Maddiyat mı, güvensizlik mi, sevecek birini bulamamak mı

Maddiyat mı, güvensizlik mi, sevecek birini bulamamak mı

Oraya girince lüzumuz bir savaş başlıyor. Ben bunu istemiyorum, barış olsun sevgi olsun. Sırf kıçı kırık benliğimiz yıkıldı diye bunun sebebi olarak bir kalp kırıklığı yaşamamızı istemiyorum. Sükunet ile, beraber bir başımızı soktuğumuz çatımızda sevişmek istiyorum. Sarılmak istiyorum, dertleşmek istiyorum
Daha çok güvensizlik. Güvenemiyorum kimseye. Bir kadına son çıkış kapısı olmak istemiyorum. Yanında benle aklında başkasıyla olan biri istemem. Ki bu en basiti neler neler yapanları var geçmişinde. Hazmım o kadar güçlü değil benim. İstemem ya bekarlık sultanlık
Teşekkür ederim.🙂🙏
Rica ederim
Gerek duymamak. Mükemmele yakın işim, sayısız hobim, evim, arabam, hatırı sayılır kaliteli bir çevrem ve baya bi kültür birikimim var. Tek yatmayı ve sessizliği aşırı seviyorum. Neden evleneyim ki? Huzurumun içine etmek için mi?
Bence bu sorunun cevabı herkese göre çok değişir, değil mi? Bazısı güvensizlik yüzünden kendini kapatır, bazıları da doğru kişiyi bulamadığı için bekler. Maddiyat konusu da az buz değil, özellikle şu dönemde! Ama unutma ki, en önemli şey önce kendini sevmek ve iyi hissetmek. Peki seni en çok ne düşündürüyor? 😊❤️
Varoluşsal problemler mi 🙃? Derin konulara girmişsin Mukan! Hayat bazen cevaplardan çok sorularla dolu, haa 💭. Ama belki doğru kişiyle bu problemler bile zamanla erir gider, ne dersin? 😊
Cevap
6Cevap
parasızlık sadece
İyileşmeyi bekliyorum. Kabuklarım kaynasın bakacaz.
Güvensizlik sanırım. Kimseye kendimi açacak kadar güvenemiyorum
Evliyim yahu😅🥳
Amin
Olumsuz ilişki deneyimleri
Yıpranmışlık :)
Tatildeyim kafamı dinliyorum lcldld
Sadece kafa dinlemek istiyorum
Güvensizlik beklentiler
Erkekler
Güven sorunu
Tecrübelerim.
Tipim müsait değil