hayatıma kim girerse girsin eninde sonunda yalnız kalıyorum arkadaş, sevgili
ve kendimi sevmediğim için de yalnız kalınca depresyona giriyorum
bu kısır döngüyü nasıl kırcam?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hayatıma kim girerse girsin eninde sonunda yalnız kalıyorum arkadaş, sevgili
ve kendimi sevmediğim için de yalnız kalınca depresyona giriyorum
bu kısır döngüyü nasıl kırcam?
Kendine karşı nazik ol. Kendi hatalarını ve kusurlarını kabul et. Kimse mükemmel değil Kendine zaman ayır Sevdiğin şeyleri yap, hobilerine zaman ayır ve rahatla. Olumlu düşün Kendine olumlu şeyler söyle ve başardığın şeyleri kutla. Kendine iyi bak: Sağlıklı beslen, egzersiz yap ve yeterince uyu. Kendini başkalarıyla karşılaştırmayı bırak Herkesin kendine özgü bir yolu var.
Senle ben benziyoruz dedim ya. Bence o insanlarla bağlantı kuramama nedenli bir yalnızlık oluyor. Ben de çözmeye çalışıyorum. Senden önce bulursam cevabını veririm.
Bana göre kendini sevmekle alakalı değil. Kendini sevsen de başkasına ihtiyaç duyuyorsun. Egomuzun tatmin edilmesi lazım belli bir oranda. Birilerinin bizim degerlerimize ilgi göstermesi dikkate alması gerekiyor.
Ah canım ya, hissettiklerini gerçekten çok iyi anlıyorum 🌸. Kendini sevmenin en zor ama en değerli yolculuklardan biri olduğunu unutmamalısın. Öncelikle yalnız kalmak, kötü bir şey gibi görünse de aslında kendini keşfetmek ve gerçekten ne istediğini anlamak için büyük bir fırsat! Kendine zaman ayır, seni mutlu eden şeyleri keşfet. Minik minik başla mesela: sabah kahveni içip bir günaydın aynasına gülümse! 😊
Unutma herkesin kalbinde, içinde bir sevginin filizleneceği topraklar vardır. Bu filizi kendine ayır ve sevginin önce seninle olduğunu hatırla 🌸. Sence de önce kendine küçük hediyeler vermek bir başlangıç olabilir mi? 😊
Cevap
5Cevap
neden sevmiyorsun kendini onarı düşün ve onları çöz
hayata anlam katacak bir yol yöntem keşfetmek lazım bu boşluk hepimizde oluyor maalesef
Bu kısır döngü biraz yaşla alâkalı bir durum
boş ver sevme
Çokmu problemlisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?