ՏҽӀɑʍՏ
Erkeklere 'bebeğim, baby, başımın tacı' vs denir mi¿

Dilime dolandı da. 🤷🏼♀️
ՏҽӀɑʍՏ
Erkeklere 'bebeğim, baby, başımın tacı' vs denir mi¿

Dilime dolandı da. 🤷🏼♀️
Fotoğraftaki gibi kız arkadaşım olsun da desin abi ya kız ya ya desin ya çok isterdim biliyor musun? Hani ben bir şey düşünüyorum biliyor musun Acaba böyle pantolon gibi bir kız arkadaşım olsa ben dokunsam Hani özellikle böyle kalçalarını çekip Kendime pantolon üzerinde gideceksin Böyle gezdirmeyi hep merak etmişimdir biliyor musun Yani 17 yaşından beri o kadar çok isterim ki ya Allah'ım hani böyle dudakları öpmeyi köşede sarılmayı ya Allah'ım ya Allah'ım ne güzel bir duygu.
Ya hiç unutmayacağım bir şey var Bir hafta önce Büşra diye bir kız var O sarıldı bana hani ve işte Görüşürüz Kendine iyi bak falan diye Ya kızım belini tuttum böyle çektim kendimi Ama zaten o beni ona şu duyguyu hissettirmişimdir büyük ihtimal ya Ben seni istiyorum Hani o iletilmiştir ama ya ben hani o duyguyu o kadar çok hoşuma gitti ki düşünsene bir kadına dokunuyorsun ya hani o kadın yani hani Evli bir kadın da ya o böyle sarılmak ne güzel bir şey ya rabbi ya hani ben hep istediğim şey şu pantolonla ve giymiş böyle kız arkadaşın olsun ya bir kere dokunayım tamam mı Ne var orada hep o böyle baktığıma ulaşamadım kız var ya ne var ya o da bir bakayım ya bakayım Bakayım Hani dokunayım g********** dokunayım ya öpüyorum o memelerini ne var acaba ya Yani merak etmişim Elbette hayır becermek istiyorum ayrı bir şey ama bir de merak vardır biliyor musun yıllarca uğraşılmış 1 2 olarak
@Jade111 yemin ederim Hastayım ben biliyorum yani yanık bir erkeğim ben biliyorum Benim doktor tedavi mesleği de akşama kadar ederdi zaten doktorların içindeyim ben rahat ol sen benimle beraber gezsen karşına doktor var biliyor musun Bütün Doktorlar biliyor benim ne kadar yanık erkek oldu ama bir kadın anlamadı hepsi o işte
Denir bence erkeğe de sevgiliye samimi ve sevecen bir şekilde bebeğim denebilir bana da önceden böyle denirdi ve ilişkiye sıcaklık yakınlık katıyordu tabii herkes bu tür lakapları sevmez ama genel olarak uygun
Ben arkadaşlarımla konuşurken bazen bu tür kelimeler kullanıyorum ama tabi aşırı samimi olduğum arkadaşlarıma
Yavrum, bebeğim, tatlım felan diyorum hişt baksana yavru felan diyorum 🤣🤣
Arkadaşa da söylenmez hani
Söylüyorum ben ya ne olacak arkadaşım ama yani ne olacak ooo neler neler söylüyoruz biz erkekler aramızda ama size söylemiyoruz 🤣
Bebeğim denebilir özellikle flört aşamasındadaysa sıkıntı yok. Bu arada o nasıl bir profil resmidir be zalimin kızı 🙄 al yemeğin üstüne tatlı niyetine ye 🌝 😀
Abi sen yürümemiş koşmuşsun sjsjdjf
@Ayçanınvloğu Alakası yok sadece iltifat 👍
Yürüme zaten ben hoşlanıyorum ondan
@Ayçanınvloğu Hadi diyelim ben yürüdüm bu gayet normal bir şey karşı cinsim sonuçta peki, sana ne oluyor ayça hayırdır lez misin 🤭🙄😅
Bisexim etmem onu sana yar sksjsj
@Ayçanınvloğu Tövbes 🤭🙄 rakibim bir kadın mı şimdi benim 🙄 daha neler göreceğim bu sitede.. 😑🤦😂
Ahahaj :D 🫶🫶
Bence tabii ki denir! Sevgi sözcüklerinin cinsiyeti mi olurmuş? "Bebeğim" de, "gülüm" de, hatta kalbinden ne geçiyorsa rahat rahat söyle. 😊 Sevgini göstermenin en tatlı yolu, ona hitap ettiğin o güzel kelimeler bence. Ama tabii, karşıdaki kişi de bu ifadeyi seviyor ya da yadırgamıyorsa, her şey yolunda demektir! ❤️
"Sevgi sözcüklerini kullanmaktan çekinmeyenlere hayat her zaman daha güzel güler." 🌹
Cevap
89Cevap
Bilmiyorum ki denir galiba veya en azından sevdiğine der insan.
Yawrum bile derimkine 😘
Denirkine 😋
Öhö öhöm 😅
Hiç demedim kızardı deseydim🙄
Neden kızsın sjdj
Valla ağırbaşlılık bana sökmez misal :D yumururum sjdjdks
Duymak isteyeceğim bir kelam değil..
Niye
İlişkide kadın bebek gibi sevilebilir, erkek değil..
Erkek de öyle sevilebilir 🤦🏼♀️
Avcı ve toplayıcı zamanlarına dönmemiz lazım.. 😅
Öyle yok öyle, bir kadın erkeğine bebeğim diyebilir
Kesinlikle dönülmesi gerekiyor, buna kanaat getireceğim birazdan..
İnşallah sevgilin sana hep bebeğim der ahaha
Kelam olarak edilebilir ama öyle sevmesi hoş olmaz.. En son ağzınızdan ne zaman güzel bir kelam çıktı diye sorasım geliyor.. 😂
Bakın beyefendi :D bebeğim derken aynı anda eyleme dökülen şeyler olur, yanak yumurmak gibi, bu gayet içten gelen bir sevgi göstergesidir. Odun muyum ben?
Şimdi durduk yere sizi binlerce yıl geriye götürmek istemiyorum.. Lakin lakin erkek bebek gibi sevilmez, yoksa kelam edilebilir.. Hem fikiriz, teşekkürler.. 😂
Değiliiizzz..! 😒
Sorun sizde değil bende demek çok isterdim ama net sizde.. 😂
Hayır sizde. Nolurmuş bebeği gibi sevse? Delikanlılığı mı bozuyor?
Tövbe deyiniz hemen.. Bu tamamen içgüdüsel bir yaklaşım, kadın her zaman karşısında güçlü bir erkek figürü görmek ister, aksini söyleyen kendisini kandırır..
Her zaman değil o, gayet farkındasınız. Bana hak vermekten korkuyorsunuz, anlıyorum :D ama haklıyım. Bebeği gibi severken güçsüz mü görünüyor sanıyorsunuz mesela?
Bebeği gibi sevmek aslında altı çok dolu bir cümle ve böyle sevilmek fazlasıyla kıymetli.. Burada değindiğim nokta yaklaşım tarzı eğer sevgisini o şekilde fiziksel olarak kategorize etmiyor ise erkekte sevilebilir.. Kıyısından köşesinden size hak verdim, alın..
😏 zorla hak vermiş gibisiniz
Kendi yorumumu okudum, ayağa kalktım ve alkışladım..
Havada narsisizm kokusu var djdj
Size çok hak veresim var ama egom izin vermiyor.. 😂
Siz ve egonuz..
Süper ikiliyiz yaz diyor.. 😅 Velhasıl kelam keyifli sohbetiniz için teşekkürlerimi sunuyorum, kabul ediniz..
Teşekkürler bizden, geceniz güzel olsun
Geceniz güzel olsun, iyi kalınız..
Evet sevdiğim kadın bana bebeğim diyebilir ama sürekli demesin arada olur. veya benden büyük birisi de diyebilir.
Ben her şey derim espri olsun diye ciddi ciddi bebeğim diyemem herhalde. Cicegimde derim bebeğim de derim neden çok nazik hassas oyuzden erkek gibi sert kaba olsaydi farklı hitap ederdim😅
Ben ciddi ciddi bebeğim diyorum djjf
Erkeklere bebeğim demeyi yakıştıramıyorum kafamda hep dev gibi adam var ona böyle seslenmek komik geliyor nedense
Nasıl seslenirsin
Sevgilim yok şu an sjhf
Yahu olunca jddj
Yiğidim aslanım erim 😅
😏😏
Kizz tabiki de demem öyle sjjf canımsu askimsu derim olursa dxdfdf
😅 ya sabır çeken enişte kddk
Şımartma yaaaa erkoları :D
https://www.youtube.com/embed/-NUZNU1ktTk😅 tamamm
Bebişim diyorum ben ya ama benim kocam biraz garip o konularda, bebeğimsu falan hoşuna gidiyor akdkskd
Ahahah çok tatlı işte 😅
Yazık işte zavallıma öküz eş denk geldi skfkskd
😅 bence o halinden memnundur
Mecbur akdkakd
Derimmmmm jdjdjdhdjdhd aslan parçası kdjsjs daha şaşalı jsjsj
Hepsinin yeri ve zamanı var kurban olaram kdkd
Hsjddj tabii jdjd
Kadınlar Bebek gibi sevilir, erkekler de adam gibi sevilir 😃
Bebeğim deyince bebek gibi sevilmiş mi oluyorlar
Yani lafla icraat farklı oluyor tabi ama bebeğim kelimesine maço erkekler pek hazmedemeyebiliyor.
Hazmedemeyen problemlidir
Evet onlarda ilginç bir gurur gibi bir şey oluyor. Mesela kimse evet bebeğimli falan bana konuşamaz ancak sevdiğim kadın olursa o konuşabilir tabi bunda sorun etmem toplum içinde de diyebilir öyle de sevebilir nasıl sevmek istiyorsa müsade ederim. Kişilik karakter meselesi.
Yahu zaten sevdiğimizden bahsediyoruz :D öyle her gelen geçene bebeğim mi denir tövbe ya
Diyenler var 😃 Mesele öyle işte abla ✨
Baby daha çok kadın için kullanılıyor sanki. İsteyen istediği gibi der :)
Yok erkeğe de kullanılır 🤪
Kaktüsüm denir djfj
Sevgililer arasında ters anlaşılma olabilemez
Denir neden olmasın. Hemşerim diyen bile var.
🙏😅
Denir bebek gibi de sevilir itinayla kundaklanır kcjdhdl
Helals işte bu 😅
bunlar çok geç olgunlastığı için bebekler zaten kdndk
Hiç olgunlaşamayanlar da var djdj
Doğru jdjsn
Bebeğimmm denir ya
Ne dicez bu erkolara
Denir denir
Sorunun kategorisine bakınca , anneler erkek çocuklarına da bebeğim der :D:D
Bidaa bak
Partnerim rahat edecekse desin. Argo kullanmadığı sürece istediği gibi seslenebilir bence problem yok :D Önemli olan onun kendisini nasıl mutlu hissettiği...
Tabii de de çıkart tepene sonra olacakları otur izle, Erkekler şeye benzer okşadıkça büyğr büyür büyür ha tepesine bir tokat yiyince jöleye döner.
Denir tabii, ben ninni eşliğinde dizimde de sallarım 💤
Bence her zaman denmesi doğru bir yaklaşım olmaz arada bir olabilir ama durmadan bebeğim bebeğim bebeğim tavırlarda böyle vıcık vıcık tavırları da sevmem
Ben gönlümün efendisi derim. Ömrümün kalanı derim aşkım hayatım erkeğim derim 😈 netice de benim olan benimdir sjsj
Denir niye denmesin
Yok neymiş denmezmiş
Derim kii
Ben de derim djfj
Diyen vardı gücüme de gitmezdi ne güzel işte bebeği gibi seviyor canindan bir parça yerine koyuyor yerim ben onu
Evet, denir, bazı erkekler sever, bazıları ise daha çok “aşkım, canım, hayatım” gibi hitapları tercih eder.
Bu tür sıfatlar çok ta önemli değildir benim için. Önemli olan kimden geldiği veya kime söylediğim, hangi anlamda söylendiğidir
Asla ama beybitom denilebilir
Diyebilir. Sevginin değişik ifade biçimleri var.
Mühim olan anlaşmak, her zamanki gibi. Gönüller temas etmeli.
Eşler arasında söylenebilir ancak arkadaş sevgili şeklinde olan birlikteliklerde saygıyı güveni zedeler.
Denebilir, sonuçta bebekler de erkekler de kendi başına iş göremiyor.. 😅 ehehe şaka bir yana neden olmasın
Neler neler denir minik ayım mı pandam mı öküz mü bence çok şirin bence yakışıyor 😂
@Ruhsuz_bir_hanım 😀😊
Bende nerede durucağınızı merak etmiştim merhaba
Nasıl yani
Bütün yorumlarıma beğeni atıyordunuz ona değindim
Anladım hiç oylesine beğeniyorum desem
Bende öyle düşünmüştüm zaten 😊
Beğenmek mi kötüdür beğenmemek mi sizde 🙂
Beğeni daima güzeldir...
Ben yoldaş memnun oldum
Bende memnun oldum isminiz güzelmiş umarım hayatınız boyunca size eşlik eden iyi yoldaşlarla karşılaşırsınız..
Teşekkür ediyorum sağolun sizlerinde düşünceleriniz gibileriyle karşılaşırsınız..
Teşekkür ederim 😊 sizi uyutmuyan nedir
Daha demin uyandım bende ruhsuz bir erkek olmamak için 😌:))
Bende ruhsuz biri olarak uyku tutmadı gene çarşıya gidicem 😊
Ne çarşısı
Hmm merkeze gidince buradaki insanlar çarşı diyor
Bir zamanlar benimde oturduğum yer Tekirdağ oranlarıydı bende hep çarşı derdim nerde yaşıyorsun..
Ben doğma büyüme İstanbul ama ailemle Batman'a taşındık şu an buradayız
İyi güzel alışmak zaman alacaktır sanırım 😊
ailemin güvenliği için gelmeye ikna oldum sevmiyorum sevicegimi sanmıyorum aslen Batmanlı değiliz bu arada ama şu var İstanbul'da bir gece ailemi kaybetmekten de bu şehirde ömür boyu mutsuz yaşamak pekte incitmiyor beni
Ozaman sorun yok pek senin için anladığım kadarıyla
Sorun yok şükür zaten bir gün evlenip gidicem ailem burada yaşamak istiyorsa saygı duymak zorundayım elbette
Anlıyorum seni bende o saygıdan bulundum hayırlısı olsun hayat güzel ve devam ediyor umarım mutlu olursun 😊
Sizde mutlu olun daima 😊beni yanlış anlamayın ama iyi birisiniz ben öyle hissediyorum
Yani samimi şeyler söylenmesi daha güzel bence başkan falan da sarıyor uzun ilişkide
Bebeğim, yavrum gibi hitapları hiç sevmem o yüzden bana söylendiğinde hoşuma gitmez.
Ben sevince aşık olunca istediğimi söylerim ve bebeğim de dahildir o benim paşam olur 😅
Elalem içinde denmesin de 🤦🏻 yalnızken diyebilir. Bebeğin senin ağzını öpsün derim bende
Neden denmesin benim hatun gün içinde onlarca kez bebeğim diye sesleniyor
Kadının bebeğim diye hitap etmesi kadın şefkatini en mükemmel şekilde yansıtabilen hitap şeklidir
Eşim bebeğim dese, onun dilini ısırırım.
Eski kafalıyım, her konuda...
Demeseniz daha hoş olur. Benim görüşüm, Adımın söylenmesi daha hoş olur mesela.
Seviyorsa istediğini diyebilir 😅😅 Erkeklerde ilgi ister
Neden densin ya da neden denmesin bu erkek diye geniş bir durumda konuşulacak bir konu degıl
Ibo bile demiş sen dimişsun çok mi ula takıl kafana göre 😂
Erkekler bebek gibi de sevilebilir, sıkıntı yok.
DENMEZ!! anası mısın niye bebeğim diyosun ki aşkım de bitanem de
Her şeyi olarak diyorum
Ben bana denilmesini sevmem eski sevgilerimi bu konuda uyarmışlığım dahil olmuştur çünkü bu hitap bana kadınsı geliyor, kadınlara özel bir hitap bence
Evet denir derim 🙄
Denir tabii
Ben diyorum hoşuna gidiyor. 😂
Hoş çünküüü
Ben demem...
Ne dersin dkdk
Aşkoo derim sjsjsj
Yapma allasen sjdjs
Nesini beğenmedin aşkoo'nun. Sjsjjs
Çok şey işte 😅
Yiğidim aslanım diyim bari kocaman insana bebeğim diyerek seslenmek benlik değil. Sjsjsj
Erkeğe oğlum diyen var
İtici fjf
Bana söylenenlere göre, bu kelimeleri Türkiye'de kullanmak normal, ancak Amerika'da pek yaygın değil.
Bu kişiden kişiye değişir bazıları bunda bir sorun bulmaz ama bazıları ben gay miyim gibi bir tepki verebılıt.
Bebeğim hoş ama baby mi, taç mı =/
Tabii 😅
Denir bence gayet hoş 😅
Bence de
Yavrum da diyelim tam olsun ahsjsb
Denir ki djfj
Ben bebişim derim de yavrumu hiç denemedim ahahsjsk dediğimde tepkisini yazacağım 😂😂
Bebişim daha ağır sjfj
Öyle mi ahshajsjs söylemeye devam edelim o zaman dermişim😂
Denirde sen demee
Niye
Sana yakışmaz 😇
Neden
Bebeğim değil o benim, demem, beklemesin. 😌
Neyin o senin
Bilmiyom örtmenim sıfır verebilir misin bu soru için teşekürler
Djdj :D öğren de gel
Örmetmenim komple sıfır ver sen bana komple 🤣
Sana sıfır veren eller kırılır
Erkekle kadının arasındaki bağlantıya göre değişir
Ahaha olsun ben anladım seni
Denir çünkü koynuna aldığında bence bebeğee dönüşüyorlar ve günlük hayatta da bebek gibi ilgilenelim istiyorlar.
Erkekleri çok da simartmamak gerek
Hayatımızdaki erkeğin totosunu kaldırırız mesela djfj
O toto fazla kalktı mı ayağına sıkarsın ya 😂 bebeğim yerine ödül maması hak ettin de daha çok gururları okşanır
Sadece baş başayken bebeğim denebilir en fazla.
Niyeymiş ben çağırırken de bebeğiiiim az bakar mısın derimm
He bak o şekil söyleyince güzel olabilir, tınısı kulağa hoş geldi shdkdjk
Artık herkes herkese her şey diyor
Ne diyorlar 😅
Ama neymiş örnek isteriz
Harbiden o ne ya ahaha
Sana diyen oldu mu sjs
Halbuki ne ponçikk duruyon Hahshah
🤦🏼♀️😅
Ne demişimkine 🙄
Soruma soruyla gelmeyiniz dkdk
Hayır kötü hissettirir erkeğim demen daha mantıklı