6 ayzavallı evde kaldın haberin olsun :) evlilerin peşin de dolanıp rezil edin kendinizi böyle takılır atar en fazla senin gibi çar çöp kim napsın
12 Yorumla- 6 ay
keşke kendini mi de beğenebilsem :)
- 6 ay
az çok demiyelim camimize yardım like 🙃
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tamamen YANLIŞ YOLDASIN. Evli biri seninle ancak seks ucin birlikte olur ki onu da yapiyosunuz anladığım kadarıyla.
Bu isin sonunda Yaşandı bitti olmasi muhtemeldir.
Allahım hiç sağlam kız kalmadı. Diyeceksin ki Erkek de yok. Evet... veren olmasa alan da olmaz.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yapmayın bırakın şu işleri hem ikinci kadın olmayı kabul edip kendinizi alcaltiyorsuniz hem de belki bir ailenin belki de yıkılmasının vebali altında kalıyorsunuz yazık o işte duygusallığı unut günün sonunda tilki kürkçü dükkanına dönecektir bu açık ve net
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Abla yanlışın neresinden dönersen kârdır sen sen ol kendini kullandırma duygu olsa ne olur olmasa ne olur iki taraftada evlilik var sonu olmaz ihtiyaçtan başka
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durum içinde olmak gerçekten karmaşık hissettirebilir. Düşüncelerinle ve hislerinle boğuştuğunu anlayabiliyorum. Ama açık konuşalım, böyle bir ilişkinin sıkıntıları ve riskleri çok fazla. Kendi mutluluğunu ve geleceğini önceliğin yapmalısın 💔.
Birinin sana gerçekten duygusal bağları olmasını anlamak için açık bir iletişim şart. Ama unutma ki bu durumda diğer kişinin evli olması işleri daha da zorlaştırıyor. Duyguları açık konuşmak bir yana, bu tür bir birliktelik herkes için zarar verici olabilir. Sana kesinlikle kendi değerini hatırlamanı, kendinle yüzleşmeni ve bu tür ilişkilerden uzak durabileceğin bir yol bulmanı öneririm.
Sence duygularını anlamlandırabilmek için bir adım atmayı düşünür müsün? Ya da bu konuda bir destek almayı? 🌸00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Duygusu olmaz olursada geçici olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 6 ayMidesiz misin evliyne işin var? kullanır atar seni
10 Yorumla Yani ne diyeyim size her şey müstehak. Senin kocanla da onun karısını tanıştır bari de onlarda eğlensinler bu sirkte. Utanmıyor musunuz hiç. Boşanın sonra ne halt yerseniz yiyin yani başkasının şeyini yemek için evdekine ihanet etmek doğru mu? Ayıp ayıp
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evli biriyle birlikteysen duygusal bir şeyler olsa da, o ilişki sıkıntılı yani. Seni yadırgamıyorum, benim de başıma geldi. Bende evli bir kadınla aylarca ilişki yaşadım ama işte sonu yok yani, kaptırmamak lazım kendini onun için...
02 Yorumla
Soran6 ayFarkındayım ama 3 aydır beraberiz büyük konuştum başıma geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 aySana karşı tek beklentisi fiziksel.. Bir çok zaman bu ilişkiler erkeğin e vliligiini surdurmesine yardımcı olur.. Beklentiye girme gerçek bu :))
17 Yorumla
Soran6 ayİlgim var dedi müsait olunca arar sorar yazar her şey cinsellik mi
- 6 ay
İlgisi varsq. Niye başkasıyla evli.. Müsait olunca yani boş vaktinde.. Cinsellik yaşama sinir koy bakalım ilgisi ne olacak hep beraber gorellim:)
Soran6 ayGeçen kadın hastalığım vardı buluşalım dedi bende böyle oldum dedim , rahat durmam ben o zaman gelmim dedi
- 6 ay
Ee demekki ilgisi neye belli :))
Soran6 aySenin yanında kendimi frenleyemiyorum demişti
Soran6 ayBende cinsellik istiyorum onu görünce arzuluyorum ama kullanılmakta istemiyorum
- 6 ay
İstemesen evli biriyle olmazsın.. Erkek olan boşanır ne. Haalt yiyeecekse yer.. Bende evliydim her türlü şey yapma sqnsilds vardı isimden dolayı lakin boşanana kadar bekledim kısaca kezendini kandırma tabi ki kullanılıyorsun ve. Tabi ki sende. Onu kullanıyorsun bu iş ten kkssilik bir gösteri değil :))
Yaptığın doğru değil sana değer verse eşinden boşanırdı kendini kullandırtmış oldun eşi bunu cinsel anlamda tatmin etmiyor ve seni seçmiş sen de şu an metres rolündesin onun gözünde
04 Yorumla
Soran6 ayEşinden boşansın demedim ben bilerek isteyerek kabul ettim ona karşı ilgim duygum çok fazlaydı yanlış biliyorum uzak kalmak istedim olmadı , eşini hep sevdiğini söyledi ve neden benimle oldu
Soran6 ayÇocuklar var düzenli hayat alışkanlık, bunlar var dedi o yüzden sanmıyorum boşanmaz. zaten boşasında istemem çocukları babasız kalsın istemem. ne düşüncemi bilemez oldum artık
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 aySana karşı olan ilgisinden seninle daha çok vakit geçirmek istemesinden sana düşkünlüğünden anlayabilirsin
06 Yorumla
Soran6 ayFırsatı olursa arar sorar mesaj atar ama 3 aydır beraberiz ilk ay daha düşkündü sonradan eşi biraz şüphelenince biraz geri çekildi
- 6 ay
Eşi şüphelenince geri çekilmesi normaldir dikkat çekmemek için
Soran6 ayAma bilmiyorum bende hep şu kafadayım yazmak isteyen yazar aramak isteyen arar bi şekilde diyorum
- 6 ay
Yani bu çok hassas önemli bir konu adam kendini şikayet etmek istemez
- 6 ay
Kendini deşifre etmek istemez
Soran6 ayFırsat olunca yazar arar sorar beni ama
6 ayEvli ilişkiler en sıkıntı olanlarıdır onu aldatan senide aldatır duygusu olsa da kişiliği olmaz ilişki uzun sürmez çok sarsıntılı gecer
05 Yorumla
Soran6 ayNapcam bilmiyorum ilgim var dedi ama bu ilgi sadece cinsellik mi bilmiyorum
- 6 ay
Kişisel tercihlere karisamayiz kimse sınanmadığı günahın masumu değildir benimde başıma geldi ne halt olduğunu biliyorum az çok şahsi fikrim uzak durman yonunde ama dediğim gibi hayat senin tercih senin çok duygusal a baglama
Soran6 ayAnladım ilgim var dedi ama bu ilgi ilişki mi sadece
- 6 ay
Seni tanımam onu tanımam aranizda geçeni bilmem belki hoslanti belki cinseldir bilemiyorum az çok anlarsin
Soran6 ayAnlamıyorum işte çözemiyorum onu
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Duygusu olan bir insan evli olduğu halde baikasıyla olmaz. Bu durum cinsellikten ibarettir.
16 Yorumla
Soran6 ayİlgim var demişti ilgi duymadığı biriyle telefonda konuşur mu arar sorar mı her şey cinsellik mi
Soran6 ayGün içinde yaptıklarını anlatır bilmiyorum çözemiyorum kendimi aptal gibi de hissetmek istemiyorum ama ilk buluştuğumuzda hiç o niyetle yaklaşmadı yakın oturunca ben öptüm adamı
Soran6 ayEvet öyle ise ben bitiririm herşeyi önüme bakarım
Nedir bu evli sevdanız kardeşim vaz geçin duygusu olsa ne olacak evli adam mutlumu olacaksınız cinsel olarak kullanır bırakır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
6 ayOlsa da geçici olacaktır kimse geçici hevesler için var olan düzenini bozmaz
11 Yorumla
Soran6 ayDüzenini bozsun istemiyorum zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayKarısını aldatan sana neler yapmaz akıllı olun bence
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı.
6 aySana karşı duygusu olsa da eşini sende arayan bir duygudur şaşmaz bir çok örneği var o yüzden boşanmıyorlar ya genelde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 6 ayHiçbir duygusu yok. Aldatan erkeğin hiçbir duygusu olmaz çünkü bu kişilerin kendilerine eşlerine karşı saygısı yok. Üç kurunun peşinde olan biri bu...
00 Yorumla Ya onca bekar varken neden evli ya anlamıyorum gerçekten o güzel kardeşim evli erkeklerde sözüm evlenmişsin neden ihanet ediyorsun be şe... iz
00 Yorumla
6 ayAdam sana aşık olsa bile neye fayda sonuçta evli mi evli yani ne olursa olsun seni bırakacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Bunu anlamak çok zor. Senin onu çözmen lazım
03 Yorumla
Soran6 ayÇözsem yazmazdım
Soran6 ayBana da söyler misin neye bakacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayVardır tabi benimde 2 dostum var ister istemez duygu oluyor
05 Yorumla
Soran6 ayNasıl anlarım duygusunu peki
- 6 ay
Arzu seks üzerine kurulmuş aşk sana verdiği değerden
Soran6 ayDeğer vermese arayıp mesaj atıp sormazdı gelmese den görüşmesek de yazar fırsatı olunca
- 6 ay
Demek hoslanıyor senden
Soran6 ayBilmiyorum emin değilim bu durumdan
Gizli Üye(25-29)6 ayCinsellik kaçıncı günden oldu. Bak evlilerin nerefeyse hepsi cinsellik için başka kadınlara yanaşır. Zaten eşi var sevecek ama seks için farklılık ararlar başka kızlara ya aşırlar
08 Yorumla
Soran6 ay2 hafta sonra cinsellik yaşadık önceden tanışıyorduk ama aramızda bişey yoktu
Cevap sahibi6 ayİki hafta sence de çok erken değil mi
Cevap sahibi6 ayİlk sen mi belli ettin o mu
Soran6 ayEvet çok erken di ama dışarda buluştuk iş yerinde konuşuyorduk hep , 2 kere falan cinsellik yaşamadık öpüştük sadece, 3. Buluşmamız da cinsellik yaşadık
Cevap sahibi6 ayTamam da daha iki hafta olmuş. Onla olan yazışmanız var mı hiç. Oradan da net şekilde anlaşılır.
Cevap sahibi6 ayİstersen ben sana yardımcı olayım bu konuda ya. Çok net şekilde anlarsın seviyor mu sevmiyor mu diye. Ayrılamıyoruk diyorsun ya. Böyle anlaman ayrılmana da yardımcı olur
Cevap sahibi6 ayNereye gittin
Soran6 ayEvet ben belli ettim
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yoklama çek, olmuyor ayrılalım de görüşmeyelim artık de anlaşılır
04 Yorumla
Soran6 ayDedim seslenmedi hiç cevap vermedi
Soran6 ayAyrılamıyorum onu özlüyorum alıştım ona
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Vardır mutlaka, ama eşinden boşanacak anşamına gelmez
04 Yorumla
Soran6 ayBoşansın istemiyorum zaten sadece bana karşı tek derdi cinsellik mi onu anlamak istiyorum
Soran6 ayDuygu beslesin istiyorum , ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum kendimi onun gözünde basit birisi gibi görsün istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. evli biriyle birlikteysen onun duygusuyla senin duygun aynı değildir emin ol :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
6 ayDuygusu varsa bile bunun aşk, gerçek sevgi olmadığından emin olabilirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı.
6 ayEvli biriyse cinsellik yaşamaman lazım vicdan ol 😯😯😯😯
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayHe vardır 😅karısı vermeyince san duygusu daha çok olur 😅😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Karısını aldatan birinin duyguları olacağını düşünmüyorum...
00 Yorumla
6 ayEvli adamın sana ne duygusu olacak evde bulamadığı yatagi sende buluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayEvli biriyle ne işin var
Kendini onun eşinin yerine koy00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKanka gerçekten duygu bekliyorsan yanlış yapıyorsun evli biri yarın seninle iletişimi kesedebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEvet sana karşı duygusu vardır. Ama evdeki daha kıymetli.
02 Yorumla
Soran6 ayNerden bilmem sadece cinsellikse olay peki
Soran6 ayOlur
Gizli Üye(30-35)6 ayYok takılıypruz sadece enayi kızlar olmasa tek evdeki ile ömür geçermi
011 Yorumla
Soran6 ayBöyle mi düşünüyor oda
Cevap sahibi6 ayEvli olarak ne düşünsün sence verici kız hakkında
Soran6 aySana karşı ilgim var cazibeli kadınsın demişti
Cevap sahibi6 ayNe demesi lazım tipsizsin ama cinsellik olsun evdeki ile ömür geçmez tek kadın gerci ben oyle diyorum yakısıklıyım kaslıyım cok güzel kıxlarla yatıyorum
Soran6 ayGüzel kadınım ben genelde beğenirler ben ona ilgi gösterdim o da fark etti oda bana karşı ilgisi olmaya başladı ama bu ilgi cinsellik için mi bilmiyorum
Cevap sahibi6 ayTakıl işte eşi duymasın baktın üzüyor seni bekarla yaşa oda üzdü kendi parmagınla yap kendini ne diyim esc plsan senin için en güzeli aslında parada kazanırsın
Soran6 ayÖyle biri değilim inan , ben ilk defa böyle bir şeyin içine düştüm onu görünce çok etkilendim. Bende onu arzuluyorum ama her şey cinsellik olsun istemiyorum. bişeyler paylaşmak istiyorum
Cevap sahibi6 ayGeçin bu işleri lütfen
Cevap sahibi6 ayRvlenmeden veren kızlar sakın oyle biri defilim demesin bide biz evlilere veriyorsa bekar olsa hadi diycem belki evlenirler bekarlar
Soran6 ayBende evliydm ayrıldım eşimden
Cevap sahibi6 ayNe alaka
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
6 aybunun pek bir önemi olduğunu sanmıyorum.
sana duygusu olsa ne olacak yani, ilerisi?01 Yorumla- 6 ay
İyi o zaman senin kocan ile adamın karısı da birlikte olsun ne dersin yapın aralarını
6 ayYani amacın takılmaksa belli eder o kişi kendini sana karşı zaten nazlı davran biraz reglm falan de sinirlen sana gelirse anlarsn
00 Yorumla
6 ayEğetir cisellik dışında biley hissettiğini düşünöüyorsan hissetmiyodur
06 Yorumla
Soran6 ayNasıl
- 6 ay
Yani sana karşı sadece cinsellik hissettiğini düşünüyorsan seni sevmiyodur
Soran6 ayİlgim var dedi hep dedi arada mesajda seviliyorsunuz hanımefendi der
- 6 ay
Yani bunu sadece mesajda göstermek sevme anlamına gelmiyor hissettirebiliyor mu önemli olan 8
Soran6 ayİlk ayda hissediyordum şimdi bişeyler değişti sanki ama tam da anlamıyorum
- 6 ay
Bence da adece cinsellik var buda sadece sana zarar verir
6 ayKötü bir durum. Evli adam hem seni hem karısını götürürüyo. Ç. nsel bir şey yaşadınız mı
09 Yorumla
Soran6 ayYaşadık ama ondan kopamıyorum bağımlılık mı alışkanlık mı ne bilmiyorum
- 6 ay
Fena olmuş. Evli adamın salyasına katlanmak kadar kötü bir şey yok. Seni kullanıp atacak farkında mısın? Olan senin vücuduna olacak
Soran6 ayMüsait olunca arar sorar mesaj atar aynı iş yerinde tanıştık. Kötü bi durum ama bende onu arzuluyorum istiyorum Napcam bilmiyorum da
- 6 ay
Anladım canım. Peki karısını seviyor mu? Yani hem onun hem senin tadına bakmaya devam mı edecek?
Soran6 ayKarşını sevdiğini söyledi düzenli bi hayatım var dedi bozmam dedi ayrılsında istemiyorum karısından zaten , ama bazı şeyler eksik kalıyor dedi bende ilgi görmek istiyorum belki dedi alışılmışlıgın dışına çıkmak istiyorum dedi
- 6 ay
Anladım. Sende onu arzuluyorsun bunu da anladım. Hakkında hayırlısı olsun. Yuva yıkmada
- 6 ay
Birde hamile kalırsan daha kötü. Başkasıyla evli adam senin bedenine tüm salyalarını bırakıyor ve akşam evine gidiyor. Karısı öğrense neler olur bir düşünsene
Soran6 ayAyrılsın istemiyorum zaten öyle bir amacım da yok
- 6 ay
Üzüldüm sana gerçekten . Senin boynunda ve memende adamın diş izi, içinde spermi bile vardır. Bence onu terk et. Bu yanlıştan dön. Sana tavsiyem bir güzel hamama git temizlen..
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
6 aySanmam odak nokta bellidir ama zamanla değişebilir
06 Yorumla
Soran6 ayNasıl anlamadım
- 6 ay
İlk zamanlarda isen emin ol sadece cinsellik bunun devamı olur süreçte sana olan zaman ayırma seninle cinsellik harici aktiviteler yapma isteği olacak mı bak
Soran6 ayEvli nasıl aktivite yapsın ki
Küçük yer o yüzden bunu istemez hiç- 6 ay
Yapmayı bilen yapar ufak tatiller olabilir bilemem hani sadece evde seks ve eyvallah ile kalır
Soran6 ayÇalışıyor bende çalışıyorum tatile gitme ihtimali sıfır eşi çocuğu var karısı da hamile bide
- 6 ay
Sana bir de bir şey söyleyeyim eşi hamile dönemde ve sonrası emin ol seni unutma ihtimali de var
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önceliği cinsellik olsa eşiyle Yaşar zaten
04 Yorumla
Soran6 ayNasıl yani anlamadım
Soran6 ayNeden benimlesşn dedim alışılmışlıgın dışına çıkmak demişti
6 ayistediğini alana kadar sevdiğini hissettirir
01 Yorumla
Soran6 ayEşinden ayrılsın derdim yok hiçbir zaman bunu dile getirmedim cinsellik yaşadık ama her şey onun üzerine mi kurulu nasıl anlarım
- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
6 ayAllah akıl fikir versin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 aySeni sevmese senke beraber olmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Allah sizi islah etsun ula
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 6 ayUmarım duygusuz * denk gelirsin
00 Yorumla
6 ayBunu baban yapsa ne hissederdin
01 Yorumla- 6 ay
Boşan o zaman
Gizli Üye(30-35)6 aySen vermediğinde seni bırakırsa duygusu yoktur
04 Yorumla
Soran6 ayGeldiği zaman mı deneyecem bunu ki
Cevap sahibi6 ayGeldiğinde değil, her zaman dile getir
Soran6 ayNe diyecem ki ona
Cevap sahibi6 ayBen kendimce bir hayat, görüşüm prensiplerim var. Evli olmadığım hiçbir erkekle yakınlaşmam, el ele bile tutuşmam, diyebilirsin.
Gizli Üye(30-35)6 ayTek duygusu sana cak mak emin olabilirsin
04 Yorumla
Soran6 ayNasıl anlarım bunu peki ilgisi yoksa
Cevap sahibi6 ayCok kolay verme gor noluyo
Soran6 ayBende onu görünce onu arzuluyorum görmesemde aklıma geliyor hep
Cevap sahibi6 ayO zaman tadini cikart ne diyimmmm😉
Gizli Üye(30-35)6 ayGüzel zuguyosa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEdepte en üst seviye de
00 Yorumla
6 aySorabilirsin
03 Yorumla
Soran6 ayNasıl yani
- 6 ay
Duygularını
Soran6 aySordum ilgim var dedi
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle duygusu yok sadece işine bakıyor
05 Yorumla
Soran6 ayDuygusuz sexs oluyor mu
Soran6 ayDuygusuz sa gün içinde arar sorar yazar bunlar da Sexs için mi
6 ayAnlarsın zaten konuşmalarından
07 Yorumla
Soran6 ayAnlamıyorum işte hiç
- 6 ay
Nasıl konuşuyor senle
- 6 ay
Ne konuşuyor
Soran6 ayGenelde işle ilgili konuşuyoruz ilk aylarda daha fazlaydı ilgisi
- 6 ay
Sımdı pekı
Soran6 ayAynı iş günlük yaptığı şeyler falan
- 6 ay
Ne yapmasını istiyorsun
6 ayOnu en iyi sen bilirsin
07 Yorumla
Soran6 ayBilsem sormazdım
- 6 ay
Onu emin ol kimse anlayamaz zaman gösterir
Soran6 ayNe kadar zaman 3 aydır beraberiz
- 6 ay
Anlaman zor şimdilik
Soran6 ayNe kadar süre geçmesi lazım
- 6 ay
maalesef o konu tamamen hislerle alakalı
Soran6 ayNasıl anlarım işte hisleri var mı bilmiyorum
6 ayBeraber zamanı nasıl geçiriyorsunuz
03 Yorumla- 6 ay
Şu varki eşinden alamadığı cinsel hazzı senden alıyor
Soran6 ayÇok zaman geçiremiyoruz arada buluşuyoruz onda da cinsellik oluyor
Soran6 ayHaz farklı bişey ama duygusu var mı peki
o...
00 Yorumla
6 ayyaşlar kaç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kafanıza yazık
00 YorumlaTemiz metressin o da iyi
00 Yorumla
6 aySana duygusu varsa eğer evli kalmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayYoktur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
6 ayÖzelin var mı ayrıca ya eşi öğrense
01 Yorumla- 6 ay
öyle ilişki yaşayan birini bende tanıyorum
Gizli Üye(25-29)6 ayKesinlikle gönül eğlendiriyor
011 Yorumla
Soran6 ayNasıl anlarım
Cevap sahibi6 ayMesela ilişki yaşama onunla bi süre
Cevap sahibi6 ayBakym
Cevap sahibi6 ayHadi
Soran6 ayMesaj yok bende bende yazamıyorum
Cevap sahibi6 ayAyarlardan mesaj ayarlarını yap yazılıyo
Soran6 ayYaptım dene tekrar
Cevap sahibi6 ayBakm
Cevap sahibi6 ayOff takipleşiyoz neden gelmiyo mesaj deniyom yorum yapsana paylasmlarım görünüyo mu
Soran6 ayBilmiyorum düzelttim bi tekrar dene
Cevap sahibi6 ayOldu
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler