçekten dolu bir sohbet etmek tanımak isteyen biri ısrar eder çünkü.
Soran5 ayGerçekten bu dolu sohbeti bir baskaiyla yoman daha manyikli
Cevap sahibi5 ayBak şurada cevaplarımıza bile anında cevap veriyor ve karşıdaki cevap vermiş mi diye bakıyorken o çekimi inkar etmemek lazım bence.
Soran5 ayHerkese cevap veriyorum bak bakalım vermedigim yorum var mı herkesi yaniylrairm ben çekim yok aga
Cevap sahibi5 aySen bilirsin yani diğer yorumlar beni ilgilendirmiyor. Böyle şanslar insana pek denk gelmez sen itiyorsun eyvallah diyorum hendine iyi bak güzel yaşa
Soran5 ayBb.
Soran5 ayYüzsüz hem iftira attin hemde engelelidn ne kadar arsizsin sen ya
Soran5 ayÇok önemli bir konu var bakabilir misin
Cevap sahibi5 ayBenim düşüncelerime değer veriliyor muydu ya. Neymiş o konu
Soran5 ayEngeli kaldir yazayım önem veriyorum tabi cidden önemli bri konu yardım etmen lazim
Yaş sınırı varsa ben olamam sanırım, ama kafam açılsın sohbet edelim dersen bana da iyi gelir. O kişi ben olmak isterim 💐
030 Yorumla
Soran5 ayYa aalinda yaş siniri koymak değilde şey sadece biraz yakın olsun istiyorum ama çok naziksin teşekkür edeim
- 5 ay
Bu abiye şans ver bence baksana çiçeğini de almış gelmiş 😂
Soran5 ayAbi 🥺
Soran5 ayYapma ama
- 5 ay
Abla bence şans ver yaş rakamdan ibarettir ama benim ortaya karışmam kurusa bakmayın
Soran5 ayAblam sen ver o zaman
- 5 ay
Abla benim hiçbir şey tutmaz abimle kafamız uymaz 😂😂 senle uyabilir ondan şey ettim 🥺
Soran5 ayAbiii hayır ya anladım problem değil
Ne alaka senden iki yaş büyüğün zeynep çok mu fark var arada- 5 ay
Valla iki yıl 730 gün yapar nereen bakarsan abla
Soran5 ay2006 hangi ay
Soran5 ayBelki senden daha küçük duruyorum ablası
- 5 ay
Abla bunu mu tartışacağız tamam bir daha demem abla diye alındın galiba
- 5 ay
Olabilir yani boy kilo bilmiyorum sonuçta 😅
Soran5 ayYok milletin işine burnunu sokmana sinir olsum hayır sanane
Seni ne ilgilendiriyor ve senden daha küçük gösterdiğinde eminim
Soran5 ayBoy kilo değil mesele abla diyecegin kadar yaşın belli olmuyor küçükse cebime gir
- 5 ay
Ben yorum yapma hakkına sahip bunu biliyorsun değil mi?
Soran5 aySen benim işime karışma hakkına sahip değilsin biliyorsun değil mi
Soran5 ayAbicim sen bakma bu küçük kıza boş ver sen
- 5 ay
tamam sen haklısın lütfen kapatır mısın konuyu artık? Rica ediyorum
Soran5 ayAy kes be hadsiz ince insanların işine burnunu sokma bu soruyu ne can sıkkınlığıyla attım. bikiyir musun hayır ablaymis
Soran5 ayYok ben yazdım adama Zeynep işine baksın milletin işine burnunu sokmamayi öğrensin
Soran5 ayÖzür dilerim zeynep birden fazla yüklendim sana aslinda kotu niyetli olmadığın belliydi
Gizli Üye(18-24)5 ayÇok doğru yerdesin bak şimdi burada herkes düzgün edepli namuslu insanlar ahahahahahah
016 Yorumla
Soran5 ayDalga geçme 🥺
Cevap sahibi5 ayYok ne dalgası belli olmuyor mu
Soran5 ayOluyor o zaman sen duzgunsen sen yaz
Cevap sahibi5 ayYok ben yazmıyorum
Soran5 ayNedenmis o
Cevap sahibi5 aygit başkasına yaz taliplerin çok nsjsjsjs ben öyle amacım yok
Soran5 ayAy benim ne amacım var sanki
Soran5 ayİnsan gibi arkadaşlık krumak istiyorum
Cevap sahibi5 ayBilemiyorum artık 20 24 yaş insan arayan sensin shshshshsj
Soran5 ayYa çünkü daha büyük yaslardakiler zaten konsuamk istiyor ama ne kadar doğru çünku yaş farkı baya fazla oluyor
Cevap sahibi5 ayÇoğu yalan yaşları amaçları da kızlarla konuşmak 1 2 değil her önlerine gelenle
Soran5 ayİşte o yzuden biraz daha yaditimnolsun diye ugraisyorum ama sen saldirmadigina göre hatta red ettiğine göre onlardan değilsin
Lütfen konsulaimmm
Cevap sahibi5 ayTamamm ama düzgün şeyler konusacaz yoksa engel atarım
Soran5 ayAyyy tamam teşekkür ederim
Cevap sahibi5 ayGizliden çıktım hızlı
Soran5 ayAttim
Gizli Üye(36-45)5 ayYaş skalanı artırırsan olabilir, burcun ne?
110 Yorumla
Soran5 ayYok abi sağol ikizler
Cevap sahibi5 ayİkizler normalde olgun severdi, çok gördüm öyle ikizler kadını.
Soran5 ayBen istemiyorum abi uzamasin
Cevap sahibi5 ayyaş aralığım daha bugün 36--45 e geçti diye yaşlı algısı oluşturdum galiba 🤣
oysa düne kadar 30-35 di ahahaha
Soran5 ayHayır ya Önal alkasi yok hem mesele yaş da değil tam olaraka ama hani daha yaşıma yakın biriyle konuşmak isteidm çünkü hep büyükler denk geliyor
Cevap sahibi5 ayHmm anladım sen de haklısın tabi ama kendimi övmek gibi olmasın genç ruhlu bir adamım çok da yaşımı belli etmem aslında
Soran5 ayAnladım abi ama ben herhangi birini aramaktanda vazgeçtim belkide bazen zorlamamak gerekir
Cevap sahibi5 ayAnladım aynen haklısın. sen ilgiden bahsedince soru ilgimi çekmişti belki ilgini çekerim diye düşünmüştüm.. neyse her şey gönlünce olsun.
Soran5 aySağol abi düşünmen yeter
Cevap sahibi5 ayNe demek
Yok kalmadı taze bitti
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gel vatandaş gel diyorsun yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
5 ayumarım bulursun
10 Yorumla çokmu var argo burada
10 Yorumlaişin zor umarım bulursun
10 Yorumla
5 ayTabiki gayet haklısın
10 Yorumla
5 ayuygundur
14 Yorumla
Soran5 ayKonuşmuştuk sanki
- 5 ay
denemelıyız
Soran5 ayYok
- 5 ay
sen bılırsın
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
5 ayYine mi?
16 Yorumla
Soran5 ayYine abi 😂 napiyim etkileşim almiyiedu sorum
- 5 ay
Ya bırak şimdi 😂
Soran5 ayNeee
- 5 ay
Hiç hiç 😂
Soran5 ayPekiii
- 5 ay
Pikiii 😒
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
5 ayNe konuda sohbet edeceksin
05 Yorumla
Soran5 ayOtel arkadaşlık
- 5 ay
Öyle arkadaşlık yazdın sanırım
Soran5 ayEvet kusura bakma
- 5 ay
Yok önemli değil
Soran5 ayTeşekkür ederim anlayışın için
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sen hala bulamadın mı birisini?
03 Yorumla
Soran5 ayYok abi ya
Soran5 ayYapacak bir şey yok
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
5 aykendine oyuncak arıyon herhalde :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayKiyamam ya gel konuşalım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
5 ayYağıyor burada
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ay34 yaşinda memur var
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Vardır herhalde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. yok knk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. maalesef 33
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
5 ayBen varim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı.
5 ayVarr
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
5 ayZor bulursun bea.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBen diyip sapiklasan cok olacaktır
11 Yorumla
Soran5 ayOldu bile
Erkek olması şart mı
133 Yorumla- 5 ay
125 yaşındasın istemez seni
Soran5 ayYok kızda olur ama bugüne kadar çoğu kızla arkadalaiginizi uzun surduremedik
Soran5 ayEvet abi haklı😂 abi her yerde çıkma karşıma dovcem seni bak 😂
- 5 ay
Olm sen gizlisin tesadüf tesadüf 😂
Soran5 ayAbi olsun ya hep huluyorsun ama baslicam böyle ise 😂
- 5 ay
Tamam sus. Görüş sahibi kızacak.
Soran5 ayKızmaz o benim arkadaşım olmak istiyor belki 😂
- 5 ay
Hee ciddiye alıp dönüp bakmadı bile 😂
Soran5 aySevmedi demek beni 😂
- 5 ay
Anlamış bak.
Soran5 ayNeyi anladin
Soran5 ay
Abi sen bir dur ya- 5 ay
Benim mi? Soranin mı?
Soran5 ayYok
- 5 ay
Benimde değil
Soran5 ayKime diyrosun ya emin misin diye
Soran5 ayTamam git
- 5 ay
Gitme be sen kal bu Soran gitsin
Soran5 ayAbi öyle olsun bende sana özelden yazmayı düşünüyordum bu kadar denk geldik vs diye tamam o kız bendne gzuel olabilir ama bendeguzeldim 🥺 ciddne küstüm sana
Soran5 ayYok silmicem hatta dur @MERV3X etiketledim
Neden dalga geçer gibi kosnuyrosunuz ikinizde- 5 ay
Evet doğru söylüyor boş ver sen tipi 😂 Merve kaçtı bak. Bende sana küsmüştüm ama barıştım 😂
- 5 ay
Ya niye dalga geçelim ala ala ala ya 😂
Soran5 ayÇünkü istediğin kız gitti abi yazık oldu sana
- 5 ay
Kız değildi ki o 😂
- 5 ay
Nasıl kanıtlayacaksın? Mümkün değil ki.
Ulan yaşlanmışız be
02 Yorumla
Soran5 ayYok bee
Soran5 ayHala hencsin sadece daha yakın olsun diye öyle dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
5 ayEvet var buyu
07 Yorumla
Soran5 ayYorumlarına baktım da sanki denenebilir 🥲
- 5 ay
Evet buyur edelim
Soran5 ayTeşekkür ederim geliyorum
- 5 ay
Tabi
Soran5 ayAttım
- 5 ay
Gördüm
- 5 ay
Neyse
5 ayVar ben
06 Yorumla
Soran5 ayDaha önce konuştuk sapiktinbsanki
- 5 ay
Yoo başkasıyla karıştırıyorsun
Soran5 ayYo kafe ismine benziyir ismin ordan biliyirum
- 5 ay
Yoo
Soran5 ayOf ben öyle hatırlıyorum bosber
- 5 ay
Ok
Gizli Üye(18-24)5 ayValla bulursan bşzede haber et bacımmm😅
19 Yorumla
Soran5 ayBuldum kız ama işte i da ionduamk istemiyit bir tane daha vat onuda ben aldım😂
Cevap sahibi5 ayTüh yaaaa ne yapsak acaba 😂😂
Soran5 ayGel senle arkadaş olalım kafa birine benzoyeosub
Cevap sahibi5 ayOlurvne yapcaz sen gizli ben gizli
Soran5 aySen iki dakika açığa gecicen hemen gizlenicen sonra boyle
Cevap sahibi5 ayBen senden biraz tırstım ama 😅 malum bayağı gerilmişsin aşağıda çarpmayasın beni
Soran5 ayO ne demek
Cevap sahibi5 ayKızı bulsan elinden kimse almaz gibi bacımm onu dedim de neyse çok önemli bir şey değil
Soran5 ayYa o kız birden sinir etti ya ama şey özelden istek attım zour dileyecegim burdna bakmıyor
Konuşmak istemiyorsan sorun değil
Gizli Üye(18-24)5 ayBen varım konuşalım
017 Yorumla
Soran5 ay🥲🥲
Cevap sahibi5 ayO emoji ne
Soran5 ayO anlatılmaz bir his ya
Cevap sahibi5 ayNeden
Soran5 ayBir şarkı vardı biliyor musun
Cevap sahibi5 ayNeydi
Cevap sahibi5 ayGüzel şarkı
Soran5 ayAnlamazdınn anlamazdinn kaderede inanmazdın 🥲
Soran5 aySonuna kadar dinler misin bizim için
Cevap sahibi5 aySen kşmsin
Soran5 ayKafanda kaç kişi var şimdi anladım ben zanneidyorum ki sadece ben varım
Cevap sahibi5 aytamam
Soran5 ayNe tamam ve niye gizliye aldın ela gözlüm
Cevap sahibi5 ayKimsin söyle
Soran5 ayTanimadin yani oyle mi
Soran5 ayHadi nerdesin
Gizli Üye(36-45)5 ayYaş sınırın olmasa olurdu Kısmet değilmiş ;)
01 Yorumla
Soran5 ayÖyle abi
Gizli Üye(25-29)5 ayBen geldim yine shhd
08 Yorumla
Soran5 ayAy sen kimsin ya
Cevap sahibi5 aySapik dediğin hshd
Soran5 ayHangi sapık
Cevap sahibi5 ayDiğer sorunda ki hdhd
Soran5 ayŞey mi Furkan mi
Cevap sahibi5 ayEvet
Soran5 aySapık Furkan sen git
Cevap sahibi5 aySen bana gel o zaman ben gideyim de