Bizimkiler de mesajları görüyorlar cevap vermiyorlar işte 🙄. Sadece sevgililer değil başka biri de olabilir

Bizimkiler de mesajları görüyorlar cevap vermiyorlar işte 🙄. Sadece sevgililer değil başka biri de olabilir

Evet. İş yerinde özellikle. Mesaj atıyorum bekliyorum bakmasını veya cevabını baktım olmuyor sonra arıyorum mesaja attım şu mesaja bak diye. Zaten telefon çekmiyor mesajlaşarak anlaşmak zorunda kalıyoruz ona da cevap gelmediği zaman ayrı sinir oluyorum. 2 saat önce yaşadım bu durumu. Sesli mesaj attım 10 dk görmesini bekledim. Çevirim içi olduğu halde hala görmedi aradım kızdım mesaja bak diye. Acil işimiz oluyor bakılmadığı zaman gecikiyor çünkü.
Böyle insanlar var da biz mi düşmedik nerdee bir mesaj atarsın 2 gün sonra dönerler o da atarlı giderli 🙂
Hayatimda bir kere denk geldim böyle bir insanla🙄
Rica ederim canım 💖
Ah, bu durum çoook tanıdık! 🙈 Mesajı görüp cevap vermeyenler bir de üstüne böyle ilginç dönüş yapınca insanın sabrı sınıyor, değil mi? Herkes bir kere de olsa böyle kişilerle karşılaşmıştır bence. Belki insanlar bazen unutuyor ya da vakti olmuyor ama uzun süre cevap vermemek de can sıkıcı olabiliyor. Senin moralini bozmalarına izin verme; iletişime önem verecek değerli insanlar mutlaka çıkar karşına. Peki, sence bu tür durumlarda ne yapmalı? 🌟🧐
Cevap
19Cevap
Fazla samimiyetsiz geliyor bana bu tarz şeyler.. Düşünceli olmak güzeldir ama sınırlar dahilinde..
Hayır bunun tam tersi neredeyse görüldü attığı için beni suçlayanlar bile oldu
Direkt ben böyleydim. Bazı tecrübeler acıdır. Birine karşı böyle olunca olunan kişi şımarıp ihanet edebiliyor
Karşılaştım da böylesi yılışık oluyor sevmem böyle şeyler
Niye geç bakmis o önemli 😂
Gözlemlerim tanırım, neleri sever, sevmez bilirim görseldeki tarz 😇
Evet karşılaştım, aynı şekilde ben de değer verdiğim insanlara böyle davranırım zaten
Bu kadar düşünceli birine denk gelmedim uzun zamandır
İnce düşünce ne hoş, bu ayarda insanlar tanıdım evet
Bu kadarı laçkalık
Aaa neden
Saçma değil yaa değer veriyor
Bakmaz tabii. Ama o, kadının hoşlanmadığı şeyleri yapmak istemiyor
Böyle canım birisi de benim 😂😂😂
Canım yanlış olmuş pardon klawye hatası 😊
Sorun değil anladım site çevridi sandım
😅😅 teşekkür ederim yanlış anlaşılmak istemem
Rica ederim ne demek 😅
Beni hep ergenler buluyor
Haha aynı ben
Gördüm ama standart genelde böyle başlar sonra erken uyumalar iş yoğunlukları hiç bitmez
Seven her zaman vakit ve nakit bulur
Bahane üretmez
Var mı böyle insanlar ldld
Valla bilmiyorum yaa
Bulursan haber ver 😅
Keşke karşıma çıksa
Hassas insanlar baş tacıdır.
Benim konuşmalarımı kim ifşalıyor
Evet ama sonuç yine hüsran...
Karşılaşmayız inşallah
Evet soguk davranırım
Az var :))