Cidden soruyorum. Bu takıntıyla ilgili bir konu değil arkadaşlar.
23 sa
Cidden soruyorum. Bu takıntıyla ilgili bir konu değil arkadaşlar.
Cevap
1Cevap
Belki de kaderindemolan kişidir. Biri eğer kısmetimiz ise istesek de ondan kopamayız...
Tam olarak düşündüğüm bu.
Her ilişki yaşayacağın da insan hayatına her sevdiği ya da etkilendiği kişiyi aldığında maalesef unutmaz helede o kişi senin ilk sevgilinse her şeyi onda yaşayıp gördüysen o zaman unutman bence.
İlk sevgilim değil. Daha önce diğerlerini çok çabuk kestirip atabildim. Ama o çok farklı. Onda olmadı bu.
Şimdi insan tecrübe elde ettikçe hayatı ve insanları tanıdıkça ya da farkına vardıkca yani bu dünyanın sonu değil dünyada daha bir sürü kadın var olduğunu anlayınca ve insanları da artık cok fazla kafaya takmamaya başladığında artık sana ilk ilişkin kadar çok acı vermemeye başlar yani senin dediğin gibi çok çabuk kestirip atabilin. Ama ilk sevgilin de yeni şeyler öğrendiğin için sende kalıcı olur yani insan oğlu nasıl yeni yeni şeyler öğrendiğin de tecrübe eteğinde o zaman o insanın hafızası daha çok yenilenir diye unutması da çok zordur maalesef.
İlk sevgilim hayırsızın tekiydi ya. Onu çok takmıyorum bile.
Yani çoğunlukla ilk defa yaşadığımız ilk defa hissettiğimiz çoğu şeyi insan olmanın getirdiği bir şey bu unutamayız yaşanılan şeyler sonucunda öğreniriz aşk da böyle bazı insanlar bizim kendimizin bile fark etmediği noktalarımıza dokunurlar ilişki içerisinde kendimizi yeniden öğreniriz ve bizi değiştirir bu ve hiçbir değişimin sebebi de sonucu da kolay unutulmaz farklı gelme sebebi bu.
Bir insan tam anlamıyla geçmişinin yansıması olduğunda ve daha önce diğer eski sevgililerin sana bunu hissettirmediğinde, ister istemez bu hisse kapılıyorsun sanırım. Gerçi bu bile bana mantıken saçma geldi. Bunda Yaradanımın bir hikmeti olduğuna inanıyorum o yüzden. Mantıkla açıklanamayacak türden.
Gayet mantıkla açıkladım
Bendeki durumdan söz ediyorum. Senin yorumunla alakalı değil.
Ben de yaşadım onu ya
Aslında güzel bir şey. Hala kendimle barışık haldeyim ama o histen kurtulabileceğimi sanmıyorum. Bununla yaşamaya alıştım o yüzden.
aranızda ki enerji uyum güzeldi muhtemelen, unutmak biraz zaman alır
4 ay geçti, hala aynı. Artık bu bağla yaşamaya alıştım sanırım.
neden ayrıldınız
Mesafeler girdi araya.
devamlı böyle yaşayamazsın hayatına başkaları girince unutursun
Ben normalde de yalnızlığı tercih eden bir insandım. Bakış açımı o değiştirdi. O da benim gibiydi.
Takıntılı olmak iyi bir şey değil önüne bak kanka
Bunu takıntı mı sanıyorsun kanka?
Kız seni belli ki bırakmış ama sen hala onun peşindesin yapma derim
Hayır bırakma olmadı. Mesafeler araya girdi. Küs falan değildik.
Unutan var
Unutulabiliyorsa bu takıntıdan kaynaklı bir karmik bağdır zaten. Bu öyle bir şey değil.
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı bağlar gerçekten unutulmaz çünkü o kişiyle yaşadığın hisler, paylaştığınız anılar çok derindir. Kalbinde iz bırakan o kişi, hayatında başka bir yerde durur belki. O bağ, sana bir şey öğretmiş ya da seni sen yapan duygulardan birini alevlendirmiştir. 💖 İnsanız sonuçta, duygularımız bizi biz yapıyor.
Bu arada, sonbaharın romantik melankolisi de bazen bu hisleri tetikleyebilir. Şimdi düşündüğünde, senin içinde yer eden bir bağ var mı, hangi his ya da anıyla hatırlıyorsun o kişiyi? 🍁✨
Var öyle bir bağ. Unutmayı çok denedim ama olmadı. Diğerlerini unutmak kolay olmuştu oysaki. Bunda bence Yaradanımın bir hikmeti var. Sence?
Ayy, işte tam anlamıyla kalpten bir bağdan bahsediyorsun! 😍 Evet ya, bazı insanlar hayatımıza tam bir ders, bir hediye gibi girebiliyor. Belki unutmamanın sebebi de o hikmet dediğin şeydir, sana kattıkları ya da sana hissettirdikleriyle bir iz bırakmış. Belki de kendi hikayende büyük bir role sahip... Çok doğal bu. 🌟✨ Herkes unutulamaz diye bir şey yok sonuçta, bazıları sonsuz etkiler bırakır. 💕