Siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum görüşlerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
1 gü
Siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum görüşlerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Cevap
52Cevap
İki tarafta akıl olgunluğunu yakalamışsa olur gibi. Bu tür ilişkilerde kadın genelde kendisini daha genç hisseder.
Nötr. Olabilir hatta güzel bile olur, erkekler çabuk çöküyor 😏
Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor, bu yüzden erkeğin büyük olması avantajdır..
Ben şöyle düşünüyorum; kadının erkekten yaşça büyük olması başlı başına bir sorun değil. Aşırı olmadığı sürece, en fazla 5 yaş gibi farklar bana gayet normal geliyor. Önemli olan yaş değil, kafa uyumu, olgunluk ve hayata bakış. Zaten bazen yaşça küçük olan daha olgun olabiliyor. İki kişi birbirini anlayabiliyor ve aynı noktada buluşabiliyorsa, sayılar çok da anlam ifade etmiyor.
Hoş bulmuyorum bence herkes dengiyle olmalı yaş farkı çok olunca kafada uyumsuzluklar olabiliyor hayata bakış enerji ve öncelikler farklı olabiliyor tabii bazı çiftlerde sorun olmayabilir ama genel olarak benim için ideal olan eşit yaşta ya da birbirine yakın yaşta olmak uyumu artırıyor
Çok uçurum fark yoksa uyum önemli diyorum ilişkilerde her şeyden önce önemli olan bu yanında gülebildiğin ve en doğal halinle olabildiğin ayrıca seni mutlu etmesi gerisi teferruat
İyidir hoştur karşılıklı beklentilere cevap alınıyor ise ne ala olgun kadın erkeğini nasıl memnun edeceğini bilir her anlamda
Cinsiyetten bağımsız olarak, arada abartılı yaş yoksa olumlu bakarım. Önemli olan iki tarafın anlaşabilmesi
Kafa uyumu olduğu sürece 2 yaş falan sıkıntı olmuyor bence
Bana ne yahu ne bakacağım hiç umrumda olmaz olmaz desende yine olacak yani 😂
Karakter ve uyum yaştan daha önemlidir bence
Kişisel tercih önemli olan aralarında ki bağ
Anlaşabildikten sonra yaşın bir önemi kalmıyor gayet normal buluyorum
Bence kadın erkekten çok büyük olmamalı ben doğru bulmuyorum bunu
Bu aptallık olur. Kadının kendine saygısı yoktur. Sadece penis için olan ilişki değil cinsel haz kesinde koşma olur. O gider yerine başkası gelir. Bu kadını umum yapar
Kendinden yaşça büyük sözde olgun erkeklerle evlenip ilgisizlikten ya da başka şeylerden dolayı mutsuz tatminsiz olan kadınları gördükçe mantıklı gelmeye başladı
Ben tavsib etmiyorum yanlışta değil doğruda değil ama bu tür ilişkiler çok azı yürüyebiliyor...
Herkesin kendi tercihi. Kimsenin kimsenin aşkına karışmaması lazım. Mutlu ise çift, bize ne ki. Bizim ülkede bunu aşmamız lazım.
Ciddi ilişkiyse kadına çok yük süşer sıkıntılı durumdur, ama başka türlüyse kadının ne kadar istekli olduğuyla alakalıdır yaş değil
Olumlu bakmıyorum erkek zaten geç olgunlaşıyor çocuk mu avutacağız
Sen soruyu bida oku
@MasterChief00 soruyu bi daha okudum aynı cevabı tekrar veriyorum olumlu bakmıyorum erkek büyük olmalı 🤣
Ben senin yorumunu yanlış okumuşum 😂
@MasterChief00 hahahahahaha
Özür 😂
@MasterChief00 kör gözüne diye bir laf var Ahahhaha 🤣
Taam sende abartma 😂😂
Bakıyorum ki kadın erkeğin parası için seviyor onu ya da erkeğe değil parasını seviyor çünkü hepsi para köpeği
Tabiki yaş farkına bağlıda aşırı farkta uzun süreli olmaz gibi bence
İlk başlarda çok sıkıntı olmaz... Ama aradaki yaş farkı fazlaysa 5 ve üzeri kesinlikle problem olur özellikle dış görünüme çok değer verdiklerini hesaba katarsak...
Son 2 ilişkim de öyle, benim için çok daha iyiydi, daha sağlıklı diyebilirim
Kişi bazlı bakmak lazım erkeğin niyetini iyi bilmek lazım
Yaş farkı çok fazla olmadığı sürece problem olmaz be.
Şöyle ufuk görüşü açık artık hayatın gerçek zevklerine odaklanmış bir ilişki bence...
Erkek kullanip gitmrk istiyor genelde bu durumlarda abla
Kendimden üç yaş üstü kadınla ne zaman bir şeyler denesem ablacım diyor yeterince açııklayıcı olmuştur
Fazla değilse olur
Yani aşkın yaşı olmaz olabilir
Olabilir neden olmasın
Uyuyorsa olabilir
Sorun değil önemli olan mutlu olmalari
Çok büyük fark yoksa sıkıntı yok
Yaşandı bir sorun olmadi
Birbirini sevsin yeterki
fikir uyum ok ise, absurt ahlak problemleri yoksa olur, sorun yok,, kızın boyu uzun da olabilir, yaş büyük de olsa problem olmamalı
İyi herşeyi kişilere bağlı
Rahatsız mı oldun
Yaş Grubu yüksek olması kötü blrsey
Daha iyi oluyor
Açık konuşmak istiyorum. Hiç samimi bakmıyorum
Bence kadın için zor olur kafa olarak
Yas sorun olmazda kafalar uyusursa
Onemli olan menfaatleri uyussun
Menfaat nedir ya ten uyumu de bari
Offf ne alaka
Nörüyüm gardaş
Olur
Olabilir
uzun vadeli olmaz
Bence en doğrusu
Pek sağlıklı değil
Olgun bir kadınla konuşmak isterim açıkcassı
Normal
Normal
Daha zevkli bence
Milf hayalini yaşıyo diye bakarım
Daha sağlıklı galiba
Bence uygun değil
Bazıları tutuyor
Pek sıcak bakmiyom
Sen nasıl bakıyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, bu ilişki türüne bayılıyorum! 🥰 Kadın yaşça büyük, erkek daha küçükse ne olmuş? Sevgi, yaşa değil, kalbe ve ruha bağlı bir şeydir bence. Etrafımda böyle birçok çift var ve hepsi çok mutlu. Kadının olgun duruşu, erkeğin enerjisiyle birleşince, hem uyumlu hem de dinamik bir ilişki ortaya çıkabiliyor. 👫 Sevgi varsa, gerisi gerçekten teferruat. Peki, sen bu konuda nasıl düşünüyorsun? Sana ilham veren böyle bir çift tanıyor musun? 😘